iPod Touch 6

iPod Touch 6
Nu kan du uppleva musik på en ny nivå med den nya iPod Touch 6 som man kan säga är den vackraste MP3 som existerat. Att den har samma exteriör som iPhone 6 gör att man kan bara betraktar MP3-spelaren med dess tunna och stilrena design. Det är då extra viktigt att kunna bevara dess skönhet med ett skal eller fodral, och allt detta kan du hitta här på Lux-Case, Nordens största utbud av skal, fodral och mobiltillbehör. Skal och fodral utgör samma funktion med att skydda din enhet men har också lite extra funktioner beroende på om du vill ha ett skal eller fodral. Ett skal gör att din enhet blir mer lättillgänglig och enkel att använda. Du kan dessutom välja mellan olika färger och mönster men även också om vilket material skalet ska vara gjort av. Ett fodral dock ger ett skydd både för baksidan och framsidan samtidigt som ett fodral också har ett stativ som tar ditt filmtittande till en helt ny nivå. Utöver detta så finns det massa tillbehör också här att införskaffa då det kan behöva ett par kvalitets hörlurar för att få en mer dynamisk ljud upplevelse och även sport armband för alla er som tränar så att ni inte svettar ner er enhet. Gå in och kolla och det är alltid fri frakt på det ni handlar.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
iPod Touch 6 – Skönhetens musik spelare

iPod Touch är tillbaka! Det var 4 år sedan vi senast såg iPod Touch och nu har Apple kommit med deras nya iPod ”iPod Touch 6”, som har tagit efter skönheten från iPhone 6. Med dess stilrena och vackra hölje så är det extra viktigt att ta hand om sin enhet. Man vill ju inte ha någon ful tappskada på sin enhet, som i sitt sätt kommer störa en tills man har reparerat skadan. Varför då inte investera i ett skal eller fodral för att slippa få den skadan och behålla din iPod Touch 6 vacker och fin som den är. Bland de många skal som vi har här på Lux-Case kan du välja mellan material på skalen om det ska vara av metall eller om det ska vara av TPU. Du får även välja färg som kanske passar dig eller om det passar din iPod, men är det inte någon färg du vill ha kanske ett mönster då passa bättre. Oavsett vad du väljer för skal kan du vara säker på att skalet kommer hjälpa till att bevara din iPods skönhet.
Passar inte skal av någon anledning, att skal inte är praktisk eller att det känns obekvämt att hålla i. Var inte rädda. Är ett skal inget för dig så finns det fodral som du kan ha som även där hjälper till att skydda din enhet och är dessutom väldigt praktisk med stativ och plats att förvara kort. Så förutom att den hjälper att skydda din iPod både på framsidan och baksidan så kommer fodralet förbättra din filmupplevelse med dess stativ så att du bekvämt kan kolla på film vart du än är.
Kablar är något som blir mer och mer vanligt att man råkar ta sönder och här på Lux-Case kan du hitta de kablar du behöver och mer. Kolla igenom vårt sortiment här på Lux-Case.se och du kommer inte gå här ifrån tomhänt. Beställer du också innan klockan 17:00 skickar vi din beställning samma dag!