Fitbit Alta HR / Alta

Fitbit Alta HR / Alta

Fitbit fortsätter att göra nya pulsklockor i hopp om att bli den ledande leverantören av pulsklockor. Nu har Fitbit kommit ut med en ny pulsklocka som kan vara deras snyggaste hittills. Fitbit Alta har en bred OLED display som kan visa tiden, visa pulsen när du tränar och till och med har smarta notifikationer som visar att du har fått ett text meddelande, får ett telefonsamtal eller eventuella events som du har lagt in på din kalender. Du också använda den som en väckarklocka, den vibrerar runt din handled så att du vaknar. Det som gör att Fitbit klockor står ut jämfört med ”vanliga pulsklockor” är dess batteritid. På just Fitbit Alta har den en 5 dagars batteritid men på tester klarat att fungera över en vecka! Fitbit har också en applikation som man kan använda för att hålla koll på sin träning så att man får ut det mesta av sin Fitbit klocka.

Här på Lux-Case har vi förberett oss på Fitbit Alta och nu finns det då skydd och tillbehör som du kan handla till din pulsklocka. Du kommer kunna hitta skärmskydd så att den inte får några fula repor, och du kommer också kunna hitta armband till Fitbit Alta som du kan byta mellan för att styla din pulsklocka med.

Artiklar 1 till 72 av totalt 146

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 72 av totalt 146

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fitbit Alta - Skydda din pulsklocka

Att använda en pulsklocka är ett bra sätt att kunna ha koll på sin träning utan att behöva göra det själv. Det enda man gör är att träna och pulsklockan gör jobbet åt dig. Det som är viktigt att tänka på nu jämfört med innan är att nu är det väldigt viktigt att ta hand om skärmen. Innan behövde man aldrig använda skärmen på något sätt, men allt detta har förändrats nu. Det man kan göra för att skydda skärmen på sin Fitbit Alta är att använda ett skärmskydd! Använder du ett skärmskydd till din Fitbit Alta kommer du få ett bra skydd mot repor, fläckar och fingeravtryck, så att den inte blir allt för jobbig att kolla på. Tränar man ute är chansen större att någon olycka kan hända (kan även hända om man tränar inomhus), det kan vara på grund av regn eller att du ramlar. Genom att skydda skärmen kommer du kunna använda din klocka mycket längre än utan. Dessutom blir skärmskyddet slitet så kan man bara köpa ett nytt och sätta på så att chansen fortfarande är liten att skärmen ska gå sönder. Titta in våra skydd för Fitbit Alta och skaffa ett idag!

Fitbit Alta - Tillbehör för Fitbit Alta

I vårt sortiment av produkter för Fitbit Alta kommer du också kunna hitta olika armband för Fitbit Alta som du kan byta mellan om du vill ha flera olika färger att välja mellan, eller om armbandet på klockan har gått sönder. De kommer sitta otroligt skönt runt handleden och kommer inte störa dig under ditt träningspass. Gå in och kolla bland alla våra produkter för Fitbit Alta och handla det du kommer behöva för att kunna använda din klocka flera år framöver.