Huawei Ascend G6 4G

Huawei Ascend G6 4G
Skal, fodral och tillbehör till Huawei Ascend G6 4G. Alla saker du kan behöva till din LG kan du hitta här! Allt från skal och fodral till olika Bluetooth tillbehör med mera, alla vårar varor hör på Lux Case är noggrant utvalda för sin mycket höga standard, vi har ett av de största sortimenten i Sverige och alltid allt i lager, om du köper idag så kan du ta den i något av våra många erbjudanden, alla våra produkter skickas frakt fritt hela vägen hem till dig! Vi har också en 100 procents nöjd kund garanti! Så tveka inte köp idag.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till Huawei Ascend G6 4G

Huawei Ascend G6 4G skal. Skal ger ett av det bästa skyddet per krona, kommer i att antal olika material till exempel TPU eller aluminium, ett TPU skal kommer att ge dig ett mycket bra stötskydd, TPU är en blandning av plast och Silicon, aluminium ger din mobil mycket bra hållbarhet. Lux Case har ett av de största sortimenten i Sverige när det kommer till mobiltillbehör, alla våra varor kommer med fri frakt! Just nu har vi en mängd erbjudanden samt kan du få en enormt förmånsrik mängdrabatt , om du köper två av våra varor kommer du att få 15 procents rabatt, detta är sedan plus de andra rabatterna vi har, om du köper tre varor får du hela 20 procents rabatt! Och ju fler varor du köper desto större rabatt får du, anda upp till sex varor vilket ger dig 35 procents rabatt!

Fodral påsar och väskor

Fodral till Huawei Ascend G6 4G. Ger ett mer heltäckande skydd än skal medans de oftast erbjuder utökad funktionalitet, till exempel har många fodral inbyggda korthållare eller inbyggda fönster så att du lött kan ta en titt på klockan, fodral kommer ofta i materialet läder vilket ger ett mycket bra och hållbart skydd. Dessa varor ger dig ett lite större skydd än ett skal gör, de flesta av fodralen kommer i flip format för lätt åtkomst, medans påsar ger ännu mer skydd än vad ett fodral, gör men har oftast inte lika mycket funktionalitet. Alla produkter vi har skickar vi ut helt utan någon frakt kostnad för din del, vi har mänger av mycket bra erbjudanden just nu! Väskor ger dig ett sätt att skydda din smartphone utan att behöva ha de i fickan, ser ut som vilken handväska som helst.

Tillbehör och gadgets

Allt annat roligt till Huawei Ascend G6 4G. Alla de bästa prylarna du kan ha till din Huawei Ascend G6 4G har vi samlat här på Lux Case, alla varorna håller mycket hög kvalité, och vi erbjuder dem till mycket bra priser, vi har bra erbjudanden på våra redan låga priser. De varor vi har valt ut är några av de mest efterfrågade produkterna på nätet för din mobil. Vi har bland annat Bluetooth gamepads, SD kort eller en offroad radiostyrd bil. Allt detta och mycket mera kan du hitta i denna kategori. Alla våra varor skickas helt utan fraktkostnad hela vägen hem till dig!