Lux-Case

LG Optimus L7

Fri Frakt på alla beställningar.

Faktura, PayPal eller Kreditkort.

Störst utbud i Sverige.

Snabb leverans. Allt på lager.


LG Optimus L7 (P700)

LG Optimus P700 L7 som är det fullständiga namnet på en av telefonerna från LG's senaste L-serie. Den körs med en 1GHz Qualcomm Snapdragon processor och har ett 512mb DDR2 RAM, vilket ger dig en relativt snabb användarupplevelse. Det utmärkande för L-serien är den stilrena, kvadratiska designen utan några krångligheter och med en tjocklek på 8.8mm får den plats i de flesta fickor. Se till att både innanmätet och höljet hålls säkert med hjälp av ett skyddsskal till LG Optimus L7, som kan ta emot smällar och på samma gång totalt förändra telefonens utseende. 

 

Operativsystemet Android OS är mellanhanden mellan dig och telefonens hårdvara, men inte nog med det! Det kan uppgraderas från Ice Cream Sandwich till Jellybean, vilket är den senaste versionen. Så du behöver inte vänta på att få en fräsh Android-upplevelse. Den är redan här i din Optimus L7! Du vill såklart få ut det mesta ur den, vilket görs bäst med mängder av makalösa accessoarer! Pimp your phone med hjälp ax Lux-Case.se! Gör den hållbar, gör den snygg, gör den orange eller gör den sträv. 

 

Ett bakskal täcker och försvarar i princip hela din smartphone, men för att komplettera skyddet föreslår vi ett displayskydd till LG Optimus L7, som förhindrar repor från att uppstå och sköldar glaset från flott, smuts, etcetera.

 

Vi kan erbjuda mycket mer än bara högkvalitativa skal och fodral för LG Optimus L7. Här på Lux-Case har vi ett brett sortiment av universella tillbehör så som röda laddare, gröna kablar, blåa billaddare, lila bilstativ och gula bilhållare, rosa powerbanks, svarta mini-högtalare och vita hörlurar. Kolla igenom vårat urval och hitta det perfekta tillbehöret för din LG Optimus L7. Och om du har några frågor eller problem med din beställning, tveka inte att kontakta våran hjälpsamma kundtjänst. Glöm inte att vi alltid betalar frakten! 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x