BlackBerry Z10

BlackBerry Z10
Sveriges största utbud för tillbehör och skal till BlackBerry Z10 – Här kan du fynda bland hundratals skal, fodral och andra attiraljer! Köp något snyggt, åtsittande hölje och ett displayskydd, eller varför inte ett stativ för instrumenbrädan i bilen? Vad sägs om en billaddare till BlackBery Z10?
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal, Fodral & Tillbehör till BlackBerry Z10

Här på Lux-Case finner du alla BlackBerry Z10-skal, mobilfodral och övriga mobiltillbehör du kan behöva. Nu för ett kraftigt nedsatt pris! Den här smartmobilen lanserades tillsammans med BlackBerry Q10, så vad är då skillnaden? Jo, BlackBerry Z10 saknar fysiskt tangentbord. Inte ovanligt bland smartphones, men desto ovanligare bland BlackBerrys enheter! Operativsystemet är BlackBerry 10 - Deras egenutvecklade och specialanpassade OS, som kommer fullsmockat av praktiska applikationer. Skärmen är 4.2" stor, vilket är 1.1" större än Q10 - Just för att tangentbordet är borta. I övrigt är hårdvaran i de båda lurarna snarlik.

Processorns klockfrekvens är 1.5 GHz över två kärnor, RAM-minnet är hela 2 GB, batteriet har en kapacitet på 1800 mAh och det finns 16 GB, samt minneskortsplats, för lagring. Bak-kameran klarar att fotografera i 8 MP, med autofokus och LED-blixt. Framtill finns en kamera med 2 MP. Båda två kan spela in videoklipp i HD-upplösning: 1080p, respektive 720p. En unik funktion till kameran är vad BlackBerry kallar "TimeShift", detta låter dig vrida tillbaka klockan på enskilda delar av ett fotografi för att, till exempel, förhindra att någon blinkar vid fel tillfälle.

Här hos Lux-Case.se hittar du alla tillbehör till BlackBerry Z10 som du behöver för att fulländiga din smarta investering. Över 200 olika skal och fodral med perfekt passform finns tillgängliga, så det borde inte vara svårt att hitta ett du gillar! Du kanske söker en annan typ av tillbehör? Frukta ej, vi bistår med stor entusiasm! Vi har olika sorters laddare, stativ, hörlurar, atletisk utrustning och mycket mer för just din BlackBerry Z10! Slå till redan idag, så bjuder vi på frakten! Det är billigare än någonsin att köpa Z10-skal.