Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

HTC

HTC grundades 1997 och har sedan dess blivit en väletablerad kämpe bland telefontillverkare. Deras framgångsrika One-serie hyllas bland kritiker och vi på Lux-Case.se bistår självklart med högkvalitativa tillbehör för alla aktuella modeller! Här finner du sånt som både gör din telefon snyggare OCH mer hållbar - Som skal, fodral, displayskydd och väskor - Samt praktiska tillbehör för alla situationer; billaddare, hörlurar, kablar, cykelhållare, sportarmband - Allt! Vi har även låga priser och snabba leveranser utan extra kostnad!

Bläddra igenom tillbehör för alla HTC produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

HTC - Skal, Fodral & Tillbehör

HTC Corporation, eller High Tech Computer Corporation, är ett företag från Taiwan som specialiserar sig inom Windows och Android enheter, för det mesta mobiltelefoner. Den 15 Maj 1997 grundades företaget som ett OEM-företag som utvecklar produkter till andra företag. Idag är HTC självständigt och levererar produkter under deras egna varumärke. HTC levererar fortfarande dock produkter till andra företag som i sin tur använder sig av HTCs produkter, också kallat Private Branding. Open Handset Alliance är en förening där HTC är medlem och denna förening försöker utveckla en öppen källkodslösning till mobila enheter med mål att låta mobila operativsystemet Android fungera på sin hårdvara. Sedan 2009 har HTC börjat använda sig mer av Android-plattformen istället för Windows Mobile när de tillverkar sina mobiltelefoner.
I Sverige hette HTC förut Qtek på den svenska marknaden eftersom Göteborgsbaserade mobiltelefondistributören Brightpoint sålde HTC under sitt egna varumärke. Om du vill ha skal till HTC One (M8) eller föregångaren HTC One så är detta kategorin för dig! Här kan du köpa många billiga tillbehör online, med fri frakt.

HTC är grundat av Cher Wang och Peter Chou, och i början tillverkade de bärbara datorer, eller laptops, innan de beslöt sig för att vända sig åt mobiltelefoner. År 1998 designade de några av världens första touch och trådlösa datorer. HTC har en rik historia av ”första”, då de bland annat år 2002 skapade den första Microsoft-drivna smartphonen och år 2005 den första Microsoft 3G telefonen. Deras första stora produkt skapades år 2000 och var en av världens första smartphones (mobil med peksärm). År 2005 började HTC producera 3G telefoner och år 2008 tillverkade de världens första Android telefon, HTC Dream, som även såldes under namnet T-Mobile G1. Några av deras mest populära modeller som vi har mobitillbehör för är: HTC One Mini, One X och One S, samt HTC Desire 500.

Mobilskal för HTC Smartphones

Så om du är en av de som är en stolt ägare av en av HTCs fina, läckra, smartphones så har du kommit rätt. Lux-Case.se har Nordens största utbud av skal, fodral och tillbehör till HTC enheter. Om du söker ett snyggt skal för att ge din smartphone en ny look så har vi HTC skal i många färger som gul, grön, blå, rosa, lila, röd, svart, vit och brun för att bara nämn några få, och vi har även HTC-skal i många snygga designs som passar alla smaker! Vi har HTC skal i olika material, som till exempel silikon och TPU, som kan agera som stötdämpare, och aluminium och hårdplast, som kan agera som en stor stark sköld.

Söker du ett snyggt fodral till HTC enheter så finns det här med! Vi har många olika att välja mellan, och du kan få ett HTC fodral i en enkel färg som din favorit färg, tvåfärgade fodral för att göra det lite mer intressant, eller ett HTC-fodral i en snygg, neutral färg. Vi har HTC fodral i äkta läder för att kunna ge dig en upplevelse med mycket lyx, plus att äkta läder tål mycket mer och kan därmed skydda din HTC enhet mycket bättre. Vi kan även erbjuda dig HTC tillbehör av alla de sorter. Vi har HTC tillbehör som till exempel stylus-pennor, vinter-touch vantar, fjärrkontrollstyrda helikoptrar, och mycket, mycket mer.