HTC Desire 516

HTC Desire 516
Skal, fodral och tillbehör till HTC Desire 516. Den här mobilen passar perfekt till spel och ljudspel eftersom den kommer med 4 GB internt minne och 1 BG RAM. 5" HTC Desire 516 dubbla SIM inkluderar dubbla SIM kapacitet för utökad användning och en fyrkärnig processor som gör multitasking. En kamera funktionen skapar mini-filmer från dina bilder och videor. I ytterligare det stöder microSD upp till 32 GB, där du har möjlighet att datalagring. På kamerasidan, denna modell erbjuder 5MP kamera med fast fokus och skytte 720p HD-videoinspelning. Batterikapacitet 1950mAh. Med detta vill Lux-Case.se erbjuda HTC Desire 516 skal, fodral och tillbehör för att skapa din HTC Desire 516 ännu bättre upplevelse.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC Desire 516 Skal

Den taiwanesiska tillverkaren är att se till att de har enheter i varje prisklass. HTC Desire 516 är en 5-tums enhet och är i den långa listan av ”phablet” som är en av den populära smarttelefonen i marknaden idag. HTC Desire 516 har fina rundare kanter och bakstycket och batteriet är avtagbara. Den 5MP kamera, precis som alla andra HTC, är i centrum av telefonen på sin baksida. Telefonen kommer i helt svart och full vita varianter och glansig finish gör det lite knepigt att hålla fast med en hand. Därför vill vi på Lux-Case.se erbjuda snygga och trendiga mobilskal till HTC Desire 516. Telefon skal bli mer och mer populär och används för olika anledningar. Det både skyddar och skapar en egen personlighet för enheten. När du handlar av Lux-Case kan du vara säker på att din personliga information är säker. Vi använder de senaste säkerhetssystemen för att värna om våra kunders integritet.

HTC Desire 516 Fodral

Fodral till smartphone är nödvändigt eftersom både fram- och baksidan av HTC Desire 516 är väldigt ömtålig och behövs skydd. För HTC Desire 516 är plasten bakstycket extremt glansigt och är en riktig smeta magnet. Telefonen väger 160 gram och är 9.7 mm tjock. Den 5MP kamera, precis som alla andra HTC, är i centrum av telefonen på sin baksida.

HTC Desire 516 Tillbehör

Hos Lux-Case.se hittar du det största urvalet av tillbehör för smartphone. Vi har massor av olika färger, mönster och framför allt olika material att välja mellan som plast, silikon, TPU, metall och mycket mera. Oavsett ditt val av färger, form eller material du väljer har du garanterad en bra produkt hos oss. Alla produkter på vår sida finns i lager och är redo att skickas idag! Vi vill tillfredsställa alla våra kunder så bra som möjligt därför bjuder vi på gratis frakt oavsett hur mycket man än handlar.