Fitbit

Fitbit
Fitbit är ett företag som håller på med pulsklockor och fitnessklockor så att man kan få mer exakt information om hur ens träning går. Fitbit är ett relativt nytt företag som startades år 2007 med tanke på att skapa fitnessklockor som alla kan ha råd med och att man ska få ett exakt resultat på hur det går för en med ens träning. Det finns många olika typer av Fitbit fitnessklockor och alla fungera lite annorlunda från varandra. Till exempel finns det de fitnessklockor som har en display så att man direkt kan se ens resultat och se vad det är som man kanske bör förbättra. De finns också andra fitnessklockor som är designade utan en display utan den samlar information för att sedan föra över all data till en Fitbit app där du kan följa och dokumentera din träning så att du kan se vad du gör bra, eventuellt mindre bra, antal brända kalorier, hur ens puls förändras och mer. Här på Lux-Case kan du som äger en Fitbit fitnessklocka handla allt du behöver till din enhet när det kommer till skydd och tillbehör. I vårt sortiment kommer du bland annat hitta skärmskydd som kommer se till att skärmen är skyddad mot smuts och repor, och du kommer även hitta snygga klockarmband som passar för alla tillfällen. Hitta allt som du behöver till din Fitbit klocka på Lux-Case.se!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Fitbit enheter skärmskydd

Att använda en pulsklocka är ett bra sätt att kunna ha koll på sin träning utan att behöva göra det själv. Det enda man gör är att träna och pulsklockan gör jobbet åt dig. Det som är viktigt att tänka på nu jämfört med innan är att nu är det väldigt viktigt att ta hand om skärmen. Innan behövde man aldrig använda skärmen på något sätt, men allt detta har förändrats nu. Det man kan göra för att skydda skärmen på sin Fitbit enhet är att använda ett skärmskydd! Använder du ett skärmskydd till din Fitbit enhet kommer du få ett bra skydd mot repor, fläckar och fingeravtryck, så att den inte blir allt för jobbig att kolla på. Tränar man ute är chansen större att någon olycka kan hända (kan även hända om man tränar inomhus), det kan vara på grund av regn eller att du ramlar. Genom att skydda skärmen kommer du kunna använda din klocka mycket längre än utan.

Dessutom blir skärmskyddet slitet så kan man bara köpa ett nytt och sätta på så att chansen fortfarande är liten att skärmen ska gå sönder. Titta in våra skydd för Fitbit enheter och skaffa ett till din enhet idag!

Fitbit enheter tillbehör

I vårt sortiment av produkter för Fitbit enheter kommer du också kunna hitta olika armband för Fitbit enheter som du kan byta mellan om du vill ha flera olika färger att välja mellan, eller om armbandet på klockan har gått sönder. De kommer sitta otroligt skönt runt handleden och kommer inte störa dig under ditt träningspass. Du kommer också hitta klockarmband som ser väldigt eleganta ut och kommer smälta in när du är på fester eller middagar så att du kan hålla koll på hur din ”träning” går även fast du inte tränar, för så länge man rör på sig så kommer det ge resultat. Du kommer också hitta laddningskablar och andra tillbehör som man kan behöva för att se till att enheten är fulladdad och redo för dig vid alla tillfällen.

Gå in och kolla bland alla våra produkter för de olika Fitbit enheterna och handla det du kommer behöva för att kunna använda din klocka för flera år framöver.