HTC Desire 650

HTC Desire 650

Innan årets slut lanserade HTC en sista smartphone innan man gick in i år 2017 - och det världen fick se var HTC Desire 650. En medelprisklass telefon med en 5-tums IPS LCD display med 1280 x 720 pixlar, vilket resulterar i en pixeldensitet på 294ppi. Som vanligt så använder sig HTC av Android som operativsystem och med version 6.0 (Marshmallow) kommer man snabbt kunna navigera sig runt med dess HTC Desire 650 Quad-Core processor och dess Qualcomm Snapdragon chip. När det kommer till minnet så får man 16 GB lagringsutrymme och ett 2 GB RAM. Lagringsutrymmet kan man dock utöka med hjälp av ett mikro-SD minneskort upp till 256 GB, för er som behöver mer lagring i er telefon. Kameran som sitter på baksidan är en 13 megapixel kamera och på framsidan får man en 5 megapixel kamera. Som slut ord: en helt okej telefon till ett bra pris.

Nu kan du som äger en HTC Desire 650 handla skal, fodral och tillbehör till enheten, här på Lux-Case för att se till att den är skyddad mot skador, men också så att du kan använda den på ditt sätt. Du kommer hitta praktiska fodral med ett stativ och funktioner att kunna användas som en plånbok. Du kommer bl.a. hitta hörlurar i olika slag för att få ut det mesta av din musik och annat ljud. Välkommen till Lux-Case och vårt sortiment av skal, fodral och tillbehör till HTC Desire 650!
HTC Desire 650 Skal

Behöver du ett skal till din HTC Desire 650? Då har du kommit helt rätt! Här på Lux-Case kommer du hitta en drös med olika skal till HTC Desire 650 som kommer hjälpa till att skydda telefonen mot repor och andra vardagliga skador. Skalen är tillverkade av olika material att välja mellan men också med olika funktioner. Kolla in alla våra HTC Desire 650 skal och köp det som kommer passa bäst för dig!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.