HTC Desire 300

HTC Desire 300

I sin vanliga anda fortsätter HTC att släppa billiga Android-telefoner och detta är kanske en av 2013 års mest prisvärda. Här på Lux-Case.se hittar du lika prisvärda och högkvalitativa mobilskal till HTC Desire 300, samt alla andra sorters mobiltillbehör. Vi har Sveriges bredaste utbud av mobila accessoarer som stylus-pennor, hörlurar, läderfodral, mobilväskor och såklart HTC Desire 300 skal av många sorter, av silikon, metall, trä eller plast och ditt val av design. Det enda stoppet du behöver när du ska utrusta din smarttelefon med trendiga, funktionella tillbehör. Frakten är alltid gratis, oavsett orderstorlek! Beställ före 17:00 på en vardag, så skickar vi din order samma dag. Söker du egentligen efter skal, fodral eller tillbehör till HTC Desire 310?

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC Desire 300 Skal, Fodral och Mobiltillbehör

Här kommer en budgettelefon från HTC som kan erbjuda duglig prestanda för ett lågt pris, perfekt för den som ha en modern smartphone med Android 4.2.2 (Jelly Bean) utan att punga ut med massiva mängder. Den kommer med en lagom stor skärm på 4.3” som är upplöst till 480 x 800 pixlar, vilket ger en pixeldensitet på omkring 217 ppi. Ett HTC Desire 300 skal kan skydda själva telefonen, men du kan bevara skärmens repfria glans länge med ett HTC Desire 300 displayskydd som smidigt klistras på över glaset.

 

Den har ett chipset från Qualcomm som heter MSM8225 Snapdragon S4 Play med en tvåkärnig processor på 1 gigahertz, som heter Cortex-A5. Den har även 512 megabyte i RAM-minne och en hårddisk på 4 gigabyte. All den här hårdvaran kan bevaras av ett HTC Desire 300 skal. Kort sagt kan man säga att prestandan är i det lägre skiktet, men är mer än fullduglig för vanligt bruk. Du har inga problem med webbläsaren, email, sociala medier eller media, men du kanske inte kan spela det nya Battlefield-spelet för Android. Oavsett vad du använder den till är ett skal till HTC Desire 300 fördelaktigt.

 

Operativsystemet har fått ett ansiktslyft kallat HTC Sense UI 5.0 och inom en snar framtid kanske vi ser den här enheten, tillsammans med många andra, uppgraderas till 4.4 KitKat, som bjuder på en mängd pikanta detaljer. Kanske du är orolig för att tappa telefonen i marken och behöver ett skal av stötdämpande silikon? Vi har många sådana HTC Desire 300 mobilskal på lager! Allt du behöver göra är att välja färg och form, så har du en betydligt mer stöttålig telefon.

 

För ett hårdare beskydd kan vi erbjuda höljen av plast, metall, polykarbonat och trä. Det är såklart plastskalen som har störst mängd av variation, eftersom dess framställning tillåter många mönster, bilder och formgivningar att uttrycka sig. För den som vill ha ett annorlunda HTC Desire 300 skal är det helt klart plastskal med snygga motiv som gäller. För den som inte bryr sig alls om sådana saker har vi bumpers till HTC Desire 300 som bara täcker kanterna på telefonen och således lämnar alla stora ytor öppna.

 

Sist, men inte minst, kanske störst, har vi HTC Desire 300 fodral av PU-läder, äkta skinn, neopren eller andra material som ofta har inbyggda flipstativ. Vissa har till och med plats för dina kort! Inte fotografier då, utan bankomatkort, etcetera. Frakten är alltid GRATIS på Lux-Case.se, så när du hittat ditt HTC Desire 300 skal eller fodral är det bara att slå till, så skickar vi hem din order utan fraktkostnad!