ASUS

ASUS
Nu behöver du inte gå runt i stressfyllda butiker för att hitta det du söker efter till din ASUS enhet för här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor. Här kommer du kunna hitta fodral och skal som kommer hjälpa till att skydda din ASUS enhet mot repor och andra vardagliga skador som kan förekomma plus att den kommer få en helt ny look. Vissa skal och fodral kommer även med praktiska egenskaper som kan hjälpa dig att smidigare kunna använda din ASUS enhet också. Förutom skal och fodral kommer du också kunna hitta skärmskydd som kommer se till att displayen på enheten förblir hel och fri från smuts och skador, samtidigt som du kan använda den som vanligt. Förutom skydd för ASUS enheter så kommer du kunna hitta en massa praktiska tillbehör som kommer vara till stor användning vid speciella tillfällen. Behöver du använda din enhet i bilen så kommer du kunna hitta en massa olika biltillbehör för ASUS enheter. Vi har även kablar, hörlurar, högtalare, laddare, powerbanks och många andra produkter som du kan köpa här. Så kolla in alla våra produkter här på Lux-Case och beställ det du behöver idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

ASUS skal

Här på Lux-Case kommer du hitta exakt vad du behöver till din ASUS enhet inom skydd och andra tillbehör som man kan behöva. När det kommer till skydd så kommer man hitta olika typer av versioner i vårt sortiment bland annat skal. När det kommer till skal som skydd till en enhet så får man ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av enheten, samtidigt som man kommer kunna använda enheten precis som vanligt med åtkomst till knappar, funktioner och portar. Skalen som man hittar här på Lux-Case är tillverkad av olika typer av material och skalen finns också med olika färger och motiv att välja mellan. Här på Lux-Case kommer du garanterat hitta skal för ASUS enheter som kommer göra jobbet att skydda din enhet mot skador.

ASUS fodral

Är ett skal inte det typ av skydd som du söker efter? Då kan ett fodral fungera bättre för dig! Med ett fodral till en enhet så kommer man få ett skydd mot repor, stötskador och tappskador längs sidorna av enheten och framsidan och baksidan av enheten, där ett skal bara kan skydda kanterna och baksidan av enheten. Anledningen till att många använder ett fodral som skydd till sin enhet, är att fodral har egenskapen att kunna användas som en plånbok och ett stativ, vilket gör den mer praktisk. Tack vare dessa egenskaper gör att man enkelt kan förvara några kort och lite småpengar i fodralet och så kommer man kunna njuta av filmer och videoklipp på telefonen på ett smidigt sätt. Känns detta som ett bättre val av skydd? Se då till att skaffa ett fodral idag, så att din enhet blir skyddad mot repor, stötskador och tappskador!

ASUS tillbehör

Alla personer använder sina telefoner på olika sätt. Vissa personer behöver vissa produkter för sin smartphone för att kunna använda den på sitt unika sätt. Förutom skydd till ASUS enheter så har vi självklart en massa tillbehör för ASUS enheter! I vårt sortiment kommer du bland annat hitta högtalare som finns i olika storlekar och med olika egenskaper som kommer göra ens musikupplevelse helt unik och utöver det vanliga. Du kommer även hitta kablar, laddare, hörlurar, biltillbehör, cykeltillbehör och en massa andra produkter som man kan handla, för att bättre kunna använda sin enhet vart man än är. Du kommer mycket enklare hitta det som du behöver till din enhet här än i någon annan butik.