HTC 10

HTC 10
HTC annonserade i april 2016 att man lansera sitt nya flaggskepp HTC 10. Det som gör HTC 10 väldigt speciell är att det är den första smartphonen med optisk bildstabilisering i selfie kameran på. Gör att du alltid får stabila bilder när du använder selfie kameran. HTC 10 i sig är en 5.2-tums Super LCD-skärm med en upplösning på 1440 x 2560 pixlar med en pixel densitet 565 ppi, vilket kommer garanterat ge dig en fantastisk bild när du använder telefonen. Det som används för att driva HTC 10 är för det första ett Snapdragon 820 chip men för det andra, två processorer. Ena en Dual-Core 2.15 GHz Kryo processor och sedan en Dual-Core 1.6 GHz Kryo processor som garanterat kommer ta dig till nya platser inom smartphone världen. När det kommer till kameran som sagt som är väldigt speciell på HTC 10, så har den en primär kamera på 12 megapixel och sedan som sagt en selfie kamera på 5 megapixel men båda med optisk bildstabilisering teknologi.

Nu kan du som äger denna smartphone för att ta stabila selfies, handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case.se som har Sveriges största utbud till smartphones och surfplattor. Se till att utrusta dig med alla tillbehör du behöver så slipper du lägga dyra pengar i butikerna.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC 10 Skal

Med HTC 10 som är den första smartphonen i sitt slag som har optisk bildstabilisering i sin selfie kamera är den något att uppskatta när den dessutom har en 5.2-tums skärm som har en upplösning högre än 1080p. Dessutom med HTC 10s vikt på endast 161 gram är den extra känslig mot slag- och tapp skador, och då behövs det något för att skydda den. Vi här på Lux-Case.se är stolta över att säga att nu kan du handla skal, fodral och tillbehör till HTC 10. Ett skal hjälper till att hålla din telefon säker och sitter längs med baksidan av telefonen för att skydda de inre komponenterna mot slag och stötar. Skalen hittar du här på Lux-Case.se i olika material som du kan välja mellan och utöver det så är skalen också i olika färger och mönster. Nu kan du styla om din HTC 10 med ett nytt skal varje dag så du har en färg eller mönster till din HTC 10 för alla tillfällen.

HTC 10 Fodral

Du kan även för att styla om din HTC 10 använda ett läderfodral. Alla läderfodral som du hittar här på Lux-Case.se finns i olika typer av läder som alla har en speciell känsla när man håller i den. Dessutom så finns dom tillgängliga i olika färger och mönster också så du kan ändra hur din HTC 10 ser ut varje dag. Det som är positivt med ett fodral också är att den har plats för att förvara kort om du behöver snabb åtkomst till några av dina kort. Även så kan du använda fodralet som ett stativ så du hands fritt kan kolla på film vilket kan vara mer bekvämligt än vad man tror. Så gå in och kolla vårt sortiment av fodral till HTC 10 idag så har du ett attraktivt skydd som alla kan avundas av.

HTC 10 Tillbehör

Tillbehör handlar man om man behöver komplettera sin enhet med något. Nu kan du som äger en HTC 10 hitta alla tillbehör du behöver här på Lux-Case.se. Du kan komplettera med en portabel högtalare om telefonens högtalare inte riktigt gör jobbet. De flesta portabla högtalarna har också ett vattentät skydd så du behöver inte vara orolig att ta med högtalaren till stranden om du är på semester. Detta och mycket mer kan du hitta bland våra tillbehör till HTC 10. Allt du handlar här på Lux-Case.se skickas snabbt och smidigt raka vägen hem till din dörr, så gå in och kolla vårt sortiment till HTC 10 idag!