HTC One S

HTC One S

Skal och tillbehör till HTC One S! Här på Lux-Case är vi glada över att kunna erbjuda dig möjligheten att skydda, samt göra din mer unik med vårat stora utbud av skräddarsydda överdrag och HTC-kompatibla tillbehör. Vi står även för frakten av dina varor! Till att börja med har vi såklart de omtalade skalen till HTC One S, som ser till att din telefon trotsar trubbel och tenderar behålla sitt toppskick mycket längre än traditionellt. Sauvera den hundraprocentiga prestandan och ge din smartphone en ansiktslyftning på samma gång! De charmanta accessoarerna gör skillnaden mellan en tråkig elektronisk pryl och ett trendigt modetillbehör. För att ge backup åt displayen kan du klistra på ett simpelt displayskydd till din HTC One S. Klicka runt i shoppen tills det pirrar i kroppen! Du kan även gå vidare till HTC One.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC One S Skal

HTC har upprepade gånger demonstrerat att de är helt och hållet befogade att leverera smartphone efter smartphone med en aldrig tidigare skådad kvalitetsnivå och stil. Denna mobil är definitivt inget undantag och om du är missnöjd med looken så är ett blått HTC One S skal allt du behöver för att blåsa nytt liv i luren. Känslan slår dig i samma sekund som du tar telefonen i handen. De övergripande utseendet skrik av en genomtänkt och välbyggd produkt där det är tydligt att det har lagts blod, svett och tårar på att skapa en produkt som överträffade de förväntningar du kunde ha på en smartphone år 2013. Våra gröna skal till HTC One S gör ännu mer än så, då de personifierar din telefon och låter den uttrycka en del av din personlighet i form av ett simpelt skyddshölje. Varför inte hålla mobilen säker och på samma gång få något fräscht, annorlunda och personanpassat? Kanske något av plast, metall eller läder? Oavsett vad din smak är så har vi röda HTC One S skal som passar den.

HTC One S Mobilskal

Som alltid med HTC:s lila produkter är viljan att leverera en innovativ och spännande smartphone på något vis ett mål som de mirakulöst lyckas leverera gång på gång, precis som vi med våra HTC One S mobilskal är så även fallet med denna smartphone, där du verkligen känner att det är en produkt som tillverkaren har arbetat hårt och länge med. Det är alltid synd när något går sönder, men en så fin produkt förtjänar verkligen ett gult HTC One S mobilskal för att göra den mer tålig, så du slipper få den full av bulor och repor om det skulle gå illa. Fler färger än någonsin är tillgängliga, för att inte tala om mönstren som kan erhållas på dessa läckra höljen. Moderiktiga, billiga, högkvalitativa och i nyanser som svart, grönt, blått, vitt, brunt, grått, silver och guld är våra mobilskal till HTC One S med perfekt passande utföranden!

HTC One S Fodral

Vi här på Lux-Case.se förstår att konsumenterna alltid vill ha ett harmoniskt förhållande mellan pris och kvalitet. Det är en önskan som HTC redan har uppfyllt med sin HTC One S, vars kvalitet och pris är mer än rimligt. Exakt samma dygder hittar du när du handlar nya HTC One S fodral, plånböcker och mobilväskor på Lux-Case.se. Kvaliteten måste naturligtvis vara i toppen, men produkterna bör också vara överkomliga. Därför har vi ett så brett utbud av fodral till HTC One S som vi kan få tag på, för att passa dig oavsett storleken på din budget. Vi verkligen också ge dig ett skydd som passar dig. Behöver du ett med inbyggt stativ eller smartview? Kanske du föredrar att förvara dina kreditkort tillsammans med telefonen i ett HTC One S plånboksfodral av äkta läder? Vi hjälper dig hitta ett HTC One S läderfodral som kan tillfredsställa dina behov och önskemål för kvalitet till ett rimligt pris.

HTC One S Mobiltillbehör

HTC One S är en smartphone med en vacker design, som marknadsförs som den tunnaste HTC-telefonen någonsin. Du kan känna det när du tar den i handen. Den mäter 130,9 x 65 x 7,8 mm och viktmässigt är den bara en skugga av de andra smarttelefonerna, endast 119g! Visst kan den komma att väga en gnutta till om du köper en massa mobiltillbehör till HTC One S, men det behöver inte vara jordens undergång. Här kan du utrusta bilen mer än Batman med HTC One S biltillbehör, så som bilhållare och billaddare, för att använda luren på bästa möjliga sätt i ditt motordriva fordon. Det imponerar bara mer när du tittar inuti telefonen och finner GPS. HSDPA, etc. - Alla finesser som vi förväntar oss i dag, alla packade som sardiner. Det hjälper dig även om du är cyklist, så spana in våra HTC One S cykelhållare, så kan du cykla med koll på den glansiga skärmen framför dig. Upplösningen på denna 4,3-tums skärm är 540x960 pixlar (QHD) och för dem av oss som är pixelälskare betyder det en pixeldensitet på 256 ppi. Överskåda alla våra HTC One S tillbehör och gör din smartphone till en välutrustad sådan!