*** Mobilskal - Sveriges Största Utbud ***
Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

iPhone 5 / 5S Skal

Vi har det största utbudet av iPhone 5 skaliPhone 5S skal och tillbehör till båda modellerna i hela Sverige! Det värsta som kan hända efter att du köpt en ny smartphone från Apple är att du tappar den i marken och spräcker skärmen eller höljet. Men frukta ej, det finns något du kan göra i förberedelse för en olycka – Och samtidigt ge din telefon en ny look! Du kan skaffa ett mobilskal till din iPhone 5S!

På Lux-Case.se finns iPhone 5S-skal i många färger, material och mönster. Med ett av våra iPhone 5-skal ger du telefonen en större chans att överleva diverse olycksfall och samtidigt kan du hitta en design, en färg, ett tryck som tilltalar just dig och uttrycker en del av din egen personlighet. Nämnde jag att vi bjuder på leveransen? Fri frakt! Individanpassa din smartphone och gör den säker som en snok med ett ormliknande iPhone 5/5S-skal.

Fri frakt. Sveriges största utbud. Faktura, PayPal eller Kreditkort. Allt på lager. Enkla returer. 100% nöjdhetsgaranti

Artiklar 1 till 72 av totalt 767

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 72 av totalt 767

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

iPhone 5 skal och iPhone 5S skal

Du har en ny smartphone från Apple och vill såklart att den ska vara så vacker och hållbar som möjligt, samtidigt som du behåller all funktionalitet och smidighet associerad med Apples produkter. Hur kan du lösa detta? Med ett lyxigt mobilskal till iPhone 5 & 5S från Lux-Case.se såklart! Ditt Apple iPhone 5 skal är ett skyddande lager av valfritt material – Det kan exempelvis vara av metall, som aluminium eller rostfritt stål. Det kan vara något flexibelt som ett iPhone 5S skal av silikon, TPU-gel eller mjuk plast. Det kan vara något hårt, som ett iPhone 5 skal av hårdplast, polykarbonat eller till och med trä! Det finns även iPhone 5 kombinationsskal, så som extra säkra iPhone 5S hybridskal med både hårdplast och silikon. Med iPhone 5S skal är din mobil säkrare. Låt oss ta en närmare titt på de två olika modellerna.

iPhone 5 mobilskal

Det är den sjätte upplagan av Apples egna smartphone och uppföljaren till 4S. Den är tunnare, lättare och snabbare! Det enda som saknas är helt klart ett iPhone 5 mobilskal. Av en specialutvecklad, tvåkärnig processor på 1.3 GHz och 1 GB RAM drivs telefonen, som har en 4" skärm (640x1136 pixlar, 326 ppi), 8 MP kamera, 1440 mAh batteri och ditt val mellan 16, 32 eller 64 GB i lagringsutrymme. Perfekt vore det för all denna hårdvara att bli beskyddad av ett iPhone 5 skal, som glänser likt solens sken över en stilla sjö i självaste Sollentuna! Luren är dimensionerad till 123.8 x 58.6 x 7.6 millimeter, vilket innebär att iPhone 5 skal även passar 5S. Kameran har 8 MP (3264 x 2448 pixlar) med autofokus, LED-blixt, touch-fokus, geo-tagging, panorama, ansiktsigenkänning och HD-videoinspelning. Kameran går fortfarande att använda när du har ditt iPhone 5 mobilskal påsatt, eftersom linsen får ett speciellt utskuret hål i skalet. Navigeringsvis har den A-GPS och GLONASS-stöd, så du behöver aldrig gå vilse i skogen om du har din smartphone med dig. Många ömtåliga komponenter att försvara finnes inuti den här teknologiska prestationen. Bäst görs det med ett mobilskal till iPhone 5, som håller den säker i ur och i skur! Med ett lukulliskt motiv på kan du imponera de moderiktiga vargarna i kvarteret.

iPhone 5S mobilskal

Den sjunde utgåvan av Äppeltelefonen. Den har en fyrkärnig processor (1.3 GHz, 64Bit) på ett helt nytt chipset, som dessutom har fyrkärnig grafikkrets. Så många kärnor kräver såklart ett starkt yttre i form av ett iPhone 5S mobilskal, inte sant? Det finns 1 GB i RAM, 16/32/64 GB lagring, samma skärm som på femman, 1560 mAh batteri och en förbättrad kamera. Ännu mer avancerad, ännu dyrare, ännu större anledning att klä den i ett skyddande iPhone 5S skal från Lux-Case.se! Rätt hölje ger dig chansen att uttrycka en del av din personlighet på ett helt nytt vis, genom din telefon! Du kan hitta ett iPhone 5S skal med ett motiv som viskar en dold sanning om ditt förflutna - Eller om din framtid! Finn den gömda skatten i vårt sortiment, som dessutom är Skandinaviens största utbud av iPhone 5S skal.

skal till iPhone 5

Vi har coola, snygga, roliga, trendiga, stilrena, löjliga, praktiska, fula, säkra iPhone 5 skal och mycket mer!Välj från ett stort utbud av kulörer, olika mönster, kombinationer av färger, tryck, texturer och formgivning på alla skal till iPhone 5. Vi har något för alla smaker och om du inte kan bestämma dig för ett – Ta fler! Det vore ju pinsamt om din telefon bara matchade en av dina outfits, eller om någon annan har samma iPhone 5 skal! En kul grej är att matcha skalet med ett par hörlurar till iPhone 5, eller varför inte med din iPhone 5 USB-kabel?

skal till iPhone 5S

Du kan vara hur kreativ som helst, du kan till exempel köpa ett helgalet och randigt iPhone 5S skal i blänkande, rosa metall. Eller ett grönt, självlysande iPhone 5S skal med två långa antenner. Kanske ett med ditt favoritlag i fotboll? Eller ett skal till iPhone 5S som är 100% gjort av äkta trä, med en etsad bild av frihetsgudinnan. Eller ett gult hårdplastskal med stora, vita polkaprickar. Eller ett blått silikonskal till iPhone 5 som ser ut som en toffla! Varför inte ett iPhone 5S skal med en gigantisk dödskalle på baksidan? Kanske ett med psykedeliska, koncentriska cirklar i regnbågens alla färger? Eller något iPhone 5S skal som bara är bling-bling?! Mobilskalen har alltid låga priser, nöjdhetsgaranti och frakten är alltid gratis!

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x