BlackBerry

BlackBerry
Blackberry skal - Största utbudet av Blackberry skydd i Sverige! Vi rekommenderar alla Blackberry ägare att skaffa ett Blackberry displayskydd och en kvalitet skal till Blackberry. Vi har både Blackberry fodral som skyddar hela Blackberry eller bara baksidan och kanter. Skal för Blackberry finns i många färger, material och mönster.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

BlackBerry Mobilskal

BlackBerry är en tillverkare av bland annat mobila enhet och tjänster, vars handdatorer introducerades 1999 i Kanada och USA. Dessa små datorer fick en stor användning i speciellt USA, där de gjorde det enklare att hantera e-post i en bärbar dator. Dess framgång i Sverige och resten av Europa har varit lite mer begränsad. BlackBerry är utvecklat av det kanadensiska företaget Research in Motion Limited (RM), men har sedan 2012 marknadsförts och designats av BlackBerry Limited. Deras första modell kommunicerade via Mobiltex, som företaget tidigare haft ett samarbete med Ericsson, men de senare modellerna kommunicerar via vanliga GSM-mobilnätet. De allra senaste BlackBerry modellerna är Z30, Z10, Q10 och Q5. Den 30 januari 2013 släpptes Z10 och Q10, medan Q5 lanserades den 5 maj 2013. De flesta av modellerna har varit försedda med ett fysiskt QWERTY tangentbord, men vissa av de senare generationerna har haft multi-touch pekskärm och virtuellt tangentbord. Detta för att konkurrera med andra smartphone-tillverkare.

BlackBerry har bland annat haft funktioner för e-post, mobiltelefoni, textmeddelanden, internetfax, webbläsning, och många andra trådlösa informationstjänster. Det som i början fick många kunder att köpa den var dess möjlighet till e-post. Nu för tiden kan BlackBerrys e-post hanteras från andra enheter, så som Palm, HTC, Nokia och Sony Ericsson via programvaran BlackBerry Connect. Den första BlackBerry-datorn hade monokrom skärm, men de senare modellerna som säljs idag har alla naturligtvis färgskärm. BlackBerry har de vanliga funktioner som en handdator har, så som adressbok, kalender, anteckningar etc., men den har mest blivit känd för sin möjlighet att hantera e-post när man har kontakt med olika slags trådlösa nätverk. En sak som är ännu mera känd är BlackBerry Messenger, som användare ofta kallar BBM, som är en chatfunktion som bara fungerar mellan BlackBerry enheter. Varje telefon har ett unikt hexadecimalt nummer med 8 siffror som kallas för PIN, som identifierar den. BlackBerry 9790 och NFC BlackBerry Touch 9810 är inte som en handdator eftersom de bara har pekskärm och inte tangentbord.

Mobiltillbehör, Skal & Fodral

Så om du är en av de som är en stolt ägare av en av BlackBerrys fina, läckra, smartphones så har du kommit rätt. Lux-Case.se har Nordens största utbud av skal, fodral och tillbehör till BlackBerry enheter. Om du söker ett snyggt skal för att ge din smartphone en ny look så har vi BlackBerry skal i många färger som gul, grön, blå, rosa, lila, röd, svart, vit och brun för att bara nämn några få, och vi har även BlackBerry skal i många snygga designs som passar alla smaker! Vi har BlackBerry skal i olika material, som till exempel silikon och TPU, som kan agera som stötdämpare, och aluminium och hårdplast, som kan agera som en stor stark sköld. Söker du ett snyggt fodral till BlackBerry enheter så finns det här med! Vi har många olika att välja mellan, och du kan få ett BlackBerry fodral i en enkel färg som din favorit färg, tvåfärgade fodral för att göra det lite mer intressant, eller ett BlackBerry fodral i en snygg, neutral färg. Vi har BlackBerry fodral i äkta läder för att kunna ge dig en upplevelse med mycket lyx, plus att äkta läder tål mycket mer och kan därmed skydda din BlackBerry enhet mycket bättre.
Vi kan även erbjuda dig BlackBerry tillbehör av alla de sorter. Vi har BlackBerry tillbehör som till exempel stylus-pennor, vinter-touch vantar, fjärrkontrollstyrda helikoptrar, och mycket, mycket mer.