Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Google

Google

Efter att ha uppfunnit operativsystemet Android har Google, i samarbete med andra tillverkare, lanserat sina egna telefoner och surfplattor i "Nexus"-serien. Vi på Lux-Case.se förutspår att Google kommer att lyckas igen. Därför ser vi till att ha ett gigantiskt utbud av tillbehör! Vi har snygga och praktiska mobilskal i alla tänkbara färger och stilar, vi har andra prylar som bilhållare, armbandshållare, laddare och mer! Alltid fri frakt, prisgaranti och korta leveranstider!

Bläddra igenom tillbehör för alla Google produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Google Mobilskal

Lux-Case.se har det största utbudet av mobilskal i hela Norden och därmed har vi naturligtvis mängder av skal till Googles egna enheter. Här kan du även lära dig en del om själva företaget: Google startades 1998 med målet att organisera världens information och göra den tillgänglig över hela planeten genom sin sökmotor – Google.com. Efter ett par år var Google den mest populära sökmotorn och slutligen en del av språket, att söka efter någonting online kallades inom kort att "googla" något. Sedan dess har Google expanderat sin verksamhet i många olika fält, som email, sociala nätverk, YouTube, ordbehandling, kartor, webläsare och operativsystem.

De är kända för sina udda, lite lustiga metoder att driva ett företag. Istället för att använda gräsklippare för den gigantiska gräsmattan kring kontoret hyr de in getter som får beta fritt och på så sätt trimma gräset. Många anställda får ha sina hundar på kontoret och det första godiset någonsin hos Google var Svenska Malacos. 

Smartphones från sökjätten

När så kallade smartphones började ta över den mobila marknaden tog Google tillfället i akt att köpa upp och vidareutveckla ett Linux-baserat OS för smartphones, med öppen källkod. Det innebär att vem som helst kan ladda hem källkoden och göra en egen version av systemet. Den första Android-baserade telefonen släpptes i Oktober 2008, över ett år efter Apples iPhone. Sedan dess har Android tagit en allt större del av marknaden, delvis för att alla telefontillverkare har tillgång till Android, medan endast Apple har tillgång till iOS.

Skal till serien Google Nexus

Google lanserade så småningom Nexus-serien, telefoner tillverkade av andra företag, men efter Googles specifikationer och med en omodifierad version av Android. Dessa telefoner kan således uppdateras så fort Google uppdaterar Android-systemet. Oavsett vilken modell du har så kan vi erbjuda ett stort sortiment av tillbehör, fodral och skal! Frakten är alltid gratis på Lux-Case.se! Här nedanför kan du gå direkt till den relevanta sidan för din modell. Du är välkommen att sukta över det stora sortimentet vi erbjuder för hela familjen.

Skal till Google Nexus 5

Skal till Google Nexus 4

Skal till Google Nexus 7 2012 / 2013

Skal till Google Nexus 10