HTC One (E8)

HTC One (E8)

Skal, fodral och tillbehör till HTC One (E8). HTC One E8 har ett chassi tillverkat i polykarbonat, väger in på 145 gram och med sin 5-tumsskärm i 1080p, Snapdragon 801-processor klockad till 2,3 GHz och 2 GB internminne kommer det att öka användarupplevelse i din mobil. Dessa är bara några egenskaper av mobilen men om du vill förbättra mobilens yttreupplevelse kan du titta det hos oss. Vi på Lux-Case erbjuder brett sortiment av skal, fodral och tillbehör till HTC One (E8). Hitta din stil och återspeglar din personlighet med hjälp av Lux-Case mobil tillbehör idag! Vi har även skal, fodral och tillbehör till HTC One och HTC One (M8).

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC One (E8) Skal

Skal till HTC One (E8). HTC One (E8) dubbla sim funktion är den ultimata selfie smartphone med 5MP framkamera fångar detaljerat skott och dess vidvinklar fångar fler leende. Inbyggd ”touch up” software förbättrar hudton och optimerar ansiktsinformation. Vi vill därför erbjuda olika modeller, färger och mönster av skal till HTC One (E8). Gör din HTC One (E8) personlig med ett av våra sortiment. Vi har bland annat skal som är gjord av plats, silikon, TPU och metall. Snygg och effektiv utan att göra avkall på skyddet. Titta gärna runt på vårt stora utbud och hitta just din favorit. Alla produkt som du handlar av Lux-Case.se skickar vi dagligen för att försäkra en snabb leverans som möjligt – Dessutom fri frakt!

HTC One (E8) Fodral

Fodral till HTC One (E8). Mobilen har ergonomiskt förbättrad design som ger den ikoniska ”HTC One familjens” signatur utseende till en ny nivå. Vertikalt böjd för att passa oavsett hur det har hållit. Dessa egenskaper gör också att man får helt unikt fodral för att passar in mobilen. En innovation som vi på Lux-Case också har följt med. Vi erbjuder HTC One (E8) fodral i en mängd av modeller och färger för att skapa den unika känslan som HTC One (E8) är.

HTC One (E8) Tillbehör

Tillbehör till HTC One (E8). Vi på Lux-Case har över 25000 olika skal, fodral och tillbehör. Hos oss hittar du det mesta av tillbehör till din HTC One (E8). Vi erbjuder bland annat smartphone cleaner, Micro/Nano SIM-kortsbeskärare, displayskydd, touch-pennor, opening tools för smartphone och vintervantar och mycket mera.   Våra kunder är viktiga för oss, även efter en avslutad affär. Därför vill vi ge våra kunder en snabb support efter en avslutad affär också. Vårt team väntar på ditt mail eller samtal  (kl.10-16, Mån-Fre).