Lux-case.se Blogg

Smartphone-nyheter, mobilskal, fodral och annat skoj!

 • Lenovo Phab 2

  Man kan verkligen säga att med Lenovos nya smartphone har man tänkt i en helt ny bana. Genom att ge Lenovo Phab 2 en 6.4-tums stor display kommer du verkligen kunna njuta av filmer och videoklipp på telefonen, samtidigt som du får en bättre spelupplevelse när du ska spela spel. Man kan definitivt säga att Lenovo Phab 2 är en smartphone som är tillför att kolla på filmer och serier på då den är tillverkad med Dolby Atmos® ljud, så du vet att du kommer få ett fantastiskt ljud när du kollar på din film eller när du spelar dina spel på telefonen. Med telefonens fyrkärniga 1.3GHz processor och 3 GB RAM kommer du snabbt kunna spela din spel utan några störningar och kolla på dina filmer utan att den kommer haka upp sig. Lenovo Phab 2 är definitivt en smartphone för filmälskare och de som spelar mycket spel på sina telefoner.Vill du skaffa en jätte till telefon? Kolla in och läs mer om Lenovo Phab 2 på Lenovos officiella hemsida: http://shop.lenovo.com/se/sv/smartphones/lenovo/phab2/, och när det kommer till skydd och tillbehör till Lenovo Phab 2 så vet du att du kommer hitta det på Lux-Case.se, ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor!
 • Samsung Galaxy Book 12

  Med att världen blir mer teknisk av sig så är det bara viktigare att man kan använda sina elektroniska enheter på ett gemensamt sätt. Ett steg framåt som Samsung har tagit i detta är med deras nya 2-i-1 surfplatta - Samsung Galaxy Book 12! Det som gör Samsung Galaxy Book 12 till en unik surfplatta är inte bara att den kan användas som en laptop tack vare tangentbordet som följer med, men lite mer för att Samsung har valt att använda Windows som operativsystem, närmare sagt Windows 10, vilket gör den smidigare och enklare att använda som en laptop. Då Samsung Galaxy Book 12 också har en storlek på 12-tum blir den enklare att ta med sig så att man alltid kan vara uppkopplad och kan arbeta på den vart man än är. En surfplatta har alltid varit smidig att ha med sig för diverse uppgifter men när man kan använda den som en laptop blir den bara ännu mer användbar.Är du sugen på att skaffa en Samsung Galaxy Book 12? Läs en recension om den på http://m3.idg.se/2.1022/1.676779/galaxy-book-samsungs-svar-pa-surface-pro, och har du köpt en eller väljer att köpa en Samsung Galaxy Book 12, glöm inte bort att på Lux-Case kommer du hitta de skydd och tillbehör för Samsung Galaxy Book 12 som du behöver för att skydda enheten från skador och smidigare kunna använda den.
 • Samsung Galaxy Book 10

  Med att världen blir mer teknisk av sig så är det bara viktigare att man kan använda sina elektroniska enheter på ett gemensamt sätt. Ett steg framåt som Samsung har tagit i detta är med deras nya 2-i-1 surfplatta - Samsung Galaxy Book 10! Det som gör Samsung Galaxy Book 10 till en unik surfplatta är inte bara att den kan användas som en laptop tack vare tangentbordet som följer med, men lite mer för att Samsung har valt att använda Windows som operativsystem, närmare sagt Windows 10, vilket gör den smidigare och enklare att använda som en laptop. Då Samsung Galaxy Book 10 också har en storlek på 10-tum blir den enklare att ta med sig så att man alltid kan vara uppkopplad och kan arbeta på den vart man än är. En surfplatta har alltid varit smidig att ha med sig för diverse uppgifter men när man kan använda den som en laptop blir den bara ännu mer användbar.Är du sugen på att skaffa en Samsung Galaxy Book 10? Läs en recension om den på http://m3.idg.se/2.1022/1.676779/galaxy-book-samsungs-svar-pa-surface-pro, och har du köpt en eller väljer att köpa en Samsung Galaxy Book 10, glöm inte bort att på Lux-Case kommer du hitta de skydd och tillbehör för Samsung Galaxy Book 10 som du behöver för att skydda enheten från skador och smidigare kunna använda den.
 • Lenovo Tab 4 Plus 10

  När det kommer till surfplattor brukar man ofta annonsera att de kommer finnas i två olika storlekar och så är det också med den nya Lenovo Tab 4 Plus. Med Lenovo Tab 4 10 Plus så får man precis som namnet säger en 10-tums display och den drivs, precis som den mindre Lenovo Tab 4 8 Plus, av en fyrkärnig 2 GHz Snapdragon 625 processor med 4 GB RAM, och har et lagringsutrymme på 64 GB där du kan förvara alla dina appar, filmer och spel. Det som gör Lenovo Tab 4 10 Plus till en surfplatta att ha är att den kommer med bra specifikationer till ett billigt pris. Den kommer klara uppgiften lika bra som de mer dyra surfplattorna bara klarar av, så det är absolut en fördel att välja.För alla er som är intresserade av att lära er mer om Lenovo Tab 4 10 Plus så kan ni läsa mer om surfplattan på http://gadgets.ndtv.com/lenovo-tab-4-10-plus-4040 (OBS: webbsidan är på engelska). Här på Lux-Case har du nu också möjligheten att handla skal, fodral och tillbehör för Lenovo Tab 4 10 Plus så att du kan skydda den mot skador och även smidigare kunna använda den. Så glöm inte bort att kolla in vårt sortiment, man vet aldrig vad man kanske hittar.
 • Lenovo Tab 4 Plus 8

  Lenovo är en av de största tillverkarna när det kommer till smartphones, surfplattor och datorer och i februari annonserade man att man kommer med en ny surfplatta som fick namnet Lenovo Tab 4 8 Plus! Denna rackare har en 8-tums display med hela 1920 x 1200 pixlar och med dess fyrkärniga 2 GHz Snapdragon 625 processor och ett 4 GB RAM minne kommer du snabbt och smidigt kunna navigera runt i menyerna, växla mellan appar, kolla på filmer och spela kraftfulla spel. En 8-tums surfplatta är ett bra alternativ för den som ofta brukar ta med sig den när man åker runt men sedan också tar den inte upp så mycket plats i väskan. Då denna surfplatta också bara väger 300 gram så kommer man knappt att känna av att man bär runt på den.För dig som har tänkt att skaffa dig en Lenovo Tab 4 8 Plus så kan du lära dig lite mer om den och dess specifikationer på http://gadgets.ndtv.com/lenovo-tab-4-8-plus-4039 (OBS: webbsidan är på engelska). Glöm inte bort att på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skal, fodral och tillbehör för smartphones och surfplattor, och nu kan du handla skydd och tillbehör för Lenovo Tab 4 8 Plus.
 • Nintendo Switch

  Då var det dags att prata om Nintendo och dess nya spelkonsol Nintendo Switch. Redan nu i början märker man att Nintendo Switch är en konsol utöver det vanliga och redan så har den sålt mer än någon annan Nintendo spelkonsol. Det som gör Nintendo Switch så speciell är inte att det är en tv-spelkonsol som låter en spela spel i full-HD, utan det som gör den speciell ligger i dess namn. Med Nintendo Switch så kan du ta spelskärmen och koppla den samman med kontrollerna så att du kan ta med dig den vart du än ska. Du kommer inte behöva känna dig fast vid TV:n när du spelar, utan du kan ta med dig spelet ut och fortsätta där du sparade sist.Man märker verkligen att Nintendo Switch är en helt på marknaden, och man kan också säga att det är roligt att se att Nintendo är tillbaka, för vad skulle vi i världen göra utan spel som Super Mario eller Zelda.Har du tänkt att skaffa en Nintendo Switch? Läs mer om den och få reda på dess funktioner på Nintendos officiella hemsida https://www.nintendo.se/nintendo-switch och var säker på att här på Lux-Case kommer du hitta de skydd och tillbehör för Nintendo Switch som du behöver för att skydda konsolen mot skador och annat.
 • Garmin Vivosmart HR

  När man tränar med en pulsklocka är det inte alltid enkelt att hålla koll på sina framsteg då det inte finns en tydlig bild på klockan som visar ens framsteg. När man köper en Garmin pulsklocka som Garmin Vivosmart HR kommer du få tillgång till Garmin:appen Garmin Connect som gör att du kan spara, planera och se resultatet av dina träningar då man ska para ihop Garmin Vivosmart HR med sin telefon för att få ut det mesta av den. Du kommer även kunna lägga till dina vänner som använder Garmin Connect för att tävla emot dom, men också utmana dom för träningspass. För att säkerställa att du inte latar dig allt för mycket så har Garmin Vivosmart HR en inaktivitetsfunktion som skickar en vibrationssignal när du har varit inaktiv ett tag så att du inte glömmer bort att röra på dig.Med Garmin Vivosmart HR kommer du inte vara orolig över att du glömmer bort att röra på dig, och om du är intresserad av att köpa en Garmin Vivosmart HR så kan du läsa mer om den på Garmins officiella hemsida https://buy.garmin.com/sv-SE/SE/p/531166#overview och kom ihåg att här på Lux-Case kommer du hitta alla skydd och tillbehör för Garmin Vivosmart HR som du behöver så att den inte skadas vid träning.
 • Garmin Fenix 3

  Vi har ett många pulsklockor från Garmin genom åren och nu kommer du kunna skaffa en helt ny pulsklocka - Garmin Fenix 3! Vad är det egentligen som man vill få ut av en pulsklocka? Är det bara för att hålla koll på en puls och hur långt man har sprungit. Med Garmin Fenix 3 får du en klocka som samlar mer information som löphastighet och du kommer också se hur din kondition förbättras med hjälp av klockan. En annan viktig funktion som man har gett Garmin Fenix 3 är att man kan använda den för att mäta sin träning om man simmar. Klockan är vattentät till ett djup på 10 meter så det är bara mer en rätt att den ska kunna mäta sin träning när man simmar. Du behöver bara lägga in rätt inställningar och sen är det bara att börja simma. Garmin Fenix 3 är också utrustad med en GPS som låter dig att ställa spår och rutter så att du kan få ett mer exakt löpspår.Om du är intresserad av att skaffa en Garmin Fenix 3 så kan du lära dig mer om den på Garmins officiella hemsida https://buy.garmin.com/sv-SE/SE/p/160512 och glöm inte bort att på Lux-Case kommer du hitta de skydd och tillbehör för Garmin Fenix 3 som du behöver för att skydda den mot skador och annat.
 • Samsung Gear S3

  Vad är egentligen anledningen till att man skaffar en smartwatch? Många skaffar smartwatches av olika anledningar men med Samsung Gear S3 kommer du få en smartwatch som kommer underlätta din vardag. Med Samsung Gear S3 så kommer du fritt kunna röra dig runt och du kommer kunna sköta saker som du kan göra på din telefon. Du kommer kunna använda appar via klockan och t.o.m. skicka meddelanden och ta emot samtal med Samsung Gear S3. Du kommer kunna prata rakt in i klockans mikrofon vid telefonsamtal och du kommer höra den andra personen från högtalaren, perfekt när du lagar mat eller är ute och tränar. Det som gör klockan till ett bra tillskott för den som är i behov av en smartwatch är att den har en batteritid som räcker i flera dagar utan laddning, vilket är perfekt istället för att man måste hålla koll att ladda sin smartklocka när man är hemma.Har du tänkt att skaffa en Samsung Gear S3 eller har du redan gjort det? För er som är intresserade av Samsung Gear S3 så kan ni lära er om den på Samsungs officiella hemsida http://www.samsung.com/se/wearables/gear-s3/ och tänk på att här på Lux-Case kommer du hitta de skydd och tillbehör för Samsung Gear S3 som du behöver.
 • Huawei Honor 8 Pro

  Nu kommer Huawei ut med en nyversion av deras förra stolsäljare Honor 8 som kom med bra specifikationer och till ett bra pris som tillsammans gjorde denna telefon till en höjdare. Med deras nya Huawei Honor 8 Pro kommer du se mycket likheter från den populäre Honor 8 men självklart finns det skillnader. Med Huawei Honor 8 Pro kommer du få en smartphone med en 5.7-tums display som har en imponerande upplösning på 2560 x 1440 pixlar och då man har valt att ta bort glasbaksidan utan valt att ha den helt i aluminium så kommer man inte behöva vara lika orolig över sprickor på baksidan. Honor 8 Pro kommer också med en fingeravtrycksläsare och du kommer också få ta del av Huaweis dubbel 12 megapixel kamera så att du kan ta bilder med en bredare vinkel så att du inte missar något.Är du intresserad av att lära dig mer om den nya Huawei Honor 8 Pro så kan du läsa snabbt om den på http://www.swedroid.se/huawei-honor-8-pro-med-kirin-960-lanserad/, och här på Lux-Case kommer du kunna köpa alla de skal, fodral och tillbehör för Huawei Honor 8 Pro som du kan behöva för att undvika att din telefon råkar ut för några skador.

Artiklar 1 till 10 av totalt 223

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23