HTC 10 Evo

HTC 10 Evo
HTC 10 Evo

I slutet av 2016 så annonserade och lanserade HTC en sista smartphone innan årets slut för att lämna ett avstamp innan de skulle gå in i det nya året. Den nya telefonen som HTC kom med var HTC 10 Evo! Det som gör denna telefon unik är att den är IP57 certifierad, viket betyder att den är vattentät till ett djup upp till 1 meter. Telefonen kommer också med en 5.5-tums skärm med Super LCD3 display, och med dess upplösning på 1440 x 2560 pixlar så får man en pixel densitet på 534ppi. HTC använder sig av Android och dess nya version 7.0 (Nougat) som operativsystem och tillsammans med dess Snapdragon 810 chip och dess Octa-Core processor så kan man använda telefonen. När det kommer till minne så får man ett RAM-minne på 3 GB och ett internt minne på 32 GB, men känns inte det interna minnet tillräckligt så kan man med hjälp av ett mikro-SD minneskort utöka minnet upp till 256 GB.

Är du en ägare av HTC 10 Evo? Här på Lux-Case kan man handla skal, fodral och tillbehör till HTC 10 Evo så att man kan skydda telefonen och kunna använda den för olika praktiska saker. Gå in idag och utforska vårt sortiment idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC 10 Evo - Skal

Välkommen till Lux-Case.se, platsen där du kommer hitta ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor. Vi talar mycket om att man ska skydda sin enhet mot skador just för att man ska slippa behöva lägga onödiga pengar på reparationer eller på en helt ny telefon för att ens gamla har gått sönder. Bland de skydd som du kommer hitta här till HTC 10 Evo så kommer hitta skal, ett simpelt och stabilt skydd. Ett skal ger ett stabilt skydd längs kanterna och baksidan av telefonen mot repor och stötskador samtidigt som den inte ger någon onödig extra bulk till enheten. De skal till HTC 10 Evo som man hittar här är tillverkade av olika material som man kan välja mellan, men också så finns skalen i olika färger och motiv som man kan välja mellan. Är ett skal inte skydd som passar dig så har vi andra alternativ.

HTC 10 Evo - Fodral

Även kan man använda fodral som skydd för sin smartphone om ett skal inte passar en. Med ett fodral kommer man få ett heltäckande skydd mot repor, stötskador och tappskador runt om hela telefonen samtidigt som den kommer med en massa praktiska egenskaper som kommer hjälpa en. Inuti ett fodral brukar man ofta hitta kortfack och pengarfack så att man kan använda fodralet som en plånbok. Även brukar fodral ofta ha funktionen att den kan användas som ett stativ, så att man kan bekvämt kolla på filmer och serier. Fodralen finns tillverkade av olika material att välja mellan, och fodralen finns också i olika färger och motiv att välja mellan så att det kommer kunna passa alla. Skaffa ett fodral till din HTC 10 Evo idag och ge din smartphone ett praktiskt skydd.

HTC 10 Evo - Tillbehör

Inte nog med att du kommer hitta massor av produkter som kommer kunna skydda din smartphone, så kommer du också kunna hitta en massa tillbehör som du kan använda tillsammans med HTC 10 Evo. I vårt sortiment kommer man bland annat hitta powerbanks, som man använder som en extern strömkälla. Man kommer kunna ladda sin enhet när man är på språng eller när man är på en plats där man inte kan ladda sin smartphone med hjälp av en vanlig laddare. Powerbanks är endast en typ av många olika produkter som man kommer hitta här i vårt utbud av tillbehör till HTC 10 Evo. Välkommen till Lux-Case.se!