Google Pixel

Google Pixel

Google Pixel

Googles första smartphone - Google Pixel! Telefonen kom till marknaden oktober 2016 och den kommer med en rad funktioner som gör den väldigt speciell. Telefonen har en 5-tums AMOLED skärm med Gorilla Glass 4 skydd, och displayen har en upplösning på 1080 x 1920 pixlar. Google Pixel använder sig av Android V7.1 (Nougat) som operativsystem och använder sig av ett Snapdragon 821 chipset och en Quad-Core processor. När det kommer till minnet så har Google Pixel ett RAM minne på 4 GB och sedan får man välja ett internt minne mellan 32 eller 128 GB. Google Pixel har inget minneskort port för att ge telefonen extra minne utan det Google ger är möjligheten att förvara bilder och filmer i ett Cloudminne ”Google Photos”. Även kommer Google Pixel med funktionen ”Google Assistant”, som är en applikation som hjälper en kunna navigera runt i telefonen och söka efter saker, lite som ”Siri” för iOS. Även introducerar Google: ”Daydream VR” som är en VR-upplevelse man kan få med hjälp av Googles VR-headset. Man kan spela VR-spel med telefonen och använda andra VR-program.

Här på Lux-Case finns det nu skal, fodral och tillbehör till Google Pixel så att du kan ge din telefon ett bra skydd mot vardagliga skador, samt kunna använda telefonen på ett smidigare sätt för olika stunder. Kolla in våra produkter och handla dina skydd och tillbehör till Google Pixel här på Lux-Case!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Google Pixel - Skal

Att man ska skydda sin smartphone är ingen nyhet, oavsett om den är ny eller gammal. Använder man en smartphone så är det viktigt att skydda den mot vardagliga skador så att den inte går sönder och blir oanvändbar. Genom att skaffa ett skal till din Google Pixel kommer du få hjälp att skydda din smartphone mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan inträffa. Våra Google Pixel skal kommer du hitta i olika färger och motiv som du kan välja mellan för att styla din telefon med, och de finns även tillverkade av olika material om du är ute efter en specifik typ av skal. Gå in och kolla bland våra Google Pixel skal och skaffa ett bra skydd till din smartphone.

Google Pixel - Fodral

En annan typ av skydd som man kan använda till smartphones är ett fodral, som inte bara kommer hjälpa till att skydda din smartphone men också kommer med en del praktiska egenskaper som kan hjälpa dig i din vardag. Fodral är ett populärt val av skydd för att de är utrustade med kortfack och pengarfack där du kan förvara dina extra kort, men även ha lite småpengar för speciella tillfällen. Våra fodral till Google Pixel kommer du hitta med just dessa egenskaper, och till och med funktionen att använda fodralet som ett stativ för att på ett bekvämt sätt kunna kolla på filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen. Våra Google Pixel fodral finns i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan, och de finns även med olika läder texturer som Litchi läder och Crazy Horse läder. Med ett fodral kommer du få ett skydd runt hela telefonen plus en del praktiska egenskaper. Skaffa ett fodral till din Google Pixel idag!

Google Pixel - Tillbehör

Alla behöver olika typer av tillbehör till sina telefoner beroende på vad de ska göra med dom och vad de tycker om. Här på Lux-Case har vi inte bara ett enormt sortiment av skal och fodral till smartphones och surfplattor, vi har också ett enormt sortiment av tillbehör som man kan använda till smartphones och surfplattor. Äger du en bil? På Lux-Case kommer du hitta billaddare och bilhållare i olika färger och designer som du kan välja mellan, och om du använder din smartphone flitigt så kan du skaffa en Powerbank som du också kommer hitta i vårt sortiment. Förutom de redan nämnda produkterna så har vi påsar och väskor, cykelhållare, kablar, hörlurar, högtalare och mycket annat. Skaffa allt du behöver till din Google Pixel här på Lux-Case!