HTC One V

HTC One V
Här hittar du över 800 produkter för din HTC One V, vi erbjuder Sveriges största sortiment av skal, fodral, displayskydd och tillbehör. Vårat stora utbud innehåller allt du behöver för att skräddarsy din One V så att den känns personlig och framhäver din egen stil. Vi anser dock att din mobils utseende inte bör komma på bekostnad av funktionalitet. Därför är alla våra skal och tillbehör av högsta kvalitet och du har full tillgång till alla knappar, kontakter och kameran. Vi erbjuder dessutom fri frakt på alla ordrar.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC One V

HTC One V är, som du hör, en telefon i HTC's One-serie. Det är inte den största och fetaste i ledet, men det betyder absolut inte att den är slö! Telefonen kör Android 4.0.3, har en 5MP-kamera, 512 MB RAM, 1 GHz processor, 3.7” skärm med 400x800 i upplösning, 4GB lagringsutrymme och Beats Audio. Vad den saknar i prestanda gör den upp för i batteriliv! Och sitt låga pris!

HTC One V Skal och Tillbehör

Vi har över 800 produkter för din HTC One V! Vi erbjuder Sveriges största sortiment av skal, fodral, displayskydd och tillbehör. Vårt utbud innehåller allt du behöver för att skräddarsy din One V, så att den känns personlig och framhäver din egen stil. En av mina favoriter är vårt blåa fodral i läder.

 

Vi anser dock att din mobils utseende inte bör komma på bekostnad av funktionalitet, därför är alla våra skal och tillbehör av högsta kvalitet och du har full tillgång till alla knappar, kontakter och kameran.

 

Frakten är alltid gratis hos oss och om du hittar ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det! Beställ före 15:00 så skickas dina varor samma dag och levereras 1-3 dagar senare.