iPad Pro 9.7

iPad Pro 9.7
Apple är nu tillbaka med en ny dunder surfplatta som fick namnet Apple iPad Pro. Den är packad till max med en 9.7-tums LED-backlit LCD skärm med en upplösning på 1536 x 2048 pixlar med en pixel densitet på 264 ppi, som gör att du får en otroligt klar bild när du kollar på filmer och serier. Enheten i sig drivs av Apples egna chip: Apple A9X, samt en Dual-Core 2.16 GHz processor som ser till att Apple iPad Pro klarar av alla sina egenskaper. Sedan har Apple iPad Pro först en primär kamera på 12 MP och sedan en selfie kamera på 5 MP så du kan ha videosamtal med dina nära och kära.

Nu kan du som stolt ägare av en iPad Pro 9.7 handla här på Lux-Case.se skal, fodral och tillbehör till din surfplatta så du är redo för allt. Speciellt med en Apple produkt måste man se till att man skyddar den och det kan man göra med ett skal eller fodral som du hittar massor av här på Lux-Case.se. Om du sedan ska ut och resa kan det vara bra med ett par hörlurar om du är själv annars om ni är flera kan det vara bra med ett par kvalitets Bluetooth högtalare så du och dina vänner kan alla höra musiken som ni spelar. Se till att vara förbered när du är ute och reser med skal, fodral och tillbehör här ifrån Lux-Case.se, idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Apple iPad Pro 9.7 Skal

Apple iPads och iPhone är bland de känsligaste enheterna som finns bland smartphones och surfplattor. De är dessutom väldigt dyra att köpa och reparationerna är lika dyra. För dig som äger en Apple produkt som iPad Pro 9.7 så är det viktigt att du är försiktigt med den, att du inte råkar tappa den. Med en surfplatta som Apple iPad Pro 9.7 måste du skydda den, det kan du göra med ett skal eller fodral. Skal till iPad Pro 9.7 kan du nu handla här på Lux-Case.se som har Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor. Så gå in bland våra skal och handla idag!

Apple iPad Pro 9.7 Fodral

För er som hellre vill ha ett fodral än ett skal så behöver ni inte heller oroa er. Ni kan även nu också handla fodral här på Lux-Case.se. Det som skiljer ett fodral mot ett skal är mest hur dom ser ut men om man kollar på hur den hjälper till att skydda din enhet så erbjuder ett fodral skydd för baksidan av din enhet men även också framsidan av din enhet. Med ett fodral till din iPad Pro 9.7 kommer du skydda både framsidan och baksidan mot slag, stötar och stänk. Ett erbjuder inte ett lika stabilt skydd som ett skal men den erbjuder ett skydd för skärmen som ett skal inte kan. Alla fodral som du hittar här på Lux-Case.se till Apple iPad Pro 9.7 är gjorda av olika läder material som du kan välja mellan, dessutom finns fodralen också i olika färger och mönster som du kan välja mellan så gå in bland våra fodral och köp idag!

Apple iPad Pro 9.7 Tillbehör

Vissa tillbehör kan vara svåra att hitta ute i butikerna när man inte vet vart man ska leta. Nu kan du som äger en Apple iPad Pro 9.7 handla alla tillbehör som du kan behöva på en och samma plats här på Lux-Case.se. Här kan du hitta extra kablar och laddare om du behöver en extra eller bara en kabel som är längre än den som ingick. Dessutom finns det att handla här hörlurar till billigt pris men även också finns det portabla högtalare som du kan skaffa om du saknar en praktiskt liten högtalare med ett kraftigt ljud så du kan skapa en festlig stämning med dina vänner. Detta och mycket mer finns att hitta här på Lux-Case.se, så se till att skaffa allt du behöver till din iPad Pro idag!