HTC Desire 601

HTC Desire 601
Utrustning i form av mobila tillbehör och mobilskal till HTC Desire 601 finnes här! Accessoera din smartphone med diverse prylar i mångfaldiga utföranden, mixa och matcha efter ditt hjärtas mest inre behag. Blåa USB-kablar, röda USB-laddare, svarta ljudkablar, rosa touchscreenvantar, gröna styluspennor, gula bilhållare, lila stativ och mycket mer till din mobil! Fodral till HTC Desire 601 finns för den som vill ha något lyxigare än ett Desire 601-skal, många med kortfickor och stativ inbyggt. Om din order läggs före 17:00 så skickar vi den samma dag och frakten är alltid gratis!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC Desire 601 – Specifikationer, Skal och Tillbehör

Det här är en telefon från HTC som har fulldugliga specifikationer för sin prisklass. För ett par år sedan hade den säkerligen kunnat kallas för en absolut toppmodell. Anledningen till att den har uppstått kan vara efterfrågan efter smarta telefoner som har stöd för 4G och de nyare versionerna av Android, samt på samma gång inte kostar skjortan! Vi på Lux-Case.se erbjuder en stor mängd tillbehör och mobilskal till HTC Desire 601, eftersom vårt jobb är att förse dig som kund med det du vill accessoera din mobil med! Sveriges största utbud av skyddsskal till Desire 601 finnes således här! Men först, låt oss ta en titt på vad det är för makapär vi talar om.

 

Desire-serien har vid det här laget redan funnits länge, så nummer 601 har ett stort släktträd och många kusiner. Den här utgåvan har begåvats med Qualcomm-chippet Snapdragon 400, som huserar en tvåkärning processor på 1.4 GHz. Det är anledning nog att försvara den med ett läckert HTC Desire 601 skal! Näst intill processorn finner vi grafikkretsen Adreno 305, vilket varken är den bästa eller sämsta på marknaden. Du bör kunna spela diverse mobilspel med hjälp av den!

 

Operativsystemet Android OS 4.2.2 Jelly Bean flyter på fint med hjälp av Snapdragon-chippet och den gigabyte av arbetsminne som finnes inuti. Ett silikonskal för HTC Desire 601 erbjuder dämpning för stötar, samtidigt som bakskalet ser till att inga repande, vassa saker kommer i kontakt med din telefons yttre. Skärmen kanske lämnas öppen utan ett heltäckande fodral till HTC Desire 601, men det kan du komplettera med hjälp av displayskydd/skärmskydd om det är ett Desire-skal du föredrar!

 

Skärmen är en TFT på 4.5" som har qHD-upplösning, det vill säga 540 x 960 pixlar. Vi kan med hjälp av det räkna ut att den har ~245 pixlar i pixeldensitet. Den har såklart stöd för multitouch och kan visa 16 miljoner färger! Om det inte värt att slå på ett displayskydd för HTC Desire 601 så vet jag inte vad som är det! En intressant egenskap hos just den här modellen är 4G/LTE-anslutningen, plus den GLONASS, GPS, DLNA, Bluetooth 4.0 och microUSB som även finnes. Du kan alltså åstadkomma blixtsnabba anslutningar av olika slag. Om du vill köpa tillbehör så som Desire 601-skal är det Lux-Case.se som gäller och vi erbjuder alla mobilskal fri frakt varje dag! Beställ före 17:00 så skickar vi dessutom dina skal samma dag.