Google Nexus 7 (2012)

Google Nexus 7 (2012)

Google Nexus 7 - Utvecklad i samarbete med Asus, detta är Googles mindre kompanjon till den större surfplattan Nexus 10. Vi på Lux-Case.se har självklart lyxiga skal, väskor och andra praktiska tillbehör till Google Nexus 7! Allt du behöver finns här, dessutom har vi en 100% prisgaranti, så om du hittar ett lägre pris någon annanstans matchar vi det. Glöm inte att vi bjuder på frakten, så slå till redan idag!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nexus 7 - Skal, Fodral & Tillbehör

Google Nexus 7 är den första surfplattan som släpps av Google själva, efter att redan ha lyckats ta sig in på smartphone-marknaden. Ända sedan den första iPaden lanserades 2010 har Apples konkurrenter sett på när de lyckades övertyga kunderna att en surfplatta var värd all hype. Därmed var ankomsten av Nexus 7 oundviklig. Men istället för att gå efter iPads hårdvarustandard och prissättning, har Google valt att gå sitt eget håll. Nexus 7 levereras med en 7-tums pekskärm (därav namnet) med 1280x800 HD-upplösning. En 1,3 Ghz quad core-processor som lätt hanterar allt från 3D-spel till att ha flera olika apps igång samtidigt. Baktill finner vi en 1,2-megapixel kamera för videosamtal och grundläggande fotografering. Naturligtvis är en tablet så mycket mer än bara hårdvarukomponenter, Nexus 7 drivs av Android Jelly Bean, vilket är den senaste versionen av Googles egna plattform.


Eftersom Nexus 7 är en del av Googles egna sortiment betyder det att du får en "ren" Android-upplevelse, där du slipper alla extra program och inställningar som normalt återfinns på andra surfplattor och telefoner som produceras av tredjepartstillverkare som kör Android. Detta är långt ifrån en svaghet, utan kan snarare ses som en styrka. Det innebär att Nexus 7 uppför sig precis som Google avser och ger dig en konsekvent användarupplevelse och engagerande prestanda med funktioner som inte äventyrats av tredjeparts-mixtrande i programvaran. En annan viktig fördel är att Nexus 7 kommer att få Android-uppdateringar innan någon annan kompatibel enhet, så den kommer alltid att ha den senast tillgängliga versionen av operativsystemet. 


Liksom alla surfplattor är Nexus 7 definierad av sin stora skärm och relativt bräckliga konstruktion, så det lönar sig att investera i ett heltäckande fodral med lock för att skydda den mot oundvikliga stötar, repor och fall vilket eventuellt kommer drabba din surfplatta vid någon punkt. Du kan hitta alla möjliga skal och fodral hos oss. Vi har allt från ungdomliga, glittriga skydd till enfärgade, företagsmässiga fodral som inte står ut för mycket i mängden. Det är också en bra ide att sätta på ett displayskydd på din skärm, eftersom det skyddar mot repor som annars skulle vara permanenta och din skärms respons kommer inte att äventyras.


Om du vill ta med din Nexus 7 ut på vägen kan du investera i tillbehör som en bil-monter, som håller din surfplatta på plats medans du kör, detta gör det även smidigt att använda den som en GPS, eller så att ungarna kan se på film medans du koncentrerar dig på trafiken! Vi har också alla möjliga extrakablar, t.ex 3,5mm ljudkablar för att ansluta din surfplatta till din bil eller ljudsystemet i hemmet och vi har en mängd olika sladdar och laddare då Nexus 7 använder USB för laddningar och datoranslutningar. Detta garanterar även kompabilitet med alla våra powerbanks och solkraftsladdare när du är långt ifrån en permanent strömkälla - Till exempel på stranden eller campingsemestern!