HTC Desire 200

HTC Desire 200
Detta är den nya budgettelefonen för 2013 från HTC och vi har alla tillbehör som behövs! Här på Lux-Case.se kan du rusta upp din smartphone med accessoarer som fodral eller skal till HTC Desire 200. Du finner saker som displayskydd, sportarmband och väskor för att kunna använda din telefon i olika situationer. Vi har Sveriges bredaste sortiment av HTC-tillbehör och frakten är alltid GRATIS! Missa inte att förse din bil med billaddare och bilhållare, eller varför inte cykeln? När du känner att du säkrat och snyggat till telefonen finns det fortfarande mer att hämta, som styluspennor och hörlurar i matchande färger.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC Desire 200

Här har vi 2013 års ingångsmodell från HTC. Du kan aldrig förvänta dig allt för mycket från telefoner i den här prisklassen, men allt eftersom åren går så blir teknologin betydligt bättre – Även i billigare varianter! Här har vi en gullig liten lur som utseendemässigt påminner om flaggskeppet HTC One, fast det är tydligt att denna är billigare. På framsidan finner vi samma högtalargrill som på toppmodellen, fast Desire 200 har faktiskt sin primära högtalare på baksidan.

 

Skärmen förhållandevis liten i dagens 4-5-tumsvärld med sina 3.5", men en telefon i det här skiktet är inte tänkt att ersätta ditt hemmabiosystem. Upplösningen är 320x480, vilket ger en pixeltäthet på 165 ppi. Det är den störst märkbara skillnaden mot toppmodellerna – Hur skärmen ser ut. Om du vill hålla den fri från rispor, jack och lort så föreslår vi att du klistrar på ett praktiskt skärmskydd till HTC Desire 200. Displayskydd är lätta att sätta på och ge din skärm ett längre, repfriare liv.

 

Som operativsystem finner vi det något äldre Android OS 4.0.3 Ice Cream Sandwich, istället för de nya Jelly Bean-versionerna. Över det har HTC lagt sitt Sense UI i version 4.0, till skillnad från Ones Sense UI 5.0. Det finns massvis av teman att välja bland, så du kan matcha hur operativsystemet ser ut med ditt mobilskal till HTC Desire 200. På Lux-Case.se erbjuder vi Sveriges största utbud av skal till Desire 200 och andra smartphones.

 

Det finns skal som är röda, blåa, gråa, bruna, gula, gröna, turkosa, lila, rosa, svarta, vita, till och med skal i silver, orange, guld, med mer till din HTC Desire 200! Vi kan utöver färger erbjuda mobilskal av olika material, så du kan skaffa ett blått silikonskal, ett grönt hårdplastskal, ett lila läderfodral eller ett rött aluminiumskal till din Desire 200.

 

Chippet är Snapdragon S1 med en processor på 1 GHz, samt 512 MB i RAM. I internminne erbjuds 4 gigabyte, men 75% tas upp av systemet, så ett minneskort är att rekommendera. Det finns plats för microSD upp till 32 gigabyte, vilket bör räcka för de flesta. Kameran har grundläggande funktioner utan finesser och en upplösning på 5 MP.

 

Om du vill ha med din telefon på bilresan så rekommenderar vi en billaddare till HTC Desire 200, så du aldrig får slut på ström medan du flyger ner för motorvägen. För att inte köra vilse kanske du vill använda kartapplikationen med A-GPS, men det är krångligt om du måste hålla i telefonen medan du kör! Skaffa då istället en bilhållare för HTC Desire 200, som håller den på precis rätt plats medan du håller händerna på ratten.