HTC One Mini

HTC One Mini

Här hittar du tillbehör och skal för HTC One Mini. Man kan säga att de liknar tillbehören till HTC One, fast... Mindre. Så om du vill ha ett mini-skal till din HTC One Mini eller någon annan mini-accessoar har du kommit rätt! Vi har ett brett utbud av olika tillbehör. Du kanske vill ha ett mobilskal till One Mini som har blommor på sig, eller ett tribalt mönster från bergen i Peru? Eller en billaddare till HTC One Mini för roadtrips, pendlingstrafiken eller bara när du ska hälsa på mormor! Vi bjuder på frakten till alla tillbehör. Vi har även skal, fodral och tillbehör för HTC One Mini 2, och HTC One.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC One Mini Skal

Som ett svar på att andra tillverkare släpper miniatyrversioner av sina främsta modeller gör HTC samma sak med denna och vi har mängder av HTC One Mini skal. Telefonen har samma formgivning och funktionalitet som HTC One, fast den är ungefär 0.5 centimeter mindre på både bredden och höjden. Så vad är skillnaden? Jo, den mindre storleken innebär att specifikationerna blir lägre. Att välja One eller One Mini är att välja mellan "störst och bäst" eller "smidig och praktisk". Våra skal håller dock samma goda egenskaper, oavsett om det är till den stora eller mobilskal till HTC One Mini.

HTC One Mini Fodral

Den drivs av Qualcomms Snapdragon 400, en tvåkärnig processor klockad till 1.4 GHz. Med 1 gigabyte i DDR2 RAM-minne och 16 gigabyte i lagring täcker den helt klart genomsnittsanvändarens behov. Batteriet har 1800 mAh, med en imponerande standbytid på 692 timmar i 3G-nät. Ett sätt att bevara denna hårdvara är med ett läderfodral till HTC One Mini, som är väldigt populära inte minst tack vare luckan som täcker skärmen, utan även för kortfickorna, stativen och dess superba design. Kameran är en HTC Ultrapixel-kamera med BSI-sensor, HTC ImageChip 2, F2,0-bländare, 28 millimeters objektiv, en pixelstorlek på 2 mikrometer (0.002 millimeter), en tredjedels tum stor sensor, smartflash (ställer in styrkan baserat på avstånd), video i full HD och HTC Zoe. Dessutom finns en frontkamera kapabel till bilder i 1.3 MP och videor i 720p. Glöm inte att kameran är fullt funktionell även med ditt HTC One Mini fodral på! De lämnar nämligen alla uttag, knappar och kameralinsen fria. Funktion och säkerhet behöver inte vara separata ting! Vi ger dig endast ökade möjligheter.

HTC One Mini Displayskydd

Skärmen är en 4.3" LCD i 720p HD-upplösning, med en pixeltäthet på 341 ppi. Visst är S-AMOLED bättre överlag, men HTCs LCD-skärmar lämnar nog ingen besviken! Din skärm kan vara helt fri från repor och annat ovälkommet länge, länge om du klär skärmen i ett HTC One Mini skärmskydd! Telefonen är, för övrigt, förladdad med Android 4.2.2, HTC Sense 5.0 och en drös av praktiska appar. Det enda som är litet med den här telefonen är just storleken. HTC One Mini är konstruerad i polerad metall, vilket ger en solid kvalitetskänsla. Högtalarna sitter på framsidan och drivs av HTC BoomSound™ + Beats Audio™, med inbyggda förstärkare. Telefonen är även utrustad med GPS, digital kompass och GLONASS. Fullända denna intelligenta mobiltelefon med våra skal, fodral och tillbehör till HTC One Mini.