HTC One Max

HTC One Max
På namnet låter det som att detta är en maxad version av HTC One och det är inte en felaktig beskrivning. Batteriet har fått 1000 mAh extra, så du kan gå längre mellan laddning! När det väl tar slut har vi USB-laddare och billaddare till HTC One Max här på Lux-Case.se - Fri frakt på alla mobilskal och mobila tillbehör! Maxa din Max med mängder av mäktiga attiraljer. Du kan ge den ett trendigt, coolt och unikt utseende, exempelvis med ett snyggt skal till HTC One Max. Förläng livet, förvandla det visuella intrycket och lämna många längtande efter något lika läckert!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC One Max

Vi har såklart alla lämpliga, rosa, gröna tillbehör och röda skal till HTC One Max, men läs vidare för information! Efter många om och men blev det officiellt i Oktober 2013 att den här telefonen finns tillgänglig för konsumenten. Namnet föreslår att det är en mobil som liknar HTC One, fast med något extra i rockärmen. Det är HTCs första phablet, alltså ett mellanting mellan telefon och tablet-PC. Trots den breda formen har vi många blåa och svarta HTC One Max-skal i sortimentet. I många aspekter liknar den "One", men genast lägger man märke till att skärmen är betydligt större!

 

Det är en LCD-skärm på hela 5.9" med full HD-upplösning, det vill säga 1920 x 1080 pixlar och pixeltätheten blir omkring 373 pixlar per tum. För att den ska bevaras repfri föreslår vi utöver skalet ett genomskinligt displayskydd för HTC One Max, som kan appliceras på nolltid och säkra din mobilskärms framtid. Enheten har försetts med en fingeravtrycksläsare, som kan användas för att låsa upp mobilen och för att starta en applikation som du själv väljer ut. Genom att hålla fingret på läsaren startas appen automatiskt! Alla dessa fantastiska komponenter är värda att försvara med ett blått eller lila skyddsskal till din HTC One Max, inte sant?

 

Chippet kommer från Qualcomm i form av ett Snapdragon 600 med en fyrkärnig processor. Klockfrekvensen är 1.7 GHz på Krait-processorn, så den är snabb som attan! Speciellt tillsammans med sina två gigabyte i RAM-minne är det riktigt smidigt att bruka telefonen, spela spel och dylikt. Så se till att dessa beståndsdelar hålls säkra med ett grönt skal eller varför inte ett lyxigt, vitt fodral till HTC One Max?

 

Du kanske tycker att kamerans 4 MP låter litet, men antalet megapixlar har endast med bildernas storlek att göra. För kvalitet krävs det även skarpa sensorer och objektiv. Bilderna du tar med One Max är riktigt fina. Det är som vanligt Android OS som driver telefonen, men här kommer versionen 4.3 Jelly Bean förinstallerad! Fullt att coola, praktiska funktioner som du kan bevara med ett HTC One Max mobilskal i luxuös guldfärg. Det finns stöd för 4G/LTE, så du kan surfa nätet utan fördröjningar.

 

Batteriets 3300 mAh bör räcka länge, trots den stora skärmen och de snabba komponenterna. Allt som allt är det en utmärkt mobiltelefon, som har mycket gemensamt med lillebrorsan HTC One, men i ett betydligt större utförande. Om du gillar stora skärmar och hög prestanda så kan det här vara din dröm förverkligad. Vi på Lux-Case.se kan vidareförverkliga dem med lyxiga tillbehör och mobilskal för HTC One Max!