HTC One

HTC One

Mobilskal och tillbehör till HTC One - Flagskeppet år 2013. Om du är lyckligt lottad nog att ha en av dessa i din ägo så vill du självklart hålla den hel och ren, eller hur? Då är det bra att ha ett HTC One skal, som dessutom ser förbaskat bra ut! Vi har skal i regnbågens alla färger (plus en till)! Dra nytta av vår snabba leverans och fria frakt! Är du typen som föredrar HTC One fodral så har vi ett stort utbud av dem! - Spana även in våra billaddare för HTC One, så du kan cruisa omkring för alltid! Eller tills bensinen tar slut. Utforska alla våra mobiltillbehör till HTC One och glädjs av vårt färgrika, breda utbud. Vi har även ett stort utbud av skal, fodral och tillbehör för HTC One (M8)HTC One MiniHTC One Mini 2 och HTC One (E8).

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till HTC One

Det Taiwanesiska företaget har haft både framgångar och bakslag, så detta var en stor satsning för HTC att återetablera sig bland mobiljättarna. Det är en direkt uppföljare till föregående årets HTC One X, med massvis av förbättringar, som har gjorts för att göra telefonen mer unik. Med en tunn utformning och "unibody" av aluminium känns telefonen väldigt solid och professionell i jämförelse med andra modellers plastyttren. Du kan lätt öka hållbarheten ännu mer med ett HTC One mobilskali din favoritfärg, eller varför inte med ett modetrendigt djurmönster? Just det stora urvalet är vad som gör det till en sådan fröjd att handla hos Lux-Case.se. Alla nyanser av dina favoritfärger finns, alla de former som tilltalar just dig. Du hittar här skal HTC One som passar alla stilar och humör.

Fodral till HTC One

En nyhet på denna modell är att högtalarna sitter på framsidan, vilket ger betydligt bättre ljud när telefonen ligger ner med skärmen uppåt. Eftersom den är fullt kompatibel med senaste versionen av Android OS (4.3 Jelly Bean) och HTCs egna tillägg HTC Sense 5, så har telefonen allt du kan förvänta dig av en modern smartphone. Med ett HTC One fodralkan du använda många av funktionerna även när skyddet sitter på, speciellt om du har ett med smartview. En ny bland dessa finesser, exklusiv till HTC, är "BlinkFeed". Detta är en slags aggregator för allt som händer i "ditt" liv just nu – Nyheter, sociala medier, händelser i kalendern och så vidare. Perfekt att kombinera med ett schysst läderfodral till HTC One!

HTC One Displayskydd

Skärmen på HTC One imponerar med full HD-upplösning på 4.7" och en pixeltäthet på 468 ppi. Du står nästan skyldig till att försvara den med ett HTC One displayskydd. Hårdvaran är minst lika mäktig – En fyrkärnig Snapdragon 600-processor på 1.7 GHz och 2 GB RAM gör att HTC One klarar även de mest intensiva apparna och multitasking utan problem. Dess 32 eller 64 GB i hårddiskutrymme bör räcka även för storsamlaren. Med så mäktig hårdvara är det självklart att du vill säkra den med ett skal till HTC One, eller ett plånboksfodral av äkta skinn som även kan förvara dina kreditkort?

HTC One Mobiltillbehör

Kameran har "bara" 4 megapixlar, men med en mängd andra detaljer som gör den likvärdig med andra toppmodeller. Däribland optisk bildstabilisering och en specialgjord bildsensor (UltraPixel), som har pixlar i 2.0µm, vilket enligt HTC ska öka bildkvaliteten, speciellt i lågljusmiljöer. Ej att förglömma är alla våra praktiska och roliga tillbehör till HTC One, som du hittar här på den här sidan.