HTC Desire 500

HTC Desire 500
Nu har du funnit skatten, hemsidan med Sveriges största utbud av skal och tillbehör för HTC Desire 500! Allt som behövs för att fullända din upplevelse. Vi har mobilskal till Desire 500 i många utföranden, så du kan hitta den kombination av design och kulör som tilltalar dig mest. Kanske ett lila silikonskal, eller ett gult plastskal? Om du så föredrar kan du istället välja ett elegant fodral, eller kanske en mobilväska till din telefon? Bevara skärmen från repor med ett displayskydd till Desire 500 och håll batteriet fullt med en schysst laddare. Avnjut musik privat med ett par läckra hörlurar och förgyll roadtrippen med biltillbehör till din smartphone! Gratis frakt på alla HTC-tillbehör.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC Desire 500

När ingångsmodellerna och mellanskiktet bland smartphones expanderar i en otrolig takt så försöker alla utvecklare att erbjuda ett brett urval av telefoner i det segmentet. Det går att variera mycket med olika komponenter och material för att skapa telefoner i varierande prisklasser, som är olika bra på olika saker. Här har HTC försökt att skapa en relativt billig telefon med duglig prestanda, förhållandevis bra kamera och en prislapp kring 2000 SEK.

 

Designmässigt är den här smarttelefonen lite annorlunda, den erbjuds i stilren svart och i vitt med vissa detaljer i en kontrasterande färg. Detta går naturligtvis att variera ytterligare med ett skal till HTC Desire 500 från Lux-Case.se, vi har ett stort urval av mobilskal i alla färger. Telefonen ligger bekvämt i handen tack vare sin kurvade baksida och den kan lätt användas med en hand.

 

Skärmen har en 4.3" stor TFT LCD som är upplöst till 480 x 800, vilket är vanligt i prisklassen och ger ungefär 217 ppi i pixeldensitet. Betraktningsvinklarna och färgåtergivningen är godkända. Du kan förlänga livslängden på din skärm med ett displayskydd till HTC Desire 500, ett tunt lager plastfilm som bevarar skärmen från repor och smuts.

 

Processorn är en fyrkärnig Cortex A5 klockad till 1.2 GHz på chippet Snapdragon 200 från Qualcomm. Det finns 1 GB i RAM-minne och 4 gigabyte i lagringsutrymme (plus microSD upp till 64 GB). Kamerans 8 MP är högre än vanligt i prisklassen, med videoinspelning i 720p. Den främre kamerans upplösning är 1.6 MP.

 

Den är utrustad med A-GPS, så du kan använda den som navigatör i bilen, vilket görs bäst med biltillbehör till HTC Desire 500. Här kan du hitta gråa bilstativ till din Desire 500, så du kan hålla din telefon i rätt visningsvinkel och på rätt avstånd medan du kör. Det gör det lätt att använda GPS:en, kartor, musikspelaren och andra användbara applikationer. Med en blå billaddare till din HTC Desire kan du dessutom fortsätta använda den hela vägen fram och ändå ha fullt batteri!

 

För att hålla den säker utanför bilen kan du klä den i ett grönt skyddande mobilskal, som här erbjuds i en mängd olika utföranden. Du kanske vill ha ett rött silikonskal? En aluminium-bumper i metallisk gul? Eller ett hårt plastskal i lila? Alla sorters höljen hjälper din telefon att bevara sitt skick, genom att förhindra att den repas eller får flottiga fingeravtryck över sig.

 

Allt här på Lux-Case.se skickas med GRATIS frakt och korta leveranstider. Alla ordrar som placeras före 17:00 skickas samma dag, så tveka inte att beställa redan idag!