Google Nexus 4

Google Nexus 4

Här finns de bästa mobila accessoarerna i flest utföranden! Köp Google Nexus 4 skal på Lux-Case.se! Här är vi glada att kunna erbjuda dig detta stora urval av Nexus 4-skal, skydd och tillbehör (inklusive kablar, laddare och hörlurar). Färgalternativen överskrider regnbågens spektrum, så du kan hitta Google Nexus 4 mobilskal som matchar vad som helst, kanske dagens outfit? Flexibla silikonskal till Google Nexus 4 sida vid sida med plastskal och bumpers. När du köper online idag drar du nytta av GRATIS frakt och vår 100% prisgaranti. Om du beställer dina Google Nexus 4 skal före 17:00 så skickas de samma dag! Om du söker tillbehör till Google Nexus 5 eller Google Nexus 5 skal <- Klicka där.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Google Nexus 4 Skal

Det här är företaget som äter kakan och behåller den, då deras egna smartphones alltid tillverkas av någon annan, medan Google tar äran. Standarden är dock väldig hög och priserna låga, så den här telefonen kan definitivt imponera och samtidigt spara dig en slant. Våra Google Nexus 4 skal är ett utmärkt komplement till den här smartmobilen, då de gör den mer stryktålig och snidar om utseendet – Kanske du vill ha en blommig smartphone? Eller klä den i zebraränder? Du kanske hellre har ett stilrent och simpelt Google Nexus 4 mobilskal, precis som utformningen på denna telefon? Minimalistisk, med virtuella knappar på framsidan och rundade kanter.

Google Nexus 4 Fodral

Om du ser den från sidan är det en mycket slimmad lur med endast 9,1 mm smal kropp. Den sägs vara mycket bekväm att hålla i tack vare dess avfasade kanter. Strömknappen är dessutom lätt att nå med båda händerna. Ännu skönare är det med ett Google Nexus 4 fodral av äkta läder, som även lämnar knapparna och uttagen fullt tillgängliga. Du kan förvara dina kredit- och ID-kort i fodralets inre fickor, luta tillbaka telefonen i dess flipstativ och svara på samtal, samt se notifikationer genom smartview-luckan. Eller så skaffar du ett mycket simpelt Google Nexus 4 läderfodral utan alla finesser.

Google Nexus 4 Displayskydd

Det är en True HD IPS LCD-skärm med Corning Gorilla Glass 2 på 4.7” som tillåter dig att se och bruka denna smartphone. Med en upplösning på 1280 x 768 pixlar får du en pixeldensitet på 318 pixlar per tum. Det enda som kan sabotera din upplevelse är repor och smuts, som du kan stoppa med ett Google Nexus 4 displayskydd. En billig investering i jämförelse med en krossad skärm! 

Google Nexus 4 Tillbehör

När det gäller insidan, så har LG inte fuskat för att spara pengar. Detta är en premie-enhet som kan uppdateras till den senaste versionen av Android OS, KitKat 4.4. Den är utrustad med ett Qualcomm Snapdragon chipset, fyra-kärnig 1.5 GHz processor, A-GPS med GLONASS, NFC och mycket mer än så. På Lux-Case.se exploderar vi med en otrolig mängd skal, fodral, väskor och andra LG Google Nexus 4 mobiltillbehör. Vi är säkra på att du kommer att bli förvånad när du ser hur välmående våra mobila tillbehör är. Letar du efter något att ge som gåva till en vän? Eller kanske en familjemedlem? Vi har alla typer av färger och mönster och är säker på att du kan hitta något för varje personlighet och smak. Passa på att köpa dig något fint idag så skickar vi den med fri frakt rakt hem till dig! Finns det några problem, är du välkommen att kontakta vår vänliga support, som kommer att hjälpa dig så gott de kan. Ser du något som vi saknar, sedan helt enkelt kontakta oss och berätta vad det kan vara!