Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Hörlurar

Hörlurar

Hörlurar och headsets används för att höra den senaste musiken från de största artisterna. Du kan använda dina hörlurar för att lyssna på podcasts om matlagning, aliens eller fotboll. Hörlurarna kan berätta sagor för dig i form av ljudböcker, eller låta dig höra varenda ljudeffekt som ligger på lur i dina smartphone-spel. Detta urval av headsets och hörlurar omfattar många olikfärgade, specialdesignade hörlurar med breda frekvensomfång, bekväm passform och en unik stil. Välj ett headset med inbyggd mikrofon om du vill kunna föra samtal via dina hörlurar! Ta ett par med knappar på, så kan du kontrollera din musik på ett enkelt vis - Du får fri frakt på alla hörlurar!

Artiklar 1 till 72 av totalt 485

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 72 av totalt 485

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Köp Hörlurar & Headsets Online

Med ett par av dessa hörlurar av toppkvalitet så kan du nu lyssna på din favoritmusik på bussen, tåget eller på jobbet utan att störa dina grannar – och du får bästa upplevelsen. Nu kan du dansa runt hemma i ditt sovrum utan att alla andra i huset nödvändigtvis vet vad du håller på med! Vi erbjuder hörlurar, headsets eller öronsnäckor som vissa vill kalla dem, i alla möjliga färger, former, designs, material och stilar. Vi har InEar-hörlurar i massor av färger så som rosa, lila, röd, blå, grön, gul, svart, vit och många andra färger och vi kan erbjuda stora hörlurar med kåpor i alla de former som finns, som antingen är enkelfärgade, dubbelfärgade, eller multifärgade. Vi har hörlurar med mikrofon i skrikande färger för de som gillar sånt, och vi har även mer neutralt färgade headsets för de mer lugna. Vi kan erbjuda headphones i formen av snäckor, hjärtan, och Hello Kitty om de må vara det du söker. Om du letar efter en bra födelsedags present till den lilla flickan i familjen så passar väll Hello Kitty jätte bra? Här kan du även hitta hörlurar i DJ-stil, som ger maximalt ljud samtidigt som du ser proffsig ut. Dessa hörlurar är även det bästa alternativet för de av er som inte gillar att ha någonting instoppat i örat.

Headphones, Handsets, Handsfree, InEar, Kåpor - Kärt barn har många namn

Lux-Case.se har även ett brett sortiment av hörlurar med inbyggda mikrofoner, för de som inte gillar att hålla upp telefonen mot örat. Dessa hörlurar hjälper också om du skulle lyssna på musik och ha telefonen i fickan när den plötsligt börjar ringa. Du kan enkelt svara utan att behöva gräva i telefonen och du behöver inte ta ut dina öronsnäckor. Vill du ha en liten blåtand i örot så kan vi även erbjuda många Bluetooth-enheter för smartpones. Vi har 10 år i denna bransch och därför garantera att alla de produkter som säljs här är av högsta möjliga kvalitet och att du kommer att vara 100% nöjd med ditt köp hos oss. Vi är även glada att berätta att alla betalningar sker krypterat hos oss, för din säkerhets skull, samt att vi bjuder på frakten oavsett storleken på din beställning - som vanligt. Lurarna inte enbart till för att höra saker ur, du kan även använda dem som en modern, trendig och högteknologisk modeaccessoar! Komplettera din outfit med ett par matchande hörlurar, så sätter du pricken över i. Bli den ledande stilikonen på kvarteret genom att exempelvis ha ett bluetooth-headset i samma färg som ditt mobilskal.