HTC One M9 Fodral

HTC One M9 Fodral

Fodral till HTC One M9. Om du inte ticket att ett skal riktigt räcker till som skydd till din telefon så kan du alltid ta och skaffa dig ett fodral, fodral ger dig ett heltäckande skydd till din mobil. Alla våra fodral är av mycket hög kvalitet, så köp idag!

70 artiklar

per sida

70 artiklar

per sida

Fodral till din nya HTC One M9

Om du vill ha ett nytt fodral till din HTC One M9 så har du hittat rött lilla hörn av webben nu, här på lux-case.se har vi alla typer av fodral som du kan tänkas vilja ha till din HTC One M9, allt från röda festliga läder flip fodral, till et med blom mönster som har smartview funktionen, eftersom vi har ett av nordens största sortiment så kan du nästan alltid hitta de varor du vill ha till din HTC One M9 här hos oss på lux-case.se! om du tar och skaffar dig ett av våra HTC One M9 fodral så kommer din mobil att vara mycket säkrare, ett fodral är ett heltäckande skydd för din mobil, de har en flip som skyddar skärmen, men bara för at den finns där bör du inte glömma att sätta på ett skärmskydd, då det inte är lika nödvändigt att ha med ett fodral som det hade varit om du skaffat dig ett skal så är det ändå bra att ha! Lite olika extra funktioner som fodral ofta har: Flip – skyddar den ömtåliga skärmen Smartview fönster – lämnar en liten del av skärmen öppen, så du kan se klocka, eller meddelande. Inbyggt Stativ – många av flikarna som skyddar din skärm kan användas som stativ Inbyggda Korthållare – Förvaringsplats för dina kreditkort och andra liknande objekt.


Fodral är nog det bästa alternativet för dem som vill ha det säkraste skyddet för din HTC One M9, samtidigt se till att din nya smartphone fortfarande ser super het ut. Vi har ett brett utbud av fodral med många olika funktioner, som till exempel ett inbyggt stativ så att du lätt kan titta på film eller likdanande, eller varför inte skaffa en som har inbyggda korthållare, så att du slipper ta med dig din plånbok, finns även modeller som har ett smartview fönster.Dessutom, naturligtvis, har du också möjlighet att välja i alla möjliga färger och mönster. Vi erbjuder gratis här på lux-case.se och om du beställer innan kl. 17:00 Så kommer vi att skicka din vara redan samma dag! våra fodral till HTC One M9 är alla av mycket hög kvalitet, de flesta är gjorda av materialet läder, detta kommer göra din telefon mycket stöttålig och slittålig så att du inte behöver oroa dig lika mycket om du skulle råka tappa din mobil. Om du köper mer än en produkt av oss så kommer du också få ta del av vår mängdrabatt, denna ger dig 15 procents extra rabatt vid köp av ynkliga två varor, och ökar med 5% per vara upp till magnifika 35%!