Fitbit Flex

Fitbit Flex
Fitbit Flex är en fitness klocka som kan anslutas till telefonen. Den fungerar inte som andra smartwatches utan denna klocka är strikt för träning eller hålla koll på ens puls. Men det som Fitbit Flex och andra smartwatches har gemensamt är att som sagt att dom är synkade med ens smartphone och i detta fall med Fitbit Flex hjälper det en att hålla koll på vart man har sprungit och håller koll på ens tidigare resultat gällande puls och hur mycket man har sprungit. Även fast Fitbit Flex är mer av en träningsklocka än smartwatch måste man fortfarande ta hand om sin klocka. Vi här på Lux-Case tycker att man alltid ska se till att skaffa de skydd och tillbehör man behöver så att man inte ska behöva köpa en ny eller ta sin klocka till reparation men för att den inte ska få några fula repor. På Lux-Case kan du hitta skal till din klocka och även kablar också. Vill du ta hand om din klocka extra mycket så finns det också stativ man kan införskaffa för att ha en bestämd plats för klockan när du inte använder den. Kolla igenom vårt sortiment och du kommer säkert hitta något för dig.
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
  1. Ersättnings Klockarmband för Fitbit Flex - 10 Pack Storl M-L
    Special Price 319,00 SEK Regular Price 399,00 SEK
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
Fitbit Flex – Hjälper dig hålla koll på din träning

Fitbit Flex är ingen vanlig Smart Watch eller träningsklocka. Den är helt utan skärm för det första så du kan inte se vad som händer. För det andra så har den en batteritid på 5 – 7 dagar så du laddar din Fitbit Flex cirka 1 gång i veckan! Att Fitbit Flex inte har någon skärm är något kam kanske oroar sig över, men det behöver du inte göra. Fitbit Flex har Bluetooth 4.0 funktion som synkroniserar med din telefon eller dator, så att du alltid är uppdaterad om hur många steg du har gått. Förutom allt detta så håller även Fitbit Flex koll på när och hur du sover, följer nattrytmen till exempel.
Nu här på Lux-Case.se som har Nordens största utbud av mobilskal, mobilfodral och mobiltillbehör, finns det nu att handla de tillbehör och skydd du behöver till Fitbit Flex. Nu äntligen kan du hitta skyddsremmar för din Fitbit Flex i olika färger för att styla om den till din favorit färg eller om du behöver extra remmar bara för att din gamla ser sliten ut. Du får också när du handlar här på Lux-Case.se FRI FRAKT oavsett hur mycket eller hur lite du beställer!
Äntligen kan man nu hitta de tillbehör man behöver för sin Fitbit Flex här på Lux-Case.se. Nu kan du hitta stativ för Fitbit Flex här på Lux-Case.se, som är perfekta för att lägga ifrån sin Fitbit Flex medan man laddar den eller om du bara inte vill använda den över natten så har du en perfekt plats att lägga klockan. Andra tillbehör som finns här på Lux-Case är självklart kablar till din Fitbit Flex. Man laddar Fitbit Flex via en kabel så det är ett måste att ha, dessutom så kan du ha klockan på stativ medan du laddar den så att du inte tar upp onödig plats. Allt detta om mer hittar du här på Lux-Case.se för din Fitbit Flex. Handlar du också innan klockan 17:00 kommer vi skicka ditt paket samma dag så att du ska få njuta av dina produkter så fort som möjligt!