HTC U 11

HTC U 11
HTC U 11

HTC U11 är en snygg telefon med ett chassi i lätt metall och med en fram och baksidan som är gjord i gorilla glas med släta och rundade hörn, som även har en rundad metall ram runt om som håller ihop allt så den har en riktigt unik design. Den har även en hemknapp som också är finger avtryck läsare för att låsa upp telefonen men den är inte en klick knapp, utan det är bara en modern touch knapp. På sidorna av hemknappen sitter tillbaka knappen till höger om den och till vänster sitter växla mellan apparna knappen och dem är med bara en touch knapp.

Det har även kommit en helt ny funktion där man kramar om nedre halvan av telefonen där det sitter tryck känsliga sensorer, först ställer man in hur tryck känsliga sensorena ska vara, sen ställer man in vilka appar man vill att den ska öppna när man kramar om telefonen. Så efter det kan du öppna den appen du vill genom att krama om telefonen, så till exempel först kramar du den en gång då öppnas kameran sen kramar du den två gånger så öppnas SMS och så vidare beroende på vad du väljer. Det finns även att ställa in så att du kan ta bild genom att krama om telefonen. Den här funktionen kallar HTC själva för EdgeSense.

Den har även en av dem bättre kamerorna inom smartphones värden med sina 16 megapixlar som både tar perfekta bilder i dagsljus och mörker och här kan du också använda den nya funktionen EdgeSense genom att krama om telefonen för att ta bild. Den gör heller inte bort sig när det kommer till filmning då den stödjer upp till 4k i 30Hz eller 1080p i hela 120 Hz med ett slowmotion läge. Den har även ett nytt läge i filming med sitt 3D ljud som innebär att där du riktar eller zoomar in kameran kommer den fokuserar på att ta in det ljudet ifrån och tar då bort det mesta ljudet eller bruset runt om.

Eftersom telefonen är i helt glas kasnke du skulle du behöva ha ett nytt skal, fodral, display film eller något annat tillbehör till din HTC U11 så kika in här på Lux-Case så borde du finna det du behöver, för här har dem allt du behöver till din HTC U11 i deras bredda sortiment med unika färger, märken och modeller.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Snygga skal till HTC U11

HTC U11 är en otroligt stillren telefon men den är också gjord i just glas och det kan ju vara ganska skört, så var på den säkra sidan och skaffa dig ett unikt skal som passar just dig och se det som en billig försäkring, snygga skal kan du hitta här på Lux-Case i deras bredda sortiment.Här kan du finna allt från genomskilniga skal till skal med unika tryck i 3D, så du borde hitta ett skal som passar dig perfekt.

Unika fodral till HTC U11

Med vårt stora utbud av unika fodral till HTC U11 kan du alltid se till att din telefon är störst möjligt skyddad medan du bär den i stil. HTC U11 är ju en snygg telefon gjord i glas så man vill ju inte ha en sprucken skärm, då är det värt att köpa ett snyggt fodral som ger det perfekta skyddet som en billig försäkring. Så kika in här på Lux-Case och titta igenom deras bredda sortiment med fodral i många olika material som äktaläder, skinn och silikon för att nämna några. Många av fodralen har också unika funktioner till exempel inbyggda plånböcker, magnetiska lås och är vikbara för handsfree. Fodralen finns även i massa olika märken, snygga färger och med unika motiv så du kommer hit ett som passar dig perfekt. Så vill du bära din HTC U11 säker och slippa vara orolig fynda då ett fodral här idag!

Skrämskydd till HTC U11

Hur många känner inte någon med en sprucken skärm? Vill du ha en skärm som ser likadan ut eller vill du vara smartare och vara ett steg före? Oftast när man är ett steg före och skaffar sig ett skärmskydd klarar man sig bättre när olyckan är framme och slipper gå runt med sprickan i skärmen, så vill du vara steget före isåfall kolla in här på Lux-Case och hitta det perfekta skärm skyddet för dig, här i deras bredda sortiment har vi bland annat skärmskydd i härdat glas, i HD och i perfekt passform för att nämna några saker. Så fynda dig ett skärmskydd här idag och slipp vara orolig att få en spricka i skärmen.