Huawei Ascend G330D

Huawei Ascend G330D
Skydda din Huawei Ascend G330D-skärmen från repor, smuts, damm och fingeravtryck! Förutom våra populära skal, är de bäst säljande produkterna: stativ, hörlurar, skyddsfilm, laddare och kablar. Beställ idag och ta del av vårt erbjudande av fri frakt!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend G330D Skal & Tillbehör

Huawei Ascend G330D, även känd som Huawei U8825D är en dual core telefon med dubbla SIM-korts ingångar och en snygg 4 tums skärm. På Lux-Case har vi sålt designade och kundanpassade Huawei-skal i många år och detta är den senaste och mest sålda telefonen från Huawei.

Vi rekommenderar starkt att alla Ascend G330D ägare skyddar sin telefon med ett av våra skal som vi erbjuder i en mängd olika färger och mönster. Det är också en bra idé att skydda skärmen från repor och smuts med ett displayskydd. Här på Lux-Case visar vi bara produkter vi har i lager, så när du beställer något, kan du vara säker på att du snabbt får dina varor skickat till ditt företag eller ditt hem.

Oavsett om du handlar hem eller rese-tillbehör till din Huawei Smartphone, så strävar vi på Lux-Case efter att erbjuda skal och tillbehör som passar alla behov, smaker och budgetar.

Vårat stora urval av skal och fodral innehåller våra mest sålda produkter i en mängd olika färger. Svart, vit, röd, blå, rosa, gul, grön, lila och blått. Vi strävar alltid efter att erbjuda det största, bästa möjliga utbudet av Huawei kompatibla tillbehör, så om du inte hittar det du letar efter, kontakta gärna våran vänliga kundtjänst med alla produktförfrågningar eller frågor. Vi är här för att hjälpa dig, och vi gör allt vi kan för att göra ditt "mobilaliv" lättare.

Vi erbjuder så mycket mer än bara högkvalitativa Huawei fodral och skal, vi har också ett enormt sortiment av universella tillbehör som passar till Huawei Ascend G330D som laddare, kablar, bil laddare, powerbanks, mini-högtalare, hörlurar, stativ, touch-pennor och mycket mer. Ta en titt i vårat sortiment så kommer du säkerligen hitta det perfekta tillbehöret till din Huawei Ascend G330D!