Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2

Träningsklockor finns av olika slag och tillverkade av olika företag, Fitbit är en av dom. Fitbit har nu skapat Fitbit Flex 2, som är en designad som en träningsspårare som beräknar ens träning (tillsammans med en applikation). Den räknar av steg, löpning, cykling och andra aktiviteter, men det som gör Fitbit Flex 2 extra speciell är att man kan ha den i vatten. Fitbit Flex 2 kan även räkna av simningsaktiviteter så man behöver inte oroa sig för att ha på sig klockan i vatten. Klockan i sig synkroniserar man ihop med sin smartphone och som kommer att hjälpa till hålla koll på diverse saker som missade telefonsamtal, meddelande, alarm mm. Till Fitbit Flex 2 kan man även skaffa en massa olika tillbehör som halsband, armband och andra tillbehör.

För dig som äger en Fitbit Flex 2 så kan man nu handla tillbehör till enheten, här på Lux-Case.se. Här kommer man hitta diverse produkter till Fitbit Flex 2 så att man kan använda enheten på olika sätt. Besök oss idag och kolla in vårt utbud till Fitbit Flex 2!

37 artiklar

per sida

37 artiklar

per sida

Fitbit Flex 2 - Armband

För Fitbit så handlar det mycket om att skräddarsy enheten med olika typer av tillbehör. Eftersom Fitbit Flex 2 är en sensorenhet som mäter ens träning med hjälp av en applikation på ens smartphone eller surfplatta och att den endast är en sticka, så kan man enkelt byta mellan olika typer av tillbehör. Här på Lux-Case så kommer man kunna hitta armband i olika färger som man kan välja mellan för att kunna matcha med sin klädsel eller med sina träningskläder. Man kommer också kunna hitta andra tillbehör som man kan använda för att smidigt kunna använda Fitbit Flex 2 varje dag.

På Lux-Case kommer man hitta en av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones, surfplattor, smartwatches och kameror. Här kommer man hitta skydd och tillbehör till de allra flesta modeller och märken. Glöm inte att kolla in skydd och tillbehör till din enhet om du inte har det så att du kan skydda den och använda den på olika sätt.