HTC A9s

HTC A9s
HTC A9s

I september 2016 annonserade HTC en ny smartphone som kom att lanseras i november samma år: HTC A9s! Telefonen använder sig av en 5-tums skärm med Super LCD teknik, och med displayens upplösning på 720 x 1280 pixlar så får man en pixel densitet på 294ppi. HTC använder sig som vanligt av Android som operativsystem och med HTC A9s så får man version 6.0 (Marshmallow), och dess kraft får telefonen från dess Mediatek Helio P10 chip och des Octa-Core processor. HTC A9s finns i två versioner och detta avgör vilket minne man får på telefonen. Ena versionen består av ett 16GB minne med 2GB RAM, och den andra versionen kommer med ett 32GB minne med 3GB RAM. Även med dessa versioner så kan man utöka minnet med hjälp av ett mikro-SD minneskort upp till 256GB.

Med HTC A9s ankomst så kan man nu handla skal, fodral och tillbehör till telefonen här på Lux-Case.se! Här finns läderfodral med praktiska egenskaper som gör att du kan använda den som en plånbok, men om du är ute efter ett skal så kan man hitta det med ett kortfack eller ett kickstand. Glöm inte bort att även ta en titt bland våra tillbehör till HTC A9s, man vet aldrig vad man kan hitta. Välkommen till Lux-Case.se!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC A9s - Skal och Fodral

Det finns många olika typer av tillbehör för smartphones. Här på Lux-Case har vi en av Sveriges största utbud av skal och fodral till smartphones och surfplattor, och även nu till HTC A9s! Med ett skal som skydd till ens smartphone så får man ett skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av telefonen. Skal är ett enkelt och simpelt val av skydd som inte kommer hindra din användning av telefonen på något sätt. Skalen som man hittar här till HTC A9s är tillverkade av olika material att välja mellan och man kommer kunna hitta skal i olika färger och motiv som man kan välja mellan för att styla sin smartphone med. Man kan även använda ett fodral som skydd till sin telefon som också kommer med praktiska egenskaper som man får ta del av. Fodral finns med olika egenskaper, men de mest klassiska egenskaper som ett fodral har är kortfack, pengarfack och stativ. Man kan använda fodralet som en plånbok tack vare kortfacken och pengarfacket, och tillsammans med att fodralet kan bli ett stativ för att kunna använda telefonen helt utan att behöva hålla i den. Kolla in alla våra fodral och skal till HTC A9s idag och skaffa det som kommer passa bäst för dig.

HTC A9s - Powerbanks

Här på Lux-Case har vi inte bara ett enormt utbud av skal och fodral till smartphones och surfplattor, utan vi har även ett enormt utbud av tillbehör som kommer hjälpa en att smidigare och enklare kunna få ut det mesta av sin smartphone, och bland dessa tillbehör kommer man hitta powerbanks. En powerbank är en extern strömkälla som hjälper en att få den extra batterikraft man behöver till sin enhet när den börjar ta slut. De powerbanks som man hittar här finns med olika strömkapaciteter att välja mellan, men även med egenskaper som högtalare och laddning via en solpanel. Skaffa en powerbank till din HTC A9s idag och ha möjligheten att ladda din enhet vart du än är!

HTC A9s - Andra Tillbehör

Man kommer hitta en massa olika tillbehör till smartphones och surfplattor. Man kommer hitta kablar, laddare, hörlurar, högtalare, biltillbehör, cykeltillbehör och en massa andra produkter som kommer hjälpa en att smidigare kunna använda sin smartphone. Kolla in vårt utbud idag och skaffa de skydd och tillbehör som du behöver till din HTC A9s här på Lux-Case.se!