Google

Google
Att hitta rätt skydd och rätt tillbehör till sin enhet är inte alltid så enkelt när man köper en telefon, surfplatta eller en smartklocka. Lux-Case har ett av Sveriges största sortiment av skal, fodral och tillbehör för telefoner, surfplattor och smartklockor, och på denna plats kan du handla allt detta till Google enheter. För att skydda din enhet så kan man använda ett skal eller ett fodral som kommer se till att skydda din enhet mot repor, stötskador och andra vardagliga skador, plus att de finns i olika färger och mönster att välja mellan så du kommer kunna styla om din Google enhet också. Behöver du några speciella tillbehör till din smartphone eller surfplatta så kan du känna dig säker, då på Lux-Case kommer du hitta ett enormt stort sortiment av tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor. I vårt sortiment av tillbehör kommer du bland annat hitta powerbanks som kommer se till att du kan ladda din enhet vart du än är. Du kommer hitta en mängd olika varianter att välja mellan, så det är bara att välja vilken som kommer passa dig bäst. Vi har även hörlurar, högtalare, kablar, laddare, biltillbehör och mycket mer. Handla allting som du behöver till din Google enhet på Lux-Case.se!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Google skal

När man får en ny telefon så är man alltid extra försiktig med den, nästa lite för försiktig. Detta brukar man främst göra om man inte har något skydd till sin smartphone. Här på Lux-Case kan du hitta det skydd som du behöver till din smartphone bl.a. ett skal. I vårt utbud av skal för Google enheter så kommer du hitta skal tillverkade av olika typer av material och i olika färger och olika motiv att välja mellan. Det som gör ett skal ett praktiskt val är att ingenting kommer hindra ens vanliga användning av telefonen utan det är bara ett skydd man sätter på så att den är skyddad mot repor och stötskador. Vill du ha ett skydd till din Google enhet som inte kommer hindra din användning på något sätt? Skaffa då ett skal till din enhet!

Google läderfodral

Ett annat alternativ som man kan använda för att skydda sin smartphone med är ett fodral. Fodral är ett populärt alternativ av skydd som många använder, speciellt för att man får ett heltäckande skydd mot repor, stötskador och tappskador för telefonen. En annan anledning till att man använder ett fodral till sin smartphone är att, med ett fodral så finns det kortfack och ett pengarfack på insidan som man kan använda för att ha sina viktigaste kort i och lite småpengar. Man kan också använda fodralet som ett stativ för att enkelt och bekvämt kunna kolla på filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen, vilket kan vara perfekt om man är flera som vill kolla samtidigt. Se till att skaffa ett fodral till din Google enhet, de finns i en mängd olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan, så det finns ett fodral här för dig!

Google tillbehör

Förutom olika typer av skydd för Google enheter som vi har här, så kan man även handla olika tillbehör som kan hjälpa en att smidigare kunna använda sin enhet. Bland annat så kan man hitta hörlurar med en inbyggd mikrofon så att man kan ha telefonsamtal utan att ha telefonen tryckt mot örat. Ha dina telefonsamtal privat samtidigt som du använder din smartphone för att kolla nyheter eller annat. Vi har också cykelhållare som är perfekta att ha om man vill använda sin enhet medan man cyklar.

Använd din smartphone på ett praktiskt och enkelt sätt medan du cyklar. Vi har massor av olika typer av tillbehör för Google enheter, så gå in och utforska i vårt sortiment idag!