MacBook; skal, fodral och väskor

Välkommen! Här har vi samlat alla tillbehör, skal och fodral till Apple MacBook 12 Retina Display (2015). Du kan fynda många praktiska accessoarer och skydd åt din MacBook 12, från praktiska väskor och displayskydd som minskar bländning, till USB-laddare, färgglada hörlurar och fiffiga dammskydd för tangentbordet. Få ut det mesta ur din MacBook 12 genom att ha rätt tillbehör och fodral!

MacBook skal

Ett skal till MacBook, precis som ett skal till din telefon eller surfplatta, monteras enkelt på enheten och håller den säker under dagen. Med en enheten som du kan ta med dig, som en laptop, är det extra viktigt att hålla den skyddad från stötar, repor och fukt så att den håller sig i samma goda skick som dagen du köpte den. Alla våra skal kan hittas i flera olika stilar, mönster och färger, från någonting stilrent, enkelt och professionellt till någonting mer färgglatt och uttryckfullt.

MacBook fodral & väska

En av de stora fördelarna med en bärbar dator är mobiliteten. Även om du kanske använder din MacBook mest hemma, var en av anledningarna till att du köpte den att du skulle kunna ta den med dig. Ta med den till jobbet, till skolan, på semestern eller bara till en kompis. Men att ta med sig något så dyrt och relativt ömtåligt som en MacBook överallt kan vara stressande, särskilt eftersom du inte kan kontrollera vädret eller din omgivning. Men oroa dig inte, vi har något som håller din laptop säker och ditt sinne lugnt. Här hittar du väskor, resväskor och fodral för din MacBook som erbjuder skydd, mobilitet och stil. Du hittar våra laptopväskor i olika stilar och material, vissa med extra fickor för laddare, telefon och plånbok, och den mer minimalistiska varianten som fungerar som en vadderad hylsa.