Alcatel Pixi 3 (4.5)

Alcatel Pixi 3 (4.5)
Alcatel Pixi 3 (4.5)

Telefonen Alcatel Pixi 3 (3.5), lanserade Alcatel i februari 2015 och den kom med en skärmstorlek på 3.5-tum som har en upplösning på 320 x 480 pixlar. Alcatel Pixi 3 (3.5) använder sig av operativsystemet Android v4.4.2 (KitKat) och är sedan tillverkad med ett Mediatek MT6572M chip och använder sig av en Dual-Core 1.0Ghz Cortex processor. Telefonen har också ett RAM minne på 512 MB och använder sig av ett internt minne på 4 GB, som man dessutom kan utöka genom att använda ett mikro SD-kort, upp till 32 GB.

Här på Lux-Case kommer du nu kunna handla skal, fodral och tillbehör till Alcatel Pixi 3 (3.5) så att du kan skydda din smartphone, och kunna använda den på ditt egna sätt. Du kommer bland annat hitta hörlurar som har en inbyggd mikrofon, och vi har även hörlurar som är helt trådlösa. Vi har också påsar och väskor för Alcatel Pixi 3 (3.5) som du kan använda för att skydda din telefon med. Dyk in och utforska i vårt utbud, och köp det du behöver till din Alcatel Pixi 3 (3.5) idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Alcatel Pixi 3 (4.5) - Skal

Här på Lux-Case kommer du hitta exakt vad du behöver till din Alcatel Pixi 3 (4.5) inom skydd och andra tillbehör som man kan behöva. När det kommer till skydd så kommer man hitta olika typer av versioner i vårt sortiment bland annat skal. När det kommer till skal som skydd till en smartphone så får man ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av telefonen samtidigt som man kommer kunna använda telefonen precis som vanligt med åtkomst till knappar, funktioner och portar. Skalen som man hittar här på Lux-Case är tillverkad av olika typer av material och skalen finns också med olika färger och motiv att välja mellan. Man kommer garanterat hitta det skal som man vill ha till sin Alcatel Pixi 3 (4.5), här på Lux-Case.se.

Alcatel Pixi 3 (4.5) - Fodral

Vill man inte använda ett skal som skydd till sin smartphone så finns det andra produkter man kan använda. Bland annat kan man använda påsar och väskor som skydd. De ger ett bra skydd mot repor och stötskador runt om telefonen och man kan smidigt hänga telefonen runt halsen eller ha den hängandes vid midjan. Ett annat alternativ som man kan använda som skydd - är ett fodral! Fodral är ett populärt val av skydd, och kommer hjälpa till att skydda telefonen mot repor, stötskador och tappskador runt om hela telefonen. Använder man ett fodral som skydd till sin smartphone så kommer man också få ta del av möjligheterna att använda fodralet som en plånbok och som ett stativ. Njut av filmer och videoklipp på ett bekvämt sätt eller ha videosamtal utan att behöva hålla i telefonen. Våra fodral finns tillverkade av olika typer av lädermaterial och fodralen finns också i olika färger och motiv att välja mellan. Hitta ett skydd till din Alcatel Pixi 3 (4.5), så att du inte behöver oroa dig för repor, stötskador och tappskador.

Alcatel Pixi 3 (4.5) - Tillbehör

Alla personer använder sina telefoner på olika sätt. Vissa personer behöver vissa produkter för sin smartphone för att kunna använda den på sitt unika sätt. Förutom skydd till Alcatel Pixi 3 (4.5) så har vi självklart tillbehör till Alcatel Pixi 3 (4.5)! I vårt sortiment finns det kablar, laddare, hörlurar, högtalare, biltillbehör, cykeltillbehör och en massa andra produkter som man kan handla, för att kunna använda sin smartphone på olika sätt och på olika platser!