Hörlurar

Hörlurar

När man går runt på staden, sitter på bussen eller tåget, sitter hemma eller är någon annanstans så kan det vara bekvämt att ha en distrahering som gör att man inte behöver vara fast i ens tankar eller bara kolla på andra människor. Här på Lux-Case kommer du hitta en mängd olika typer av hörlurar som du kan använda till media enheter så att du kan få njuta av din musik och njuta av ljud från filmer. I vårt sortiment kommer du kunna hitta en massa olika typer av hörlurar som finns i både on-ear och in-ear design så att du kan få bestämma precis vilken typ av hörlurar som du vill ha. Det som gör att ett par hörlurar är så viktigt tillsammans med en telefon är att med vissa hörlurar får man med en mikrofon, vilket gör att man kan ta telefonsamtal utan att behöva ta upp telefon. Du kommer även hitta hörlurar som är designade för att användas helt trådlös och man slipper allt trassel med kablar, vilket kan vara perfekt när man är ute och motionerar. Gå in och kolla bland alla våra hörlurar för smartphones och surfplattor och köp det par som kommer passa dig bäst idag!

Artiklar 1 till 72 av totalt 299

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 72 av totalt 299

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hörlurar är något som alla måste ha till sin smartphone, surfplatta eller någon annan media enhet då den låter dig kunna lyssna på musik för dig själv men också så kan du kolla på filmer utan att du stör någon annan. Det finns många olika typer av hörlurar ute på marknaden att välja mellan och alla har sin egna speciella funktion som gör dom unika.

De främsta exempel på skillnader mellan hörlurar ligger i om hörlurarna har en in-ear design, on-ear design eller en over-ear design. Detta ser man enkelt på hur hörlurarna ser ut men det som gör skillnaden mellan dom ligger i hur bra ljud man kommer få från hörlurarna. Man kan alltid få bra ljud från alla hörlurar men det som skiljer dom också åt är hur bekvämt dom sitter runt öronen. Många använder främst in-ear hörlurar tillsammans med sina mobiler och surfplattor men all ljud kunniga personer som musikers, musikproducenter etc. de är mer bekväma med over-ear hörlurar då de ger en bättre passform och det kommer inte att göra ont på öronen för att de sitter runt om. Detta är en viktigt del att tänka på när det gäller att välja ett par hörlurar till sin media enhet.

En annan viktig del att tänka på när man ska skaffa ett par hörlurar är vad man ska ha dom för. Är det för att kunna prata telefonsamtal utan att behöva ta upp telefonen eller är det främst för att kunna lyssna på musik med. Oavsett vad man är ute efter så kommer man hitta många olika typer av hörlurar här på Lux-Case. Här kommer du kunna hitta hörlurar som är designade med en mikrofon som låter dig kunna ha telefonsamtal genom hörlurarna och vill du se riktigt affärsinriktad ut så kan du även hitta Bluetooth headsets som sitter bara på ena örat.

Vi har också sporthörlurar som har special designad öronkrokar som gör att dom kommer sitta stabilare än vanliga hörlurar och är perfekta att ha om man ska lyssna på musik när man är ute och springer.

Du kommer hitta en mängd olika typer av hörlurar här på Lux-Case som är designade med olika egenskaper som kommer göra ditt musik lyssnande på din enhet underbar. Gå igenom vårt enorma utbud och hitta ett par hörlurar som kommer passa dig och de krav som du vill att hörlurarna ska uppfylla. Är det ett par trådlösa hörlurar du ska ha eller är det ett par med en kabel? Ska den ha en inbyggd mikrofon eller inte? Allt detta bestämmer du helt själv!