Google Nexus 5

Google Nexus 5

Här kommer 2013 års utgåva av smarttelefonen Nexus, som framställts i ett samarbete mellan Google och LG. Här på Lux-Case.se får du fri frakt på det största utbudet av tillbehör, så som laddare, fodral, stativ och mobilskal till Google Nexus 5! Urvalet är fullspäckat av variation i form av färger, stilar, funktioner och designer. Detta är för att du som kund ska kunna köpa de tillbehör och Google Nexus 5 skal som tilltalar dig mest. Skalen till Nexus 5 är vår populäraste kategori, där du väljer bland olika motiv och utföranden för att finna din egen, personliga stil. Beställ före 17:00 så skickas din order samma vardag!

Som du kanske vet är den här telefonen baserad på LG G2 <- klicka där för mobilskal och mobiltillbehör för LG G2. Om du söker föregångaren till Nexus 5 så är det här du ska klicka: Tillbehör och skal för Google Nexus 4

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Google Nexus 5 Skal & Tillbehör

Efter många rykten och viral marknadsföring i form av falska läckor dök den här imponerande smarttelefonen upp likt en ängel i natten. Det är uppföljaren till den svarta Google Nexus 4 och precis som den har den utvecklats av LG enligt Googles instruktioner. Till stor del har den samma hårdvara som LGs egna toppmodell, LG G2, men prislappen är galet mycket lägre. Precis som med våra gula skal till Google Nexus 5 får du mycket för pengarna! Gult för grönt. Här kan du köpa många olika mobilskal.

Det är en 5" skärm i strålande Full HD som möter en och ger det första intrycket. Du bör köpa ett transparent displayskydd till Google Nexus 5, ingenting är ett lättare eller bättre sätt att bevara den på. Den upplösningen (1920 x 1080 pixlar) över den ytan ger en pixeltäthet på ~445 pixlar per tum! Galet snygg att stirra på med sina 16 miljoner skarpa färger och riktigt bra betrakningsvinklar. Skärmskydd tillsammans med ett lila mobilskal till Google Nexus 5 ger dig ett komplett skydd emot sådant som kan lämna rispor i skärmen eller det precist utformade ytterhöljet. Eftersom det finns över en miljon appar och spel behöver du kraftig hårdvara för att kunna uppleva allihop! Lyckligtvis är den här mobilen utrustad med riktigt snabba delar, allt det senaste från topputvecklarna. Dessa kan du försvara med ett rosa Google Nexus 5-skal!

Google Nexus 5 Fodral

Vi finner här det senaste chippet från Kalifornienbaserade Qualcomm – Snapdragon 800, komplett med en fyrkärnig processor från Krait på 2.3 GHz och en boostad Adreno 330 som grafikprocessor. Allt som krävs för att dessa delar ska förintas är att du tappar din telefon i marken. Men om du har ett brunt Google Nexus 5 fodral så är chansen för överlevnad betydligt större! Du kan välja mellan 16 och 32 gigabyte i lagringsutrymme, men du får alltid 2 gigabyte i RAM! Den höga prestandan gör så att Android OS 4.4 Kit Kat flyter på utav bara attan! Det är den senaste versionen av operativsystemet och släpptes i samband med telefonen. Med blåa skyddsskal till Google Nexus 5 försäkrar du att kittekatten fortsätter att spinna i många år.

Det är fyllt av nyheter som att Google Now automatiskt visar information om platsen du befinner dig på och registrerade företag visas automatiskt när de ringer dig. Vi har såklar även dunderfina och röda fodral till Google Nexus 5 som kan vara plånboksskal med fickor för dina kort och ha en vikbar funktionalitet som konverterar fodralet till ett stativ åt din Nexus 5. Det som är mest premium av alla mobiltillbehör är såklart våra gröna Google Nexus 5 läderfodral av äkta nötskinn. Dessa etuier omger hela din mobil, så att även skärmen är skyddad av en läderlucka. Vissa modellar har ett fönster som lämnar en liten bit av skärmen synlig, så du kan hålla koll på notifikationer och inkommande samtal utan att behöva öppna locket.

Google Nexus 5 Tillbehör

Det finns självklart andra accessoarer som blåa stylusar för att slippa kladda på skärmen med fingrarna och få ökad precision. Den klassiska attiraljen är och förblir Google Nexus 5 skal, men tveka inte över att beskåda utbudet av bruna, vita och gyllene hörlurar eller silverfärgade stativ till Nexus 5. Du kan köpa en av många USB-laddare till Google Nexus 5 som matchar färgen på ditt skal, samt biltillbehör och mini-högtalare! Alla fodral, skal och tillbehör till Google Nexus 5 erbjuds gratis frakt av Lux-Case.se!