Lux-case.se Blogg

Smartphone-nyheter, mobilskal, fodral och annat skoj!

 • Sony SmartBand 2

  Sony Smart Band 2 Är ju ett enkelt aktivitetsband, som mäter din aktivitet under dagen och natten, puls värden och ditt HRV, Heart Rate Variation. Det första jag kom och tänka på när jag såg det här aktivitetsbandet var att det bara var just ett enkelt aktivitetsband i mjukt silikon som du bara har runt handleden och inte likt en smartklocka med skärm och alla deras funktioner som dem flesta andra aktivitetsband har nu för tiden. Så Sony Smart Band 2 tycker jag man kan säga på riktigt att det bara är ett aktivitetsband. Just för det är så enkelt, saknar skärm och bara har dem nödvändiga funktionerna, det har även gjort så det har fått ett riktigt bra pris runt 500-800 kronor bara.Skulle man jämföra Sony Smart Band 2 med dem andra aktivitetsbanden som mer är lika en smartklocka är det här priset väldigt billigt. Men man kan ju inte bara jämföra rakt av så här heller eftersom det skiljer så mycket i både funktioner, designen och att dem andra har skärm med. Men allt beror ju på vad man själv är ute efter och letar efter för funktioner och designer, så för vissa kommer det här aktivitetsbandet passa perfekt för och andra kanske vill just ha en skärm för att kunna se allt på den men då får man räkna med att betala några 100 till 1000 kronor extra, men det kanske det är värt om man har intresse för det här.Jag själv skulle aldrig betala så mycket för ett aktivitetsband som säkert allt inte äns funkar bra på. Så skulle jag välja ett aktivitetsband skulle jag välja Sony Smart Band 2 eller något annat band som är likt det eftersom det just bara är ett band, har dem nödvändiga funktionerna och är billigt, de andra funktionerna man har på skärmen på dem dyrare aktivitetsbanden har man ju ändå redan direkt i sin mobil som man oftast har med sig överallt, plus att det ser väldigt enkelt, mjukt och bekvämt ut att ha på sig. Det har ju även många olika band att byta med i mellan så man kan ju få det lätt att smälta in i klädseln, så skulle du behöva ett eller flera nya band i snygga färg eller något annat tillbehör som laddare eller adaptrar titta in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med snygga och unika färger, märken, material och designer så kommer du hitta nåt som passar dig perfekt.
 • Samsung Gear Fit2

  Är Samsung Gear Fit2 ett aktivitetsarmband eller en smartklocka? Det beror nog på vad man uppfattar själv för den är ju en blandning av dem båda två egentligen enligt mig. För nu för tiden är ett aktivitetsarmband inte bara ett aktivitetsarmband längre utan det har en massa andra funktioner likt en smartklocka, till exempel att kunna se notiser, sms och se tiden. Likadant med en smartklocka det är heller inte bara en smartklocka längre utan det har en massa andra funktioner med som är liknande ett aktivitetsarmband, som att mäta träningsaktivitet till exempel.Men om vi nu säger att det här är ett aktivitetsarmband tycker jag helt klart att det är ett okej sånt. Eftersom det har de funktioner som behövs för att vara ett bra aktivitetsarmband plus att det har lite andra funktioner som att kunna se notiser, se tiden, använda appar, lagra och lyssna på musik och även se och svara på sms med korta fraser utan att behöva ta upp sin telefon. Men funkar alla funktioner? Det vet jag inte för jag har inte testat den, men vad jag skulle tro så funkar nog dem mer enkla funktionerna perfekt men dem andra som pulsmätning och sömn funktionerna tror jag inte funkar helt okej, Men Samsung Gear Fit2 är ju inte så jätte dyr utan kostar bara runt 1500-2000kr jämfört med GARMIN FENIX 5 som kostar mellan 5000-7000kr som jag heller inte tror att allt funkar helt perfekt på. Så vill man ha ett enkelt aktivitetsarmband/smartklocka så skulle jag köpt Samsung Gear Fit2 även om den har mindre funktioner så har den tillräckligt, plus att man sparar en hel del pengar och det är inte säkert att allt funkar eller att man använder den och isåfall har man inte förlorat så mycket pengar på det.Men som sagt eftersom man både kan ha den som aktivitetsarmband eller smartklocka kan man ju ha den på sig när som helst även om man inte utför en aktivitet. Isåfall skulle man kunna köpa ett till snyggt armband att byta med när man ska ut och äta eller iväg till jobbet, så kika in här på Lux-Case så kan du finna dig ett snyggt armband i din favorit färg eller något annat tillbehör som skärmskydd eller laddare i deras bredda sortiment med unika färger, designer och modeller.
 • Samsung Galaxy J7 2017

