iPad (2017)

iPad (2017)
Apple iPad (2017)

Nu kommer Apple ut med en ny surfplatta som fick det klassiska och enkla namnet iPad (2017). Apples nya surfplatta kommer med en 9.7-tums LED-bakbelyst Retina-display som har en upplösning på 2048 x 1536 pixlar vilket är en pixeldensitet på 264 pixlar per tum. Apple, som alla vet använder sig av sitt egna operativsystem iOS till sina enheter och med denna surfplatta har inget förändrats och den drivs också av Apples egna A9 processor. iPad (2017) kommer också med en 8 megapixel kamera på baksidan så att du kan ta fantastiska bilder och på framsidan hittar du en kamera med 1.2 megapixel. Du kommer ha tillgång till en fingeravtrycksläsare och det imponerande med iPad (2017) är att den har en batteritid på hela 10 timmar!

Apple iPad (2017) finns att köpa i silver färg, guld färg och i en rymdgrå färg.

Nu när Apples nya surfplatta iPad (2017) finns att köpa ute i butikerna så kan du nu också handla skal, fodral och tillbehör till enheten så att du kan skydda den mot skador och så att du kan smidigare använda surfplattan och dess funktioner. Här på Lux-Case kommer du hitta allt du behöver till iPad (2017), så vänta inte utan köp det du behöver idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPad (2017) skal

När man använder en enhet så är det viktigt att man tar hand om den. Man är alltid extra försiktig med sin smartphone eller surfplatta när man får den, för att sedan inte använda den lika omsorgsfullt. Skaffa ett skydd till dina smartphones och surfplattor så behöver man inte vara lika orolig att den ska gå sönder. På denna plats så kommer man hitta produkter till iPad (2017), bland annat skal. Med ett skal till iPad (2017) så kommer man få ett stabilt skydd mot repor och stötskador, samtidigt om man också kommer få ett bättre grepp om enheten. Man kommer få ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av enheten.

I vårt sortiment kommer man hitta en massa olika typer av skydd, skal ett av dom. Gå in och kolla i vårt sortiment och skaffa ditt skydd till iPad (2017) här på Lux-Case!

iPad (2017) tillbehör

Inte nog med att vi på Lux-Case har en massa olika skal och fodral för surfplattor och smartphones, så har vi också en drös med tillbehör för dom också! I vårt sortiment av tillbehör kommer du kunna hitta portabla högtalare som du enkelt kan ansluta med din iPad (2017) via Bluetooth. Du kan även koppla ihop dem med en AUX-kabel så att du inte behöver slösa batterikraft på Bluetooth funktionen. Vi har också billaddare och bilhållare för iPad (2017), som gör det möjligt för dig att använda din surfplatta när du är i trafiken på ett smart och säkert sätt.

Vi har även laddare, kablar, hörlurar, skärmskydd och en massa andra tillbehör i vårt sortiment. Så besök oss idag och skaffa dina tillbehör här till iPad (2017)!

iPad 2017 skal - Lux-Case.se

Lux-Case iPad 2017 skal och tillbehör https://lux-case.se/apple-ipad-2017.html