Apple

När man skaffar en smartphone, surfplatta eller en smartklocka så gäller det att man har de skydd och tillbehör som behöver för att man ska kunna använda den på bästa sätt. På denna plats på Lux-Case kommer du kunna handla alla de skydd och tillbehör som du behöver till din Apple iPhone eller surfplatta så att enheten är fri från skador men också så att du kan använda den bättre. I vårt sortiment kommer du bland annat hitta skal, fodral och skärmskydd som du kan använda för att skydda din enhet mot skador, men också ge den en helt ny look då de finns i olika färger och mönster att välja mellan. Vi på Lux-Case har också ett av Sveriges största sortiment av tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor, så du kan känna dig säker på att du kommer hitta allt det som du behöver till din Apple iPhone eller iPad. Du kommer hitta alla de tillbehör som du behöver för att kunna använda din enhet när du är i bilen eller när du är ute och cyklar. Vi har även kraftfulla laddare, kablar, högtalare, hörlurar, powerbank och en massa andra produkter, så se till att kolla vårt sortiment idag och beställ allt som du behöver till din Apple iPhone och iPad.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Apple skal

Att man ska skydda smartphone är något som vi på Lux-Case tycker att man alltid ska göra. Här kommer du hitta skal för Apple iPhones och iPads som kommer se till att din enhet kommer vara skyddad mot stötskador och repor, och fortsätta vara hel och fin. Våra skal till Apple iPhones och iPads kommer du hitta i olika färger och med olika motiv att välja mellan. Även finns skalen tillverkade av olika material som man kan välja mellan bland annat metallskal. Här kommer du hitta stabila skydd som inte kommer hindra din användning av din enhet på något sätt samtidigt som du får ett stabilt skydd mot vardagliga skador.

Apple läderfodral

Fodral är ett alternativ av ett skydd för smartphones och surfplattor istället för ett skal eller en påse, och många väljer fodral av olika anledningar. Vissa skaffar ett fodral just för att den hjälper till att skydda hela enheten mot vardagliga skador, och andra skaffar ett fodral för dess praktiska egenskaper. Fodralen är nämligen utrustad med kortfack, pengarfack och ett stativ som man kan ta del av för att kunna använda fodralet som en plånbok. Stativet kan du använda för att bekvämt kolla på filmer och videoklipp på din iPhone eller iPad, utan att behöva hålla i telefonen på något sätt. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av filmen. Är ett fodral något för dig?

Våra fodral till iPhones och iPads finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan, och våra fodral kommer du också hitta tillverkade av olika material som man kan välja mellan. Skaffa ditt iPhone eller iPad fodral här på Lux-Case, och få ett heltäckande skydd till din enhet mot vardagliga skador.

Apple tillbehör

Förutom skal och fodral till iPhones och iPads så har vi även en massa olika typer av tillbehör som du kan använda för att bättre kunna använda din enhet. Bland annat kommer du kunna hitta hörlurar med en inbyggd mikrofon, vilket möjliggör handsfree-telefonsamtal. Vi har också biltillbehör som bilhållare och billaddare i vårt sortiment som du kan använda för att praktiskt och smidigt kunna använda din enhet medan du kör. Vi har en massa olika tillbehör för iPhones och iPads som du kan använda så att du kommer kunna använda din enhet på ditt egna sätt. Kolla in vårt utbud av tillbehör idag och skaffa det du behöver idag! Vi är säkra på att du kommer hitta det du behöver här hos oss!