  Samsung har en stor ekonomi serie som kallas Galaxy J med ett flertal olika modeller, en utav dem är Samsung Galaxy J7 och det är den största och mest väl utvecklade modellen i J serien. Just Samsung Galaxy J7 är ju den mest utvecklade modellen som sagt, så den har den störst skärmen i J serien med en 5,5 tums stor AMOLED skärm i HD. Den har även en unik fingeravtrycks läsare så du kan bland annat låsa upp telefonen, sköta betalningar och göra online inloggningar. Den är heller inte allt för dyr utan ligger på runt 2500-3500kr. Men är det för dyrt finns det ju andra telefoner i J serien som bland annat J3 och J5 men dem är mindre utvecklade men då är priset mindre med. Designen på Galaxy J7 är modern och slimmad med rundade kanter och har en stor skärm. Så den här telefonen är snygg och modern samt att den är billig och har bra och smarta funktioner, den är ju inte som en slagskepps telefon men den här är mycket billigare samtidigt som den är modern, bra och unik och passar dem flesta som inte vill lägga mer än 5-6000kr på en smartphone. Behöver du ha något snyggt och bra skydd eller något unikt tillbehör till din Samsung Galaxy J7 titta då in här på Lux-Case i deras bredda sortiment som har allt du behöver ha till din Galaxy J7, bland annat finns det skal, fodral, skärmskydd, väskor, armband, hörlurar och högtalare för att ge några exempel på vad som finns. Självklart finns allting i många olika märken, modeller, designer och färger för att det ska bli unikt just för dig.
 • Samsung Galaxy J5 2017

  Samsung har en stor ekonomi serie med moderna och unika smartphones, bland annat är en av dem modellerna Samsung Galaxy J5. J5 modellen kostar endast runt 2000-2500kr och är av högkvalitet och passar dem flesta som inte vill lägga till 5000kr eller mer för att få en flaggskepps modell. Såklart håller dem inte samma prestanda och andra saker men just Samsung Galaxy J5 håller ändå högklass eftersom den har 2GB ram minne samt 16Gb internminne som man kan utöka upp till 256GB genom att köpa till ett SD kort. Eftersom den har rätt mycket ram minne och internminne reagerar den på trycken och arbetar snabbt.Inte bara det Samsung Galaxy J5 en 5,2 tums stor AMOLED skärm i HD, alltså har den 0,2 tums större skärm än Galaxy J3. J5an har också en modern design som är slimmad med rundade kanter så den ligger bekvämt i handen. Den har också väldigt bra kameror både fram och bakåt kameran har 13 megapixlar vilket gör att du kan ta perfekta bilder och inte bara det den har ljus bländare i LED vilket gör att du kan ta perfekt och skarpa bilder i massor av olika ljus förhållanden.Eftersom Samsung Galaxy J5 är en väldigt snygg, modern och unik telefon varför inte investera ett unikt skydd eller något annat tillbehör som alla borde göra som har en smartphone, vill du göra det tycker jag du ska kika in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med massor utav skydd och spännande tillbehör som bland annat skal, fodral, skärmskydd, laddare, hållare, hörlurar och cykelstativ för att nämna några utav sakerna som finns. Såklart finns allt i massor av olika modeller, designer och snygga färger. Så kika igenom här och fynda det du behöver ha.
 • Samsung Galaxy J3 2017

  Samsung Galaxy J3 är en av många telefoner i Samsungs J serie, den serien är just en budget eller ekonomi serie om man kan kalla det så. Dem telefonerna som finns i J serien håller en hög standard men kostar inte allt för mycket. Just Samsung Galaxy J3 är det billigast alternativet i den serien. Dem olika modellerna skiljer sig nog inte så mycket förutom lite i designen och sen prestandan. Samsung Galaxy J3 har bland annat en stor unik 5 tums AMOLED skärm och har hela 2GB ram och 16Gb internminne som man kan utöka ända upp till 256GB vilket gör att telefonen blir snabb och håller en högprestanda samt att du kan lagra mycket på den som bland annat appar, videos och bilder.Galaxy J3 har också en moderna design dels med sin 5 tums stora skärm, sina rundade kanter och en yta med lite grepp i så den blir bekväm att hålla i. Den har även dual SIM vilket innebär att den har dubbla SIM kort som dem flesta Samsung telefonerna har nu för tiden.Behöver du något nytt spännande tillbehör eller något skydd till din Samsung Galaxy J3? Iså fall kika in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med skydd och tillbehör till smartphones så kommer du garanterat hitta något som passar dig bra, här finns allt från skal, fodral, skärmskydd, hörlurar, högtalare, laddare, bil laddare med mera för att nämna några saker som du kan hitta här och allt finns såklart i massor av unika designer, modeller, märken och snygga färger, så kolla in här och investera dig det du behöver ha idag.
 • Polar A360

  Polar A360 är ett finskt företag från 1977 som bara har fokuserat sig på att göra aktivitetsarmband och inte som Apple och Samsung som både gör aktivitetsarmband, telefoner och massa annat. Polar 360 sägs att den ska vara vatten tät och ska kunna mäta dina aktiviteter och sömn, den har också ett enkelt spänne som man kan justera storleken lätt på, den har även smartklocks funktioner som notiser och färgskärm och på skärmen kan man få en tränings guide. Polar har även en egen smart app som finns både för din smartphone och dator som du kan koppla ihop både trådlöst via bluetooth eller via USB, appen heter Polar flow med den kan du se statistik och feedback även dela och se dina vänners träning.Det här aktivitetsbandet har ett bra och billigt pris som passar dem flesta, priset ligger på runt 2000kr bara så då förlorar man inte så stora pengar som man skulle gjort om man hade köpt dem andra aktivitetsbanden som oftast kostar mer än det dubbla priset, om man till exempel skulle råka ut för en olycka med aktivitetsband som att ramla eller att aktivitetsbandets funktioner inte funkar bra eller som man tänkte sig. Men 2000kr är ju med pengar så vill man skydda sitt aktivitetsband mot olycker eller kanske skulle vilja ha ett nytt snyggt klockband i sin favorit färg att byta med mellan träning och fritiden eller något annat tillbehör skulle jag rekomendera att titta in här på Lux-Case på deras bredda sortiment som har fullt med tillbehör som till exempel skärmskydd, klockband och laddare för att nämna några saker, allt finns även i olika unika designer, modeller och färger.
 • Oneplus 5

  2017 har Oneplus 5 tagit telefon marknaden med storm och slåss redan mot dem största konkurrenterna som LG, Sony och Samsung. Med sina höga prestanda och snygga design samtidigt som det har ett helt okej pris på runt omkring 5000kr, för att vara en slagskepps telefon. Det här är Oneplus fjärde slagskepps telefon men varför heter den Oneplus 5 då och inte 4? Jo för talet 4 anses vara ett oturs nummer i stora delar av Asien så just därför döpte dem den till Oneplus 5. Men varför är den så mycket billigare än andra slagskepps telefoner om den håller samma klass och prestanda som dem. Genom att börja med att jämföra andra smartphones med Oneplus 5 så är det första man ser att den bland annat inte är vattentålig och att skärmupplösningen är lägre än på nästan alla andra slagskepps telefons modeller. Sen några andra funktioner som inte finns i den här, är bland annat trådlös laddning, ansiktes upplåsning eller egna molndesignade tjänster. Men den här telefonen verkar ända vara bra för den har ändå fingeravtrycks avläsare för lätt upplåsning och även till hjälp för andra funktioner med, ett av dem bästa systemchipen på marknaden, håller högprestanda och har en snygg och modern design vilket gör att den inte bara är bra på insidan utan har en vacker utsida för ögat. Eftersom Oneplus 5 är en unik och modern telefon och kostar en del med, varför inte investera något skydd eller tillbehör till den? Vill du det finns det massor av det här på Lux-Case i deras bredda sortiment som har allting från skal, fodral, skärmskydd och väskor till armband, stativ, laddare och hörlurar för att nämna några exempel på vad som finns. Allt som finns går även att hitta i snygga färger, unika designer, modeller och märken. Så kika in här och fynda det du behöver ha idag!
 • Nokia 8

  Efter sin comeback har nu Nokia släppt sin nya slagskepps modell Nokia 8 som har ett pris på runt 5600-6000kr som är ett helt okej pris för att vara en slagskepps modell eftersom nu förtiden brukar andra slagskepps modeller ligga på 7500-10000kr. Även om Nokia 8 är en billigare telefon så håller den ungefär samma klass med sin snygga design som har rundade kanter, sin stora skärm, sin kamera som tar skarpa och perfekt bilder, sin nya mjukvara och sina högtalare som har en av dem högsta maxvolymen på hela marknaden. Nokias 8 kamera är modern med två kameralinser på framsidan och en vanlig på baksidan, båda kamerorna är på 13 megapixlar och tar perfekta och skarpa bilder, inte bara det utan det finns även en smart funktion som heter Dual-Sight- Läge som innebär att ta kan ta bild eller filma med både fram och bakåt kameran samtidigt så du ser båda dig själv och även ser andra sidan. Det går självklar använda också om du till exempel streamar live på Facebook eller Youtube. Nokia 8 har också en stor LCD skärm på 5,3 tum med en högupplösning på 1440x2560 pixlar, det gör att skärmen får en pixeltäthet. Så jämfört med andra slagskepps modeller är den här billigare samt att den har bra prestanda och utseende men som man brukar säga så får man ju det man betalar för, men vill man inte lägga 7000-8000kr på en telefon så är den här perfekt för den har en unik design, bra kamera och bra prestanda. Men har man en smartphone är det ju alltid bra att ha något slags skydd som till exempel ett skärmskydd, skal eller fodral eller något annat spännande tillbehör. Allt detta kan du finna här på Lux-Case i deras stora lager med massor utav unika skydd och moderna tillbehör till just Nokia 8 som bland annat fodral, skal, hörlurar, stativ och kablar för att nämna några saker som finns här. Självklar finns allt i snygga färger, unika designer, modeller och märken. Så titta in här och fynda dig det du behöver ha idag.
 • LG K10 2017

  LG K10 2017 Kanske inta är det vackraste namnet på en telefon utan låter nästan mer som ett flygplan enligt mig. I alla fall så är det en av de nyare LG mobil modellerna som kommit ut och det första jag tänkte på var priset, den här mobilen har ett väldigt bra pris som passar dem flesta budgetarna, den ligger på runt 1500-2500SEK så den är varken för dyr eller billig. Även om den är billig så vill man ju veta om den är värd dem pengarna för det är ju fortfarande några tusenlappar. Jag tror att den funkar perfekt om man bara vill ha den vardagligt som att ringa, SMSa, ta bilder och surfa runt lite och inte har allt för höga krav på den, som man brukar säga man får det man betalar för.Jag tror i alla fall att LG K10 2017 funkar hyffsat bra, den kanske inte är den mest snabbaste telefonen, tar bäst bilder eller har mest funktioner utan den har det vanliga som behövs egentligen och lär funka som en vanlig telefon. Men när jag har läst om den har jag sätt att den har lite speciella kamera funktioner som att ta bild utan att trycka på skärmen, utan bara hålla upp armen still eller att klämma på den två gånger så tar den fyra selfies på rad till exempel.Telefonen kostar ju fortfarande några tusenlappar fast den är billig, men det är ändå värt att köpa något slagsskydd till den så den får en längre livslängd och håller sig ren och fin. Kika in här på Lux-Case stora sortiment med både skydd och andra tillbehör till din LG K10 2017 som till exempel skal, fodral, skärmskydd, stativ, högtalare och hörlurar för att nämna några saker. Allt det finns såklart i många olika märken, modeller och designer med snygga färger unika motiv, material och funktioner. Eftersom dem har ett så brett sortiment kommer du garanterat hitta det du behöver skulle du mot förmodan inte göra det kontaktar du oss så ska vi försöka få fram det.
 • LG K8 2017

  LG K8 2017 är en av dem unika modellerna i LG K serien, just LG K8 är mellan modellen så den är inte störst och inte minst, den är i mellan K4 och K10 så den är starkare och bättre än LG K4 men den är mindre stark och lite sämre än LG K10 men detsamma gäller ju priset då. Så för ungefär 500kr mer än LG K4 och 500kr mindre än LG K10 så får du en LG K8. Så den här telefonen passar utmärkt till den som vill lägga lite mer än modellen under men inte vill lägga för mycket, det tycker jag dem har gjort bra, att dem gjort tre modeller i tre prisklasser. För dem här telefonerna har ungefär alla funktioner likadana ändå, det som skiljer sig ifrån är nog prestandan, i alla fall vad jag tror.Men jag tycker att LG K8 2017 är en ganska billig telefon som passar dem som inte vill lägga för mycket på en telefon och bara vill ha den vardagligt till att ringa, sms och surf runt lite på. För det duger den gott till tror jag, om man inte har förstora förväntningar av den, det som är plus med den är att den är billig, funkar bra för vardagligt bruk och är slimmad och stilren. Eftersom den är snygg och stilren vill man ju inte ha massa onödigt slitage på den så varför inte kika in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med skydd och unika tillbehör för din smartphone, här finns allt från skal, fodral och skärmskydd till hörlurar, högtalare och väskor för att nämna några saker. Självklart finns allt i olika märken, unika modeller, snygga färger och designer.

Artiklar 1 till 10 av totalt 266

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 27