Fitbit Blaze

Fitbit Blaze

Fitbit har mer och mer tagit sig in i på marknaden bland träningsklockor men också i smartwatch marknaden, och nu har man kommit ut med en ny fitness klocka: Fitbit Blaze. Det Fitbit valde att göra är att röra sig bort ifrån att använda ett plast armband som man använder till deras tidigare modeller. De vill att Fitbit Blaze ska kunna användas mer i sitt vardagliga liv, inte bara när man ska träna. Den kommer i förpackningen med ett plast armband men det som Fitbit uttrycker är att man den är bytbar. Man ska kunna växla mellan bekväma armband som man kan ha på jobbet eller på kvällen och sedan ha ett annat armband för sina träningspass. När det kommer till själva enheten så har Fitbit Blaze en 1.25-tum 16-färgs touchskärm och har alla de funktioner som en träningsklocka behöver: pulssensor, räknar aktiviteter om vad man har gjort som steg, distans, kaloriförbränning mm. Fitbit Blaze synkar du med din smartphone, och ja; den kan användas till alla smartphones, Android och iOS. Du kan ladda hem Fitbits app för att enkelt kunna se alla dina resultat som du har åstadkommit. Även kan du använda Fitbit Blaze som en smartwatch för att se inkommande samtal eller meddelanden, så denna klocka är verkligen gjord för mer en bara träning.
Här på Lux-Case kan du hitta alla de tillbehör som finns till Fitbit Blaze, allt från armband till skärmskydd. Se till att skaffa alla dina Fitbit Blaze tillbehör här på Lux-Case! Du betalar ingen frakt för de varor som du beställer, så du kommer inte behöva oroa dig för det.

Artiklar 1 till 72 av totalt 101

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 72 av totalt 101

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Fitbit Blaze - Passar alla tillfällen

Det som Fitbit valde att göra med deras nya Fitbit Blaze är att den ska vara så enkel att anpassa som möjligt för diverse tillfällen, istället för att man ska ha samma armband på klockan. Här på Lux-Case kommer du hitta alla de skydd och tillbehör du behöver till Fitbit Blaze, bland annat då armband. Du kommer hitta armband i olika färger och tillverkade i olika material, så att du kan ta med dig din klocka vart du än ska, och ta del av dess funktion vid alla tillfällen. Ska du ut på en middag eller om du ska ut och festa, så kan du enkelt sätta på ett snyggt läderarmband på klockan, så att du inte ser allt för konstig ut med ett jätte gult plastarmband till exempel. Smidigt kan du anpassa din klocka för situationen vare sig om det är en fin middag eller om du ska ut och träna. Armbanden du söker efter kommer du kunna hitta på Lux-Case.

Fitbit Blaze - Alla tillbehör och skydd

Att skydda en produkt gäller för alla, vare sig det är en smartphone eller om det är en träningsklocka. Med en träningsklocka som Fitbit Blaze så gäller det att inte skada skärmen, annars så slutar den fungera. Här på Lux-Case kan du som Fitbit Blaze ägare handla de tillbehör som du behöver för att kunna använda din Fitbit klocka när du vill. Även har vi också de skydd du behöver så att klockan är skyddad mot eventuella repor när du använder den men också skydd för skärmen mot fläckar och fingeravtryck. Du kommer också kunna hitta laddningskablar för Fitbit Blaze så att du kan ladda din klocka om börjar få slut på batteri. Även kan du använda en Powerbank för din Fitbit Blaze om den börjar få slut på batteri när du är på språng. Du kan även använda Powerbanken för att ladda din smartphone eller surfplatta, så det finns mer användningsområden för en Powerbank än bara en smartwatch eller en smartphone. Ta en titt i vårt sortiment för av tillbehör och skydd för Fitbit Blaze, och se till så att du har allt du behöver.