Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Fitbit har gått stadigt fram om att bli en av de stora när det kommer till smartklockor. Bland deras nya smartklockor så kom Fitbit Charge 2. Klockan är designad med en display som visar tiden, antal steg, puls och andra funktioner. Klockan ansluter man till sin smartphone via Bluetooth, som gör att man kan ansluta klockan till Fitbit appen för att övervaka sin träning, men också så kommer klockan kunna hålla koll och informera om inkommande telefonsamtal, meddelanden, alarm och andra notifikationer på telefonen. Batteri på smartklockor är kända för att hålla flera dagar och med Fitbit Charge 2 så kommer man kunna använda enheten i hela 5 dagar.

För er som har och använder Fitbit Charge 2 så kan man nu handla skydd och tillbehör till enheten här på Lux-Case. I vårt sortiment kommer man bland annat kunna hitta armband till Fitbit Charge 2 som man kan använda för att byta emellan, och vill man skydda klockan så kan man skaffa skärmskydd så att displayen inte får några skråmor. Se till att skaffa dina skydd och tillbehör till Fitbit Flex 2, härifrån Lux-Case.se!

Artiklar 1 till 72 av totalt 122

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 72 av totalt 122

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Fitbit Charge 2 - Armband

Träningsklockor var förr en enhet som mäter bara puls och distans. Nu är dessa enheter mer avancerade och mäter fler saker än det. Med dagens träningsklockor så kan man se klockan, se antal brända kalorier, distans, puls och även se aviseringar från telefonen. Fitbit har växt allt mer när det kommer till träningsklockor och för dom så vill man ge möjligheten att kunna skräddarsy sin klocka så att den matchar en perfekt. Här på Lux-Case kan man handla armband till Fitbit Charge 2 som man kan byta mellan så att klockan matchar med ens träningskläder, eller sina vanliga kläder. Armbanden finns i olika färger att välja mellan för att styla om klockan med. Besök oss idag och skaffa dina klockarmband till Fitbit Charge här hos oss.

Förutom att man kommer hitta armband till Fitbit Charge 2 så finns det även en massa andra skydd och tillbehör till smartphones, surfplattor, smartwatches och kameror. Glöm inte att kolla in vårt utbud av skydd och tillbehör till din enhet innan du lämnar, det kan hända att vi har något som du söker efter. Har vi inte produkter till din enhet? Kontakta oss via mejl så kan vi kolla upp om det är något vi kan ordna.