Huawei Ascend G510

Huawei Ascend G510

Tillbehör & Skal för Huawei Ascend G510 - Den lilla mobilen som kunde! Faktiskt inte så liten, med 4.5" skärm och en tvåkärnig processor på 1.2 GHz! Här finner du allt du behöver för att runda ut din smartphones familj av accessoarer. Vi har ett brett utbud av skal till Huawei Ascend G510, så du kan hitta ett i färgen du älskar - Vare sig det är ett blått, grått, rött skal eller någon helt annan färg! När du redan har ett skal eller fodral till din Ascend G510 kanske du behöver något annat tillbehör? Vi har USB-kablar, laddare, bilstativ, smartphonevantar (du läste rätt) och alla möjliga andra tillbehör. Frakten är fri på Huawei! Om du råkade hamna fel och letade efter skal, fodral och tillbehör till Huawei Ascend G610 så kan du lätt komma rätt genom att klicka här.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend G510

Den här telefonen från Kinesiska Huawei (uttalas Wah-Way) kan placeras någonstans i mitten av deras Android-utbud. Med en prislapp kring 1600:- är det en överkomlig telefon som lämpar sig åt ingångsnivån. Det finns även en version med stöd för dubbla SIM-kort som heter Ascend G510 U8951. Utseendemässigt är det en stilren smartphone-design med heltäckande glas på framsidan, vilket ger en proffessionell look.

 

Telefonen drivs av ett Qualcomm Snapdragon-chip med en tvåkärnig Cortex A5-processor som klockats till 1.2 GHz och grafikkretsen Adreno 203. Det finns 512 MB arbetsminne tillgängligt och 4 GB lagringsutrymme. Det är inte mycket, men kan expanderas med minneskort för den som vill ha mer, med microSD kan du få upp till 32 GB extra. Strömtillförseln då? Huawei Ascend G510 har en batterikapacitet på 1700 mAh, vilket ska ge upp till 340 timmar standbytid.

 

För den mobila fotografen kan vi meddela att det på baksidan sitter en 5-megapixelskamera med autofokus och LED-blixt, som även kan spela in videos i HD (720p). Framtill finns ytterliggare en kamera, denna endast kapabel till 0.3 MP. Telefonen kommer med operativsystemet Android OS 4.1 Jelly Bean från Google, med Huaweis gränssnitt Emotion UI ovanpå. Skärmen är 4.5" stor med upplösningen 480 x 854 pixlar, alltså kring 218 ppi i pixeltäthet.

 

Sammanfattande kan man säga att det är en bra telefon för priset, för den som inte ska multitaska som en tok eller spela avancerade 3D-spel. Den kan jämföras med modeller som Nokia Lumia 620, Sony Xperia U och LG Optimus L5 II, alla med liknande prestanda och pris.

 

På Lux-Case.se kan vi hjälpa dig få ut det mesta av din Huawei Ascend G510 genom att pimpa den med kringutrustning! Vi har ett massivt utbud av mobila tillbehör. Vi har skal till Ascend G510 i en varierad kollektion av stilar och designer, detsamma gäller även andra accessoarer. Låt oss säga att du älskar rött och vill ha ett skal till din Huawei Ascend G510 i just den färgen, samtidigt behöver du en USB-kabel och kanske en billaddare till din Ascend G510. Då kan du hos oss köpa ett rött skal, en röd USB-kabel, en röd billaddare och varför inte ett par röda hörlurar till din Huawei Ascend G510? På så vis får du en het och komplett look. Eftersom våra priser är så låga och frakten är fri så får du hela paketet för en spottstyver, så slå till redan idag!