HTC One X

HTC One X
HTC One X var HTC's flaggskepp tills den nya HTC One släpptes i Mars 2013, men den är fortfarande ett kraftpaket! Den första smartphonen med fyrkärnig processor! Batterilivet är också mycket bättre än deras tidigare telefoner, eftersom HTC fick kritik för sin korta batteritid. Var rädd om din telefon och köp ett bra skyddsskal från Lux-Case.se! Samtliga av våra fodral för HTC One X har en bra balans mellan funktionalitet, komfört och skydd. Inte nog med att de håller telefonen hel och ren, våra skal är snygga också! De finns i massor av färger, som blått, rött, lila, svart, vitt, brunt, orange, gult, rosa, grönt, till och med zebrafärgat! Så du kan köpa flera stycken och matcha skalet med din outfit. Med hundratals olika skal och fodral i vårt lager, redo att skickas samma dag du beställer är vi övertygade om att vi har något för alla smaker! Vårt sortiment sträcker sig utöver det, vi har även diverse tillbehör, t.ex: Skärmskydd, kablar, laddare, stativ och hållare. Och alla våra varor skickas med gratis frakt!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

HTC One X

Detta var länge HTCs toppmodell. Utrustad med Android 4.2.2 + HTC Sense 5.0, en fyrkärnig processor (1.5 GHz), 1 GB RAM, 1800 mAhs batteri, 32 GB hårddisk, 8 MP kamera, 4.7" HD-skärm och en drös av praktiska applikationer! Batteriet ska räcka mycket längre än på tidigare modeller, efter att kunder klagat på allt för frekventa laddningar. Trots att telefonen har så många fantastiska funktioner så finns det mer att hämta - Det tänker vi på Lux-Case.se hjälpa dig med. Det vore ju illa om du, till exempel, var mitt uppe i att njuta av din långa batteritid och plötsligt tappade telefonen i marken.

 

HTC One X - Tillbehör & Skal

Var rädd om din telefon och köp ett bra HTC One X-skyddsskal från Lux-Case.se! Inte nog med att de håller telefonen hel och ren, våra skal är snygga också! De finns i massor av färger, som blått, rött, lila, svart, vitt, brunt, orange, gult, rosa, grönt, till och med zebrafärgat! Så du kan köpa flera stycken och matcha skalet med din outfit. Hittar du en färg du gillar, men är missnöjd med formen? Prova sökfunktionen, vi har flera olika material och stilar.

 

Behöver du en laddare? Vad sägs om en billaddare? Vi har det med! Vad sägs om ett par hörlurar som matchar skalet? Vi har massor av färger och stilar att välja mellan. Frakten är alltid gratis hos oss och om du hittar ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det! Beställ före 15:00 så skickas dina varor samma dag och levereras 1-3 dagar senare. HTC Mobilskal - Sveriges största utbud! Vi erbjuder prisgaranti, fri frakt och snabb leverans!