Alcatel Pixi 4 (6)

Alcatel Pixi 4 (6)
Alcatel Pixi 4 (6)

I januari 2016 kom Alcatel ut med en rad olika smartphones och Alcatel Pixi 4 (6) var den största versionen. Alcatel Pixi 4 (6) är utrustad har en 6-tums LCD skärm som använder 720 x 1280 pixlar och har en pixel densitet på 245 ppi. När det kommer till operativsystemet så kommer telefonen med Android v5.1 (Lollipop) som sedan kan uppgraderas till v6.0 (Marshmallow). Även har Alcatel Pixi 4 (6) ett Snapdragon 210 chip och en Quad-Core 1.1 GHz processor. RAM minnet på Alcatel Pixi 4 (6) ligger 1GB, och den har sedan ett internt minne på 8GB, som sedan kan utökas med hjälp av ett mikro SD-kort upp till 32GB.

Här på Lux-Case kan man nu handla skal, fodral och tillbehör till Alcatel Pixi 4 (6) så att man kan skydda sin smartphone mot olyckshändelser, och för att kunna få ut mer av sin smartphone. I vårt sortiment kommer du också hitta påsar och väskor till Alcatel Pixi 4 (6) som du kan använda som skydd, om du inte vill ha ett skal eller ett fodral till din telefon.

I vårt sortiment kommer du hitta hörlurar, laddare, kablar, Powerbanks, biltillbehör och mycket mer. Gå in och utforska vårt sortiment till Alcatel Pixi 4 (6) här på Lux-Case idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Alcatel Pixi 4 (6) - Skal

Skydd till sin smartphone är kanske inte alla tycker man behöver, men sedan ångrar man sig snabbat när en telefon får en spricka eller en funktion slutar fungera på grund av en tappskada eller en form av stötskada. Här på Lux-Case har vi ett stort urval av skydd som man kan välja mellan, bland annat skal. Med ett skal så kommer man få ett skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av telefonen, och man kommer också kunna ge sin smartphone en helt ny look då alla våra skal finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan. Med ett skal till sin smartphone så kommer man kunna använda sin telefon precis som vanligt utan några som helst hinder. Vill man ha ett simpelt men stabilt skydd så är det ett skal som du ska ha till din telefon.

Alcatel Pixi 4 (6) - Fodral

Skal är inte det ända skydd som finns på Lux-Case. Andra skydd som finns är påsar och väskor för smartphones, och det finns även fodral. Fodral är ett populärt val av skydd för smartphones, just för att man få ett skydd för både framsidan och baksidan av telefonen, och man får ta del av funktioner så att man kan använda fodralet som en plånbok. Många av de fodral som vi har på Lux-Case är utrustade med kortfack och pengarfack där man kan förvara några av sina viktigaste kort och lite småpengar, så att man har allting på en och samma plats. Även så har nästintill alla våra fodral egenskapen att kunna bli ett stativ, så med ett fodral kommer du ha möjligheten att smidigt och bekvämt kunna kolla på filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen. Vill man ha ett praktiskt, heltäckande skydd, ja då är ett fodral man ska ha.

Alcatel Pixi 4 (6) - Tillbehör

Förutom att vi har en mängd med skydd för Alcatel Pixi 4 (6), så har vi på Lux-Case, en mängd med olika tillbehör som man kan använda med sin telefon. Bland annat så har vi kablar till Alcatel Pixi 4 (6) som finns i olika färger och varianter att välja mellan. Vi har även hörlurar, laddare, högtalare, biltillbehör och cykeltillbehör i vårt sortiment av tillbehör. Är du i behov av några tillbehör till din Alcatel Pixi 4 (6), gå in och kolla i vårt sortiment och skaffa det du behöver idag!