MacBook

MacBook

Välkommen! Här har vi samlat alla tillbehör, skal och fodral till Apple MacBook 12" Retina Display (2015). Du kan fynda många praktiska accessoarer och skydd åt din MacBook 12, från praktiska väskor och displayskydd som minskar bländning, till USB-laddare, färgglada hörlurar och fiffiga dammskydd för tangentbordet. Få ut det mesta ur din MacBook 12 genom att ha rätt tillbehör och fodral - Beställ fraktfritt redan idag!

47 artiklar

per sida

47 artiklar

per sida

Köp nya Apple Macbook 12” Retina (2015) skal och fodral!

Välkommen till Lux-Case.se - Den ultimata butien för tillbehör, skal och fodral till Apple MacBook 12” (Retina). Här hittar du alla de tillbehör som behövs för att göra din laptop mindre omtålig. Du kan köpa ett skal till MacBook 12 som skyddar hela utsidan av datorn från att repas eller stötas, eller ett fodral som fyller samma funktion med en annan stil. Det finns massvis av färgglada sorter i vårt lager, så du kan kora en vinnare att placera på just din laptop. Somliga gillar att ha flera skal eller fodral till MacBook 12” för att kunna byta efter behag och dag. Det finns många roliga möjligheter att matcha och mixa accessoarer! Låt din fantasi föra dig framåt tills du fått den bästa kombinationen av skal / fodral och funktionalitet du kan föreställa dig.

Andra praktiska tillbehör till MacBook 12” Retina att utforska

När du har valt ut det hölje som bäst uttrycker din egna modestil, eller bara kommer i rätt färg, så kan du fortsätta att göra den ännu säkrare med ett dammskydd för tangentbordet. Det är en slags duk av silikon, som gör att varken damm eller fukt kan slingra ner mellan tangenterna. Vidare har vi även MacBook 12” displayskydd, för att hålla samma faror så långt från skärmen som möjligt. Dessa skärmskydd är väldigt enkla att fästa, så du kan behålla den i toppskick. Om du har problem med trasslande kablar så kan du köpa särksilda kardborreband för att hålla ihop MacBook 12-kablar. På tal om det kan du även köpa ljudkablar, USB-kablar och så vidare hos oss. För att runda av din order kan du lägga till en mini-högtalare och ett par hörlurar i samma tilltalande färg, för en komplett uppsättning av matchande MacBook 12” skal, fodral och tillbehör!