Lux-case.se Blogg

Smartphone-nyheter, mobilskal, fodral och annat skoj!

 • Topp 3 bästa skalen och fodralen till Huawei Y6II Compact.

  Behöver du ha ett nytt skal eller fodral till din Huawei Y6II Compact? Här på Lux-Case har vi ett stort utbud med massor av skal och fodral till Huawei Y6II Compact i vårt bredda lager. Här är några utav våra mest populäraste skal och fodral till Huawei Y6II Compact.
 • 5 Populära skal och fodral till Huawei Mate 9.

  Behöver du ha ett nytt skal eller fodral till din Huawei Mate 9? Här på Lux-Case har vi ett stort utbud med massor av skal och fodral till just Huawei Mate 9 i vårt lager. Här några av våra bästa och mest populära skal och fodral till Huawei Mate 9.
 • Topp tre populäraste skalen och fodralen till HTC U Play.

  Behöver du ha ett nytt skal eller fodral för din HTC U Play? Här på Lux-Case har vi ett brett utbud med massor av skal och fodral till just HTC U Play i vårat stora sortiment. Här är några av våra populäraste skal och fodral till HTC U Play.
 • Topp 3 Fodral och skal till HTC U Ultra.

  Behöver du ha ett nytt fodral eller skal till din HTC U Ultra? På Lux-Case i deras stora sortiment har vi skal och fodral till HTC U Ultra som går att hitta i alla sorters designer så att det kommer passa dig perfekt. Här är några utav av våra bästa och populäraste skal och fodral för HTC U Ultra.
 • Dem 5 populäraste fodralen och skalen till Samsung Galaxy A5 (2017).

  Vill du ha ett nytt skal eller fodral till din Samsung Galaxy A5 (2017)? Här på Lux-Case har vi ett ett stort utbud som innehåller massor av skal och fodral till just Samsung Galaxy A5 (2017). Här är några utav våra populäraste skal och fodral till Samsung Galaxy A5 (2017).
 • Topp 5 bästa skalen och fodralen till Samsung Galaxy A3 (2017).

  Behöver du ha ett nytt skal eller fodral till din Samsung Galaxy A3 (2017)? Titta då in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med massor utav skal och fodral, här är några ut av våra bästa och populäraste skal och fodral för just Samsung Galaxy A3 (2017).
 • iPhone X

  Snart kommer Apple släppa sin nya telefon med namnet iPhone X och den släpps 10 år efter den första iPhonen kom ut på marknaden. Just X står för tio eftersom det betyder det i romerska siffror och det fick det namnet eftersom det är just nu tio års jubileum.Den här iPhonen kommer skilja sig ganska mycket mot dem tidigare iPhonsen både med den nya unika designen och den nya moderna tekniken men också i priset det här kommer vara den dyraste iPhonen som släppts just nu. Först och främst kommer det skilja sig i designen på att dem har tagit bort den ikoniska hemknappen men det kommer nog inte bli något stort problem då man bara swipar för att komma till hemskärmen. Sen har dem gjort så att nästan hela telefonen är i skärm, dem har även använt en ny skärm den här gången OLED-skärm som ska vara helt perfekt och ännu bättre än förut. För den nya tekniken har dem bland annat skaffat face-ID som kommer var den nya sättet att låsa upp iPhone X med. Det scannar ditt ansikte för att låsa upp telefonen och det ska vara mycket säkrare än finger ID eftersom den har en TrueDepth kamera som läser av mer än 30.000 punkter i ditt ansikte. Det kan även läsa av ditt ansikte om du ändrar dig som till exempel ändrar frisyr eller odlar skägg. Men den nya TrueDepth kameran används inte bara för att låsa upp telefonen den används bland annat till att du kan ändra de nya animoji-bilderna med ditt ansiktsuttryck så det kan nog bli lite roligt det med. Det kan också alla göra och inte bara den som har kopplat sig till face-ID. Så i det stora hela tycker jag att iPhone X verkar vara en bra och ny designad telefon med mycket nya saker i, både i utseendet och tekniken som kommit jämfört med dem tidigare iPhonsen. Det ända negativa som jag tycker att dem gjort är att ha baksidan i glas igen och om den spricker är det dyrare att reparera den än framsidan så varför inte titta in på Lux-Case och deras bredda sortiment med snygga färger, modeller och unika designar på massa skal,fodral och annat tillbehör det blir en billig försäkring som håller telefonen längre i liv.
 • Lenovo Phab 2

  Man kan verkligen säga att med Lenovos nya smartphone har man tänkt i en helt ny bana. Genom att ge Lenovo Phab 2 en 6.4-tums stor display kommer du verkligen kunna njuta av filmer och videoklipp på telefonen, samtidigt som du får en bättre spelupplevelse när du ska spela spel. Man kan definitivt säga att Lenovo Phab 2 är en smartphone som är tillför att kolla på filmer och serier på då den är tillverkad med Dolby Atmos® ljud, så du vet att du kommer få ett fantastiskt ljud när du kollar på din film eller när du spelar dina spel på telefonen. Med telefonens fyrkärniga 1.3GHz processor och 3 GB RAM kommer du snabbt kunna spela din spel utan några störningar och kolla på dina filmer utan att den kommer haka upp sig. Lenovo Phab 2 är definitivt en smartphone för filmälskare och de som spelar mycket spel på sina telefoner.Vill du skaffa en jätte till telefon? Kolla in och läs mer om Lenovo Phab 2 på Lenovos officiella hemsida: http://shop.lenovo.com/se/sv/smartphones/lenovo/phab2/, och när det kommer till skydd och tillbehör till Lenovo Phab 2 så vet du att du kommer hitta det på Lux-Case.se, ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor!
 • Samsung Galaxy Book 12

  Med att världen blir mer teknisk av sig så är det bara viktigare att man kan använda sina elektroniska enheter på ett gemensamt sätt. Ett steg framåt som Samsung har tagit i detta är med deras nya 2-i-1 surfplatta - Samsung Galaxy Book 12! Det som gör Samsung Galaxy Book 12 till en unik surfplatta är inte bara att den kan användas som en laptop tack vare tangentbordet som följer med, men lite mer för att Samsung har valt att använda Windows som operativsystem, närmare sagt Windows 10, vilket gör den smidigare och enklare att använda som en laptop. Då Samsung Galaxy Book 12 också har en storlek på 12-tum blir den enklare att ta med sig så att man alltid kan vara uppkopplad och kan arbeta på den vart man än är. En surfplatta har alltid varit smidig att ha med sig för diverse uppgifter men när man kan använda den som en laptop blir den bara ännu mer användbar.Är du sugen på att skaffa en Samsung Galaxy Book 12? Läs en recension om den på http://m3.idg.se/2.1022/1.676779/galaxy-book-samsungs-svar-pa-surface-pro, och har du köpt en eller väljer att köpa en Samsung Galaxy Book 12, glöm inte bort att på Lux-Case kommer du hitta de skydd och tillbehör för Samsung Galaxy Book 12 som du behöver för att skydda enheten från skador och smidigare kunna använda den.
 • Samsung Galaxy Book 10

  Med att världen blir mer teknisk av sig så är det bara viktigare att man kan använda sina elektroniska enheter på ett gemensamt sätt. Ett steg framåt som Samsung har tagit i detta är med deras nya 2-i-1 surfplatta - Samsung Galaxy Book 10! Det som gör Samsung Galaxy Book 10 till en unik surfplatta är inte bara att den kan användas som en laptop tack vare tangentbordet som följer med, men lite mer för att Samsung har valt att använda Windows som operativsystem, närmare sagt Windows 10, vilket gör den smidigare och enklare att använda som en laptop. Då Samsung Galaxy Book 10 också har en storlek på 10-tum blir den enklare att ta med sig så att man alltid kan vara uppkopplad och kan arbeta på den vart man än är. En surfplatta har alltid varit smidig att ha med sig för diverse uppgifter men när man kan använda den som en laptop blir den bara ännu mer användbar.Är du sugen på att skaffa en Samsung Galaxy Book 10? Läs en recension om den på http://m3.idg.se/2.1022/1.676779/galaxy-book-samsungs-svar-pa-surface-pro, och har du köpt en eller väljer att köpa en Samsung Galaxy Book 10, glöm inte bort att på Lux-Case kommer du hitta de skydd och tillbehör för Samsung Galaxy Book 10 som du behöver för att skydda enheten från skador och smidigare kunna använda den.

Artiklar 1 till 10 av totalt 230

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23