Huawei Ascend D2

Huawei Ascend D2
Här har vi en ny värsting från Huawei och om du söker efter kringutrustning i form av mobilskal, fodral, laddare och så vidare så har du kommit rätt! Lux-Case.se har nämligen det största utbudet av skal och tillbehör till Huawei Ascend D2. Våra skyddande skal ger din telefon ett nytt, fräscht utseende samtidigt som de förhindrar den från att repas eller spricka. Alla tillbehör erbjuds i hela spektrumet av färger, så du kan matcha tillbehören med varandra! Du kanske vill ha ett lila läderfodral med flipstativ och kortfickor, tillsammans med ett par lila hörlurar, lila kablar och en lila USB-laddare? Frakten är alltid gratis här på Lux-Case.se, så tveka inte - Beställ idag före 17:00 så skickas din order samma dag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend D2

Kinesiska Huawei fortsätter att släppa billiga smartphones med förhållandevis bra prestanda. Främst i ledet 2013 är Huawei Ascend Mate 6.1, med den stora skärmen (6.1") och Ascend D2, med en HD-upplöst femtumsskärm. Den är skyddad av Gorilla Glass 2 och upplöst till 1920 x 1080 pixlar (443 ppi). Gorillaglaset är starkt och har reptåliga egenskaper, men trots det är skärmen på smartphones långt ifrån stark nog. För att göra upp för det föreslår vi ett skärmskydd till Huawei Ascend D2. Här på Lux-Case.se kan du skaffa skyddsfilm som klistras över glaset och tar emot alla former av smuts, repor, damm, kladd och kaffespill som annars hade levererats till din skärm. Det finns olika typer med egenskaper för olika lägen, så som skärmskydd som minskar den bländande effekten av solen. Med våra displayskydd till Huawei Ascend D2 blir det lätt att hålla displayen i toppskick.

 

Under skärmen finner vi Huaweis egna chip med en fyrkärnig processor på 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB lagringsutrymme och ett batteri på 3000 mAh! D2:an är en bastant telefon som är relativt tjock och tung. Denna telefon är dimensionerad till 140 x 71 x 9.4 millimeter och uppnår 170 gram i vikt, med ett bakhölje av plast. För att bevara allt det som finns inuti och utanpå telefonen kan du helt enkelt köpa ett skal till Huawei Ascend D2. Våra skyddsskal är superenkla att sätta på och kan göra din telefon mycket mer tålig. Om du väljer ett blått silikonskal till din D2 så får du ett bättre grepp, stötdämpande egenskaper och någonting som stoppar vassa, repande saker från att komma i närheten av din sköra telefon. De finns även i andra material, som röda aluminiumskal och gröna plastskal. Mobilskal till Huawei Ascend D2 finns i massvis av färger och utföranden!

 

Vi har Sveriges största utbud på mobila tillbehör, så självklart finns det annat att fynda här! Allt från praktiska saker som stativ och skal till roliga gadgets och dekorativa klistermärken. Om du är en atletisk typ så kan du motionera med telefonen med hjälp av ett sportarmband till Ascend D2. Perfekt för gymmet, joggingturen eller vad som helst där du behöver rörlighet och lätt tillgång till appar som träningsapps, kartor eller musikspelaren. Efter löprundan kan du slappna av i soffan med din mobiltelefon i ett läckert och praktiskt stativ till din Huawei Ascend D2. Dessa hållare kan tillämpas på många olika vis och låter dig ha koll på telefonen medan du gör annat. Det finns till och med modeller för din bil! Dessa kan monteras på en mängd olika vis, så du kan hitta något som är perfekt för dig. Med ett bilstativ till Ascend D2 blir pendlingen till jobbet nice och bilsemestern underbar. Passa på att ladda batteriet med en billaddare!

 

Allt detta och mer här på Lux-Case.se! Utforska bland påsar, väskor, styluspennor, biltillbehör, laddare, kablar, cykelhållare, hörlurar, mini-högtalare och alla andra Ascend D2-tillbehör!