Google Pixel XL

Google Pixel XL

Google Pixel XL

Googles första smartphone - Google Pixel! Telefonen kom till marknaden oktober 2016 och den kommer med en rad funktioner som gör den väldigt speciell. Telefonen har en 5-tums AMOLED skärm med Gorilla Glass 4 skydd, och displayen har en upplösning på 1080 x 1920 pixlar. Google Pixel använder sig av Android V7.1 (Nougat) som operativsystem och använder sig av ett Snapdragon 821 chipset och en Quad-Core processor. När det kommer till minnet så har Google Pixel ett RAM minne på 4 GB och sedan får man välja ett internt minne mellan 32 eller 128 GB. Google Pixel har inget minneskort port för att ge telefonen extra minne utan det Google ger är möjligheten att förvara bilder och filmer i ett Cloudminne ”Google Photos”. Även kommer Google Pixel med funktionen ”Google Assistant”, som är en applikation som hjälper en kunna navigera runt i telefonen och söka efter saker, lite som ”Siri” för iOS. Även introducerar Google: ”Daydream VR” som är en VR-upplevelse man kan få med hjälp av Googles VR-headset. Man kan spela VR-spel med telefonen och använda andra VR-program.

Här på Lux-Case finns det nu skal, fodral och tillbehör till Google Pixel så att du kan ge din telefon ett bra skydd mot vardagliga skador, samt kunna använda telefonen på ett smidigare sätt för olika stunder. Kolla in våra produkter och handla dina skydd och tillbehör till Google Pixel här på Lux-Case!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Google Pixel XL - Skal

Större telefoner löper större risk att gå sönder. Google Pixel XL är en 5.5-tums smartphone och för vissa kan det kännas klumpigt och otympligt att använda en sådan stor telefon. Genom att använda ett skal till en smartphone kommer du få ett bra skydd mot stötskador och repor men också mot andra vardagliga skador om någonting skulle hända. Med ett skal till en smartphone kommer man dessutom få ett mycket bättre grepp om telefonen och man kommer inte tappa den lika enkelt. Alla våra skal till Google Pixel XL kommer du hitta i olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan för att ge telefonen en helt ny look. Skalen finns också tillverkade av olika material att välja mellan t.ex. metall.

Se till att skydda din Google Pixel XL med ett skal och du kommer inte behöva vara lika orolig att den ska gå sönder.

Google Pixel XL - Fodral

Är ett skal inte ett skydd som man vill använda till sin telefon så finns det andra alternativ. Till Google Pixel XL så har vi också fodral som man kan använda som ett skydd och med ett fodral kommer du även kunna ta del av dess funktioner för att kunna använda den som en plånbok. Fodralen är utrustade med kortfack och pengarfack som man hittar inuti fodralet, där man kan ha sin viktigaste kort som man använder varje dag samt lite småpengar. Även så har våra Google Pixel XL fodral funktionen att kunna användas som ett stativ vilket kommer göra att du kan använda din smartphone utan att behöva hålla i den, som för videosamtal eller filmtittande.

Om man vill ha ett skydd som kommer med både praktiska egenskaper och ett heltäckande skydd runt hela telefonen, skaffa då ett fodral till Google Pixel XL idag!

Google Pixel XL - Tillbehör

När man får en ny smartphone så är det inte mycket man får med förutom en laddare och ett par hörlurar. Här på Lux-Case kommer du hitta en massa olika tillbehör till Google Pixel XL som du kan skaffa, för att enklare och smidigare kunna använda din smartphone. Bland annat har vi hörlurar med en inbyggd mikrofon, vilket möjliggör handsfree telefonsamtal. Vi har också små högtalare som är enkla att ta med sig och de finns med olika egenskaper som gör dom unika.

Vi har även kablar, biltillbehör, stativ, cykelhållare och en massa andra tillbehör till Google Pixel XL. Gå in och kolla in vårt sortiment till Google Pixel XL idag!