HP

HP
Nu har du hamnat på Lux-Case och platsen där du kan handla allt som du behöver till din HP enhet. När man får eller har en smartphone eller surfplatta så gäller det att man är försiktig med den, annars så finns risken att den kan utsättas för skador. Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor. Det som kommer se till att din enhet kommer vara skyddad mot repor och andra vardagliga skador är ett skal eller ett fodral, vilket du kommer hitta här i flera olika färger och med olika motiv att välja mellan för att styla din smartphone eller surfplatta med. Inte nog med att vi en massa olika skydd för HP enheter så kommer du dessutom hitta en massa olika tillbehör som du kan använda för att få en bättre och smidigare användning av din enhet. Bland våra tillbehör för HP enheter kommer du bland annat hitta bilhållare och billaddare som kommer låta dig att använda din enhet i bilen på ett säkert sätt samtidigt som du kan ladda den så att den aldrig får slut på batteri. Du kommer även hitta hörlurar, powerbanks, kablar, högtalare och en massa andra produkter, så kolla in vårt sortiment idag och köp allt som du behöver till din HP enhet!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HP skal

Ibland kan det vara svårt att hitta skydd till sin enhet, just i butiker där de främst visar skydd för de senaste och mest populära telefonerna. Här på Lux-Case kommer man kunna hitta en massa skydd för en rad olika modeller och varumärken, även till HP enheter! I vårt sortiment kommer man bland annat hitta skal som användas som skydd för enheter, och kommer att hjälpa till att skydda enheten mot repor och stötskador längs sidorna av enheten och på baksidan. Våra skal för HP enheter som man hittar här finns i en mängd olika färger och motiv att välja mellan, och skalen finns även tillverkad av olika material att välja mellan. Gå in och kolla bland våra skal för HP enheter och hitta det skydd som kommer passa dig bäst!

HP fodral

Skal är inte det enda skyddet man kan ge till sin smartphone eller surfplatta. Även kan man använda påsar och väskor som kommer hjälpa till att skydda din HP enhet mot repor och stötskador, samtidigt som den kan hänga säkert runt halsen eller ha fastspänd vid midjan. Ett annat alternativ som man kan använda som skydd är ett fodral, som är det mest populära valet av skydd till smartphones och surfplattor. Ett fodral erbjuder ett skydd runt om hela enheten mot repor, stötskador och tappskador samtidigt som den också erbjuder möjligheter att kunna användas som en plånbok och ett stativ. Många fodral är utrustade med kortfack och pengarfack så att man kan använda fodralet som en plånbok, men vissa fodral finns också utrustade med ett fönster på locket så att man kan se inkommande samtal eller meddelanden på skärmen. Våra fodral till HP enheter som man hittar här är tillverkad av olika material och olika finns i olika färger och motiv att välja mellan. Se nu till att skaffa ett skydd till din HP enhet så att den inte får några fula repor, stötskador eller andra vardagliga skador.

HP tillbehör

Förutom skal och fodral i vårt sortiment så har vi en massa olika tillbehör som man kan använda till HP enheter för att bättre och smidigare kunna använda sin enhet. I vårt sortiment så kommer man hitta allt från laddare och kablar till cykeltillbehör och biltillbehör. Bland annat så har vi powerbanks i vårt sortiment av tillbehör som man använder som en extern portabel strömkälla. Vi har en mängd olika powerbanks med olika kapaciteter som avgör hur länge man kan ladda sin enhet, och vi har powerbanks som har unika egenskaper som solpaneler eller högtalare. Detta är bara en av många tillbehör som vi har i vårt sortiment av tillbehör för HP enheter